Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 10 ως 16/5/2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, η εβδομάδα αυτή σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς κυρίως σε οικονομικά ζητήματα και να νιώσεις ότι μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες για την επίλυσή τους. Ο συναισθηματισμός και το ένστικτό σου θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις τους γύρω και να κάνεις τις σωστές επιλογές. Ο Δίας περνάει στους Ιχθύες

στις 14/5 και σου δίνει την ευκαιρία να μπεις σε μία εσωτερική διεργασία μέσα από την οποία μπορείς να επουλώσεις πληγές του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν και επηρεάζουν την ψυχολογία σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, έχεις τον κεντρικό ρόλο αυτή την εβδομάδα καθώς η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 11/5 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέα ξεκινήματα σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Επικεντρώνεσαι στον εαυτό σου και τα θέλω σου χωρίς να εγκλωβιστείς στον απόλυτο υποκειμενισμό και αυτό είναι κάτι που θα εκτιμήσουν πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Περιόρισε πιθανούς βαθύτερους φόβους που μπορεί να σε οδηγήσουν σε συμπεριφορές που δεν σου ταιριάζουν καθώς αυτό θα σημάνει πολλά για το περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, ο συναισθηματισμός είναι έντονος και καλείσαι να αντιμετωπίσεις κατάματα καταστάσεις του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια και ακόμα σε απασχολούν. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11/5 σε βοηθά σε αυτό. Οφείλεις να εντοπίσεις μέσα σου τι είναι αυτό που πραγματικά σε ενοχλεί και δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα τι μπορείς να πετύχεις. Εκφράζοντας με ωριμότητα και ρεαλιστικούς όρους αυτά που νιώθεις είναι βέβαιο ότι θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις που θα λειτουργήσουν απελευθερωτικά στην ψυχολογία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, η διάθεση να κοινωνικοποιηθείς και να επικεντρωθείς σε φιλικές παρέες είναι διάχυτη και αυτή την εβδομάδα, μέσα από αυτές μπορείς να εντοπίσεις πως πραγματικά θέλεις να κινηθείς σε κοινωνικό επίπεδο. Άκρως θετική θα είναι για εσένα η μετακίνηση του Δία στους Ιχθύες στις 14/5 αφού θα σου δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείς με πνευματικά ενδιαφέροντα που σε απασχολούν και θα σε γεμίσει αισιοδοξία. Ταξίδια και προσωπικές γνωριμίες θα ανεβάζουν κατακόρυφα την ψυχολογία σου.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές και αυτό μπορεί να σου δημιουργεί άγχος. Όμως παράλληλα μπορείς να επικοινωνήσεις με φιλικά πρόσωπα για να έρθεις πιο κοντά με αυτούς που μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο που σκέφτεσαι και θέλεις να ζήσεις τη ζωή σου. Με τον Δία να περνάει στους Ιχθύες στις 14/5 σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις μία βουτιά στο υποσυνείδητό ώστε να εντοπίσεις με ακρίβεια ανασφάλειες και φόβους που ακόμα σε ταλαιπωρούν και δεν σου επιτρέπουν να ξεφύγεις από την καχυποψία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει για να πετύχεις το στόχο σου και αυτό το κάνεις εμφανές και στα πρόσωπα με τα οποία συναναστρέφεσαι. Το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον θα εντυπωσιαστεί με την αισιοδοξία και την πνευματικότητα σου επιδιώκοντας να βρεθεί δίπλα σου και να περάσει όμορφες στιγμές μαζί σου. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11/5 δεν αποκλείεται να στρέψει το ενδιαφέρον σου σε νέα αντικείμενα μόρφωσης που θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις μία καινούργια κοσμοθεωρία.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, βαθύτερα συναισθήματα και ανασφάλειές μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια μέσα στην εβδομάδα που θα σε προβληματίσουν. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11/5 επηρεάζει οικονομικές κινήσεις και συναλλαγές που μπορεί να έχεις, παράλληλα όμως επηρεάζει και την ψυχοσύνθεσή σου καθώς νιώθεις την καχυποψία να αυξάνεται και δεν είναι εύκολο να το αντιμετωπίσεις. Μία εσώτερη αναζήτηση θα σε βοηθήσει να καταλάβεις την πηγή των φόβων σου και να την αντιμετωπίσεις με περίσσιο θάρρος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, σημαντική εβδομάδα για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου καθώς η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11/5 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέα ξεκινήματα στην επαγγελματική και την προσωπική σου ζωή. Έχεις την ανάγκη να ισορροπήσεις σε όλους τους τομείς και αυτό θα προσπαθήσεις να το πετύχεις με την παρουσία των σημαντικών άλλων που μπορούν να σου δώσουν χαρά και αρμονία. Το πέρασμα του Δία από τους Ιχθύες στις 14/5 αυξάνει κατακόρυφα την αισιοδοξία και σου δίνει την ευκαιρία να εξελίξεις τα ταλέντα σου και να ευτυχήσεις στην αισθηματική σου ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, η καθημερινότητα περνάει σε νέα φάση καθώς ενισχύονται σημαντικά οι υποχρεώσεις στις οποίες πρέπει να ανταποκριθείς. Γεγονός είναι ότι μπορεί να αγχωθείς και αυτό να επηρεάσει την συμπεριφορά σου, δεν πρέπει όμως να το επιτρέψεις. Η μετακίνηση του Δία στους Ιχθύες στις 14/5 σε βοηθά να εξομαλύνεις τις οικογενειακές σχέσεις και να πατήσεις γερά στα πόδια σου καθώς νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο και προσωπικές επιδιώξεις και όνειρα. Η ηρεμία και η αισιοδοξία θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τα κατάλληλα βήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, η ψυχολογία σου είναι στα ύψη και σε αυτό βοήθα σημαντικά η Νέα Σελήνη στον Ταύρο καθώς ενισχύει την αυτοπεποίθηση, τον δυναμισμό, την αυτοεκτίμησή σου. Προσωπικές υποθέσεις, θέματα παιδιών και δημιουργικά ενδιαφέροντα έρχονται στο προσκήνιο καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις αποφάσεις ή να πραγματοποιήσεις κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις καλύτερα και να κλείσεις ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν. Η γενναιοδωρία, συναισθηματική και υλική, είναι ένας παράγοντας που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις σχέσεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, ο συναισθηματισμός είναι έντονος καθώς επικεντρώνεσαι σε καταστάσεις που αφορούν την οικογένεια και πρέπει να δώσεις λύσεις. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί ένα νέο ξεκίνημα από την πλευρά σου που θα σε απομακρύνει από την πατρική οικία, κάτι που δεν είναι εύκολο. Όμως είναι απαραίτητο για να ανοίξεις τα φτερά σου και αυτό είναι κάτι που πρέπει να συνειδητοποιήσεις. Παρ’ όλες τις πιθανές δυσκολίες δεν χάνεις το κέφι σου και φροντίζεις να δημιουργήσεις ένα ευχάριστο περιβάλλον για τους δικούς σου ανθρώπους.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, είναι μία εβδομάδα που θα σε βοηθήσει να βρεις την αισιοδοξία και την διάθεση να πρωταγωνιστήσεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Ο Δίας περνάει στο ζώδιό σου στις 14/5 και το επόμενο χρονικό διάστημα λειτουργεί ευνοϊκά σε πρωτοβουλίες που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Κάθε κίνηση και επιδίωξη μπορεί να είναι επιτυχημένη αρκεί να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες που σου δίνονται και να μην τεμπελιάσεις θεωρώντας ότι η εύνοια θα είναι πάντα με το μέρος σου.

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 10 ως 16/5/2021 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα