Συγκλονιστικό βίντεο: Τράκαρε και.. συνέχισε να οδηγεί, ενώ το αυτοκίνητο διαλυόταν – «Κοιμήθηκα στο τιμόνι»

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της 22ας Απριλίου, στην λεωφόρο Κατεχάκη, όπου ένας οδηγός αυτοκινήτου ενώ έχει τρακάρει με το όχημά του συνεχίζει να το οδηγεί για αρκετά χιλιόμετρα, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να διαλύεται σταδιακά πάνω στην άσφαλτο.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου είναι διαλυμένο, ύστερα από πρόσκρουση στις προστατευτικές μπάρες του δρόμου, ο προφυλακτήρας κρέμεται, ενώ και το καπό σχεδόν έχει εξαφανιστεί. Μάλιστα, σε ολόκληρη τη διαδρομή, το αυτοκίνητο φαίνεται να τρακάρει στο πεζοδρόμιο αρκετές φορές με τον οδηγό

να μην πτοείται αλλά να συνεχίζει κανονικά την πορεία του, σκορπώντας τον τρόμο στους γύρω οδηγούς.

Την ίδια στιγμή, ο οδηγός σταματά και ξεκινά κανονικά στους φωτεινούς σηματοδότες.

Σε δηλώσεις του, σε εκπομπή του MEGA, ο οδηγός του αυτοκίνητού δήλωσε ότι, «με πήρε ο ύπνος στο τιμόνι. Γιατί παίρνω κάποια αγωγή για το άγχος και προφανώς με πήρε ο ύπνος στο τιμόνι και μετά δεν ξέρω τι έγινε από το σοκ. Προχώρησα και πήγα κανονικά στη δουλειά μου. Δεν θυμάμαι καθόλου, αυτό είναι το μεγάλο μου πρόβλημα. Δεν έχω ιδέα πως έγινε. Απλώς, το μόνο που ξέρω είναι ότι μετά πήρα το αυτοκίνητο κανονικά και πήγα στην δουλειά μου. Όταν βγήκα από το αυτοκίνητο έπαθα σοκ».

Πηγή: www.enikos.gr

The post Συγκλονιστικό βίντεο: Τράκαρε και.. συνέχισε να οδηγεί, ενώ το αυτοκίνητο διαλυόταν – «Κοιμήθηκα στο τιμόνι» first appeared on markos.tv |.

Keywords
Τυχαία Θέματα