ΟΣΕ: Προβλήματα των τρένων συνεχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια

Οι μηχανοδηγοί τονίζουν ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε την τραγωδία στα Τέμπη καθώς και ότι πολλά τεχνικά ζητήματα συνεχίζουν να υπάρχουν που δεν εξασφαλίζουν τις ασφαλείς μεταφορές.

Σε χθεσινό δρομολόγιο της γραμμής από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, η αμαξοστοιχία ακινητοποιήθηκε μέσα σε σήραγγα μετά τον Δομοκό καθώς και σταμάτησε να λειτουργεί ο φωτισμός και ο κλιματισμός, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία 325 επιβατών καθώς και την ανησυχία

που τους προκλήθηκε λόγω των τελευταίων γεγονότων. Το συμβάν αυτό μαζί με το δρομολόγιο που δεν ξεκίνησε από την Λάρισα προς την Θεσσαλονίκη, αποτέλεσαν αφορμή για το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών να ζητήσει εξηγήσεις από τον ΟΣΕ και να λάβει αναλυτικές πληροφορίες για τις συνθήκες που επικρατούν κατά την διάρκεια των μεταφορών και για τα τεχνικά προβλήματα των οχημάτων και του σιδηροδρόμου.

Εντός 10 ημερών αναμένεται να βγει πόρισμα και ανακοινώσεις από την εταιρεία, ωστόσο φαίνεται να επικρατεί γενικός προβληματισμός για την κατάσταση των υπηρεσιών μεταφοράς που παραμένει σχεδόν αμετάβλητη μερικούς μήνες μετά το φρικτό συμβάν στα Τέμπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα