Δείτε πρώτες την ανοιξιάτικη συλλογή της {e}xclusive!

Την {e}xclusive την έχουμε αγαπήσει για τον απίστευτο συνδυασμό ποιότητας, τιμής αλλά και σχεδίων, χρωμάτων, trends που εφαρμόζει, κάνοντας κάθε της κομμάτι must have της γκαρνταρόμπας μας!

Δεν κρατηθήκαμε! Τρυπώσαμε στα εργαστήριά της {e}xclusive και σας παρουσιάζουμε τα πρώτα κομμάτια της βασικής συλλογής SS’16!

Όπως ήταν απαραίτητο οι άνθρωποι της {e}xclusive έκαναν homework για να μπορέσουν να ενσωματώσουν όλα τα trends σε κάθε της κολεξιόν, ώστε να μη μένεις καθόλου πίσω!

Δες με προσοχή το καινούριο boho

της {e}xclusive και όλα τα floral τυπώματα, τα οποία αναπόφευκτα θα χρειαστείς τώρα την Άνοιξη!

Η ολοκαίνουρια χρωματική παλέτα θα σε βοηθήσει να κάνεις ένα δυναμικό statement, με τη βοήθεια μονόχρωμων δημιουργιών, όσο και πολύχρωμων σχεδίων!
Παριζιάνικες ρίγες και έντονο navy, αστραφτερό λευκό και μαγεμένα λουλούδια σε κάθε της floral τύπωμα! Κι αυτά είναι μόλις η αρχή…

Οι συλλογές θα ανανεώνονται συνεχώς, ενώ θα έχεις να διαλέξεις και από την πλήρως ανανεωμένη σειρά παπουτσιών της {e}xclusive, διότι θα χρειαστεί να ταιριάξεις τα ανοιξιάτικα σου ρούχα με αντίστοιχα σχέδια παπουτσιών!

Διευθύνσεις
Shop Online: www.e-xclusive.com
Καταστήματα:

25ης Μαρτίου 55, Θεσσαλονίκη, τηλέφωνο : 2310 886868Μητροπόλεως 117, Θεσσαλονίκη, τηλέφωνο : 2310 227555

Λεζάντες
www.e-xclusive.com
τηλ.: 2310886868

Social media
Facebook: e-xclusive
Instagram: exclusiveeshop
Pinterest: {e}xclusive
YouTube: {e}xclusive
Twitter: ExclusiveEshop
Hashtag: #exclusiveeshop

The post Δείτε πρώτες την ανοιξιάτικη συλλογή της {e}xclusive! appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα