8 λόγοι για να χρησιμοποιείς πάντα τονωτική λοσιόν προσώπου

1. Απομακρύνει τα υπολείμματα από το καθαριστικό, το γαλάκτωμα και το make- up.
2. Εξουδετερώνει τα άλατα του νερού, που ενδεχομένως έχουν παγιδευτεί στο πρόσωπο.
3. Κλείνει και συσφίγγει τους πόρους. Αν και οι πόροι δεν μπορούν να “κλείσουν” μόνο με ένα toner, εν τούτοις μια τονωτική λοσιόν προσώπου μπορεί να βοηθήσει στην αποβολή των ρύπων που έχουν εγκλωβιστεί μέσα σε αυτούς, ενώ προκαλούν μια συσφικτική δράση στην επιδερμιδα.
4. Επαναφέρει το κατάλληλο ph του δέρματος, τον “όξινο μανδύα” δηλαδή, ένα σημαντικό κομμάτι

του ανοσοποιητικού μας συστήματος που προστατεύει την επιδερμίδα μας από τα βακτήρια και τους μικροοργανισμούς.
5. Καταπραΰνει τους ερεθισμούς, καθώς μπορεί να προσφέρει αντιφλεγμονώδη δράση. Λοσιόν με συστατικά όπως το χαμομήλι, η λεβάντα και η αλόη μπορεί να ηρεμήσει αμέσως μία έξαρση στο πρόσωπο!
6. Δροσίζει, φέρνοντας λάμψη, διαύγεια και τόνωση.
7. Ενυδατώνει και ελαττώνει την περίσσεια λιπαρότητα. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι κάποιες επιδερμίδες υποφέρουν από αφυδάτωση, οπότε ακόμη και αν είναι λιπαρά έχουν την αίσθηση της ξηρότητας.Στη πραγματικότητα, το λιπαρό και αφυδατωμένο δέρμα χρειάζεται υγρασία, όχι έντατική ενυδάτωση. Εάν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία εκτός από την τονωτική λοσιόν είναι απαραίτητο να επιλέξετε και την κατάλληλη ενυδατική. Κάνε ένα κλικ εδώ και σίγουρα θα βρεις το κατάλληλο προϊόν για σένα!
8. Βοηθά και ενισχύει τη δράση των άλλων προϊόντων καθαρισμού και ενυδάτωσης, καθώς και προσθέτει υγρασία στο επόμενο βήμα της ενυδάτωσης, εγκλωβίζοντας τη κάτω από το στρώμα της ενυδατικής κρέμας ή του ενυδατικού ελαίου, ενώ βοηθά πολύ να σταθεροποιηθεί το make up.

Τα περισσότερα τόνερ προσώπου του εμπορίου διαφημίζουν την ικανότητα τους να αφαιρούν την περίσσεια λιπαρότητας από το πρόσωπο και να κάνουν την επιδερμίδα πιο ομοιόμορφη στην όψη. Βέβαια για να το πετύχουν αυτό οι περισσότερες λοσιόν προσώπου είναι γεμάτες σκληρά χημικά και συνθετικά αρώματα και πολύ συχνά είναι και πανάκριβες. Για την ακρίβεια, τα περισσότερα από τα toner κάνουν την επιδερμίδα χειρότερα και χαλούν την ισορροπία!

Μάθε πως να χρησιμοποιείς σωστά την τονωτική λοσιόν!
Με εμποτισμένο βαμβάκι περνάμε ταμποναριστά όλο το πρόσωπο. Επίσης μπορείς να επιλέξεις μία λοσιόν προσώπου σε μορφή σπρέι και κατά τη διάρκεια της ημέρας να ψεκάζετε το πρόσωπό σας για άμεση τόνωση και φρεσκάδα!

Το πιο σημαντικό είναι να επιλέξετε τα προϊόντα καθαρισμού και ντεμακιγιάζ σύμφωνα με την επιδερμίδα σας.

Βρείτε εδώ βιολογικά καθαριστικά για κάθε τύπο επιδερμίδας με 100% φυσική σύσταση!
Δες τις καλύτερες τονωτικές λοσιόν προσώπου που ξεχωρίζουμε!

Bio Aroma – Ροδόνερο Τονωτική Λοσιόν Προσώπου

Alteya Organics – Lavender Water – 100% Οργανικό Ανθόνερο Λεβάντας

Avril Certified Organic – Λοσιόν Καθαρισμού & Ντεμακιγιάζ “Micellaire”

Dr. Scheller – Αναζωογονητική Λοσιόν Προσώπου

Biolyn – 2 σε 1 Τονωτική Λοσιόν Προσώπου

Avalon Organics – Τονωτική Λοσιόν Εξισορρόπησης

Κι όλα αυτά από το Νο1 ηλεκτρονικό κατάστημα βιολογικών προϊόντων WWW.ORGANICBRANDS.GR

The post 8 λόγοι για να χρησιμοποιείς πάντα τονωτική λοσιόν προσώπου appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα