Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 31/5 ως 6/6/2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να πάρεις σημαντικές ανάσες στο μεγαλύτερο μέρος της. Είναι σημαντικό για εσένα να εμπλακείς αποκατάστασης ιδιαίτερα οικογενειακές που μπορεί να σε ταλαιπωρούν. Αυτό όμως δεν θα είναι προς το τέλος της καθώς η αντίθεση του Άρη από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 05.06

αναστατώνει την οικογένεια καθώς έρχονται στην επιφάνεια καταστάσεις που δημιουργούν επιθυμία ελέγχου και χειρισμού.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, σημαντική για εσένα είναι αυτή η εβδομάδα κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα που αγγίζουν το κοντινό σου περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να υπάρχει ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα με στενά πρόσωπα που μπορεί να καταλήξουν σε εντάσεις. Η αντίθεση του Άρη από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 05.06 δημιουργεί έντονες αντιπαραθέσεις που μπορεί να επηρεάσουν καθοριστικά την πορεία κοντινών σου σχέσεων καθώς νιώθεις ότι προσπαθούν να σε περιορίσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, η ψυχολογία σου μπορεί να είναι έντονη καθώς είσαι ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων και αυτό σίγουρα σε επηρεάζει. Μέσα στην εβδομάδα όμως μπορείς να πάρεις ανάσες που θα σε βοηθήσουν να βρεις το κέφι και την αυτοπεποίθησή σου. Προσοχή προς το τέλος της εβδομάδας καθώς η αντίθεση του Άρη από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί σημαντική αναστάτωση σε οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις προκαλώντας σφοδρές κόντρες που θα σου στοιχίσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, ο δυναμισμός και η ενεργητικότητά σου βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα και αυτή την εβδομάδα καθώς παίρνεις πρωτοβουλίες σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Σημαντικό είναι όμως προς το τέλος της εβδομάδας να συγκρατήσεις τα νεύρα σου καθώς ο Άρης από το ζώδιό σου σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να οδηγήσει σε σκληρές κόντρες στην προσωπική και επαγγελματική ζωή..

ΛΕΩΝ
Λέοντα, είναι γεγονός ότι σε προβληματίζει πολύ το παρασκήνιο στον εργασιακό χώρο και αυτή την εβδομάδα και αυτό είναι αρκετό για να δημιουργήσει έντονες κυκλοθυμικές τάσεις. Καλά θα κάνεις προς το τέλος της να συγκρατήσεις τα νεύρα σου καθώς η αντίθεση του Άρη από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εκτοξεύει τον εκνευρισμό και την διάθεση για αντιπαράθεση στα ύψη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, επαγγελματική ζωή και φιλικές σχέσεις έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα στην εβδομάδα καθώς σε γεμίζουν ενέργεια και διάθεση να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει. Προσοχή προς το τέλος της εβδομάδας καθώς η αντίθεση του Άρη από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω έγινε ανταγωνιστικές συμπεριφορές το φιλικό περιβάλλον που μπορεί να οδηγήσουν σε σφοδρές αντιπαραθέσεις και άγριους καβγάδες.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, οι αυξημένες υποχρεώσεις στον επαγγελματικό στίβο ακόμα σε απασχολούν όμως μέσα από αυτές μπορείς να δείξεις τις προσωπικές σου δυνατότητες. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός προς το τέλος της εβδομάδας καθώς η αντίθεση του Άρη από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί έντονα συγκρουσιακές διαθέσεις λόγω καταπίεσης και τάσεις ελέγχου που εκδηλώνονται με αμεσότητα από σημαντικά πρόσωπα της καριέρας σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, απολαμβάνεις να βρίσκεσαι με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον καθώς αυτό ανεβάζει κατακόρυφα την διάθεσή σου. Καλά θα κάνεις προς το τέλος της εβδομάδας να αποφύγεις κόντρες που μπορεί να εξελιχθούν σε άγριες λογομαχίες λόγω της αντίθεσης του Άρη από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Μείνε μακριά από ανταγωνιστικές συμπεριφορές και εξουσιαστικές τάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, παίρνεις ανάσες από τις εκλείψεις αυτήν την εβδομάδα καθώς επικεντρώνεσαι σε οικονομικά ζητήματα που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη. Καλό είναι βέβαια προς το τέλος της να αποφύγεις κόντρες και έντονες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που συνεργάζεσαι σε οικονομικό επίπεδο καθώς η αντίθεση του Άρη από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί ανάγκη ελέγχου και χειρισμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, το πεδίο των συνεργασιών και των σχέσεων σε απασχολεί έντονα και αυτή την εβδομάδα καθώς υπάρχει έντονη δραστηριότητα και δεν αποκλείονται οι κόντρες. Ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας η αντίθεση του Άρη από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου δημιουργεί υπερένταση και επιθυμία απόλυτου ελέγχου από τους άλλους, όμως η αντίδρασή σου θα είναι έντονες και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές σχέσεις στα άκρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, αυξημένες υποχρεώσεις υπάρχουν στην καθημερινότητα και αυτή την εβδομάδα και δημιουργείται έντονα η επιθυμία να δώσεις λύσεις με μεθοδικότητα και απόλυτα υπεύθυνο τρόπο. Η αντίθεση του Άρη από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω προς το τέλος της εβδομάδας αναδεικνύει βαθύτερους φόβους που εκδηλώνονται στον εργασιακό χώρο και μπορεί να δημιουργήσουν έντονες κόντρες και προστριβές με πρόσωπα που συνεργάζεσαι.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύ, η προσωπική σου ζωή σε βοηθάει να απολαύσεις κάθε στιγμή της καθημερινότητας και να γίνεις πιο δημιουργικός και ευφάνταστος από ποτέ. Προσοχή προς το τέλος της εβδομάδας καθώς η αντίθεση του Άρη από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να φέρει ζητήματα ανασφαλειών και αμφιβολιών στην επιφάνεια που θα επηρεάσουν την σχέση σου και θα οδηγήσουν σε ένα σκληρό μπρα-ντε-φερ με το ταίρι σου..

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 31/5 ως 6/6/2021 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα