6 φυσικές συνταγές ομορφιάς για τέλειο δέρμα και τα μαλλιά

Αυτές οι γρήγορες και εύκολες συνταγές ομορφιάς χρειάζονται λίγα λεπτά και κανένα ευρώ για να σας χαρίσουν τέλειο δέρμα και λαμπερά μαλλιά.

1 Για θαμπό δέρμα

Αν η επιδερμίδα σας είναι λιπαρή και μικτή κάντε απαλό μασάζ με παγωμένο γιαούρτι και λίγη ζάχαρη. Μετά, με φλούδα από πορτοκάλι τρίψτε απαλά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Πλύνετε το πρόσωπό σας με παγωμένο νερό και δείτε τη διαφορά.

2 Για το θαμπό, κουρασμένο και ξηρό δέρμα

Κάντε μασάζ στο δέρμα με παπάγια. Στη συνέχεια κάνετε scrub με ένα μείγμα από βρώμη και μέλι μαζί με λίγο κρύο γάλα και τρίψτε το δέρμα σας. Ξεπλύνετε

με παγωμένο γάλα και νερό και στεγνώστε

3 Για το φριζάρισμα

Δοκιμάστε αυτό το απλό, γρήγορο και εύκολο σπρέι. Ρϊξτε 2 φέτες λεμονιού και σιγοβράστε σε δύο φλιτζάνια νερό μέχρι να μειωθεί στο μισό. Χύστε το υγρό σε ένα μπουκάλι σπρέι και ψεκάστε τα μαλλιά σας. Όχι μόνο θα αποκτήσουν μια υπέροχη φυσική γυαλάδα, αλλά θα μειωθεί και ο στατικός ηλεκτρισμός που κάνει τα μαλλιά σας να πετούν.

4 Για φυσικό χρώμα στα μαλλιά

Εάν έχετε καστανή απόχρωση στα μαλλιά σας και δεν έχετε το χρόνο να τα βάψετε, τότε ρίξτε λίγα κλωναράκια δεντρολίβανο και σιγοβράστε τα σε 2 φλιτζάνια νερό μαζί με 2 κ.γ. μαύρο τσάι, μέχρι να μειωθεί στο μισό. Ανακατέψτε με 1 / 4 της κούπας με το σαμπουάν και αφήστε το σαμπουάν στα μαλλιά σας για περίπου 15 λεπτά και θα δείτε τι διαφορά κάνει στην απόχρωση.

5 Για άμεσο λίφτινγκ

Πλύνετε το πρόσωπό σας με παγωμένο νερό ή απλά τρίψτε το με παγάκια με ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι. Χτυπήστε ένα ασπράδι αυγού, απλώστε το επάνω στο δέρμα σας και αφήστε το να στεγνώσει. Πλύνετε το πρόσωπό με παγωμένο κρύο νερό.

6 Για κουρασμένα μάτια

Ρίξτε σε παγωμένο νερό μερικές σταγόνες ροδόνερο, 2-3 σταγόνες μέλι και βυθίστε το πρόσωπό σας σε αυτό. Μπορείτε επίσης να ανοίξετε τα μάτια σας για λίγο. Μετά από αυτό, πλύνετε τα μάτια σας με κρύο μεταλλικό νερό. Θα νιώσετε ανανεωμένες μέσα σε λίγα λεπτά.

Το μυστικό

Δεν έχετε το χρόνο να λούσετε τα μαλλιά σας και είναι λιπαρά; Ψεκάστε με λίγη ταλκ τη βούρτσα μαλλιών, γυρίστε το κεφάλι προς τα κάτω και χτενίστε με τη βούρτσα σας από τον αυχένα προς τις άκρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα