Φτιάξτε και κερδίστε τη βαλίτσα των διακοπών σας στο Athens Metro Mall!

Το ATHENS METRO MALL σας φτιάχνει τη βαλίτσα των διακοπών… με τις πιο καλοκαιρινές εκπτώσεις έως και 70%! Επισκεφθείτε και εσείς το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων γιατί από τις 11 Ιουλίου έως και τις 31 Αυγούστου σας περιμένουν οι πιο ασυναγώνιστες τιμές ενώ με αγορές 30€* και άνω ένας τυχερός – κάθε εβδομάδα (κατόπιν κλήρωσης) – θα κερδίζει μια βαλίτσα γεμάτη καλοκαιρινά

δώρα. Εσείς θα τις χάσετε;

Σ’ ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό, μόλις 5 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων περιμένει μικρούς και μεγάλους με θεματικές, καλοκαιρινές δράσεις και παιχνίδια, οι νικητές των οποίων θα διεκδικούν απίθανα δώρα!

Επισκεφθείτε το κάθε στιγμή της ημέρας και ανακαλύψτε αμέτρητες επιλογές από 90 επώνυμα καταστήματα μόδας και ομορφιάς, τεχνολογίας και ειδών σπιτιού ενώ… για πιο άνετα ψώνια, τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου θα παραμείνουν ανοιχτά και την Κυριακή 17 Ιουλίου.

*Ισχύει με την επίδειξη του συνόλου των αποδείξεων της ίδιας ημέρας στο info desk (επίπεδο 1).

The post Φτιάξτε και κερδίστε τη βαλίτσα των διακοπών σας στο Athens Metro Mall! appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα