Εμπνευστείτε από το Πράσινο της Μέντας

Το πράσινο της μέντας, αυτό το κομψό ανοιξιάτικο χρώμα είναι εξίσου υπέροχο τόσο για το σπίτι σας, όσο και για πολλά αγαπημένα σας items.

Εντάξτε το απόλυτο instagrammic και elegant χρώμα στην κατοικία σας και δώστε νέα πνοή στο χώρο σας με μικρές χρωματικές πινελιές.

Χρώμα στους τοίχους

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε άρδην τον χώρο σας, μπορείτε να βάψετε το δωμάτιο που θέλετε στην απόχρωση mint green. Θα δώσει

φρέσκια και δροσερή αίσθηση στο δωμάτιό σας, κάνοντας το χώρο σας να δείχνει ακόμη μεγαλύτερος.

Σταθερά αντικείμενα

Πρωτότυπη και παράτολμη επιλογή είναι να επιλέξετε να εντάξετε στο χώρο σας σταθερά mint green έπιπλα. Τέτοιες επιλογές είναι η πολυθρόνα, ο καναπές, αντικείμενα δηλαδή που δύσκολα μετακινούνται. Θα αναδειχθεί το ιδιαίτερο πράσινο της μέντας και η ήρεμη, cozy διάθεση που εκπέμπει.

Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε και σε έπιπλα που μετακινούνται, όπως οι καρέκλες.

Αξεσουάρ

Τέλος, ακόμη και αν είστε περισσότερο επιφυλακτικοί, μη θέλοντας να προχωρήσετε σε μεγάλες αλλαγές ή να ξοδέψετε πολλά χρήματα, δοκιμάστε να ντύσετε το χώρο σας με διάφορα είδη σπιτιού. Επιλέξτε vintage accessories, όπως ένα πικάπ σε mint green απόχρωση. Άλλες εξίσου πρωτότυπες, εντυπωσιακές και safe λύσεις είναι να τολμήσετε με φωτιστικά, μαξιλάρια, βάζα και ριχτάρι στον αντίστοιχο χρωματισμό, μικρά αντικείμενα που όμως θα κάνουν τη διαφορά.

The post Εμπνευστείτε από το Πράσινο της Μέντας appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα