Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 7 ως 13/2/2022

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα επιφυλάσσει εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς όλο σου το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στην καριέρα σου και στο πώς θα αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Το τρίγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 8/2 δημιουργεί την ανάγκη για να προχωρήσεις με αποφασιστικό και πρωτοποριακό

τρόπο σε επαγγελματικές κινήσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνιδιαστικές προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν και θα ανοίξουν νέους επαγγελματικούς και οικονομικούς ορίζοντες μπροστά σου. Σε προσωπικό επίπεδο οι συνθήκες είναι ιδανικές για να εκδηλώσεις το πάθος με το ταίρι σου και να ανατρέψεις την καθημερινότητα εκπλήσσοντας ευχάριστα τον άνθρωπό σου.

Στις 11/2 η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αναδεικνύει σκοτεινές σκέψεις και ανασφάλειες που μπορεί να εκδηλωθούν στον επαγγελματικό χώρο. Οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο που εκφράζεσαι καθώς δεν θα διστάζεις να γίνεις δηκτικός και απόλυτος στις απόψεις σου. Σημαντικό είναι να διεισδύσεις στο μυαλό των άλλων ώστε να αντιληφθείς τις πραγματικές τους προθέσεις. Αυτό θα σε βοηθήσει να αποφύγεις κόντρες και εντάσεις που δεν θα ευνοήσουν τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Σημαντικό είναι επίσης να μην γίνεις χειριστικός σε κινήσεις και συμπεριφορές προκαλώντας υπερένταση στον επαγγελματικό χώρο. Αντίθετα εκδηλώνοντας με ειλικρίνεια βαθύτερες σκέψεις θα βοηθήσει να υπάρξει εμπιστοσύνη με πρόσωπα εξουσίας και ανωτέρους σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η προσοχή σου είναι επικεντρωμένη σε πνευματικές αναζητήσεις και ζητήματα μόρφωσης που σε βοηθούν να ανοίξεις νέους ορίζοντες μπροστά σου. Το τρίγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό στο ζώδιό σου στις 8/2 σε βοηθά να ανατρέψεις τα μέχρι τώρα δεδομένα και να αποβάλλεις νοοτροπίες και προκαταλήψεις που δεν σου ταιριάζουν. Αυτό θα βοηθήσει στην προσωπική σου εξέλιξη και θα σε οδηγήσει ώστε να αναπτύξεις μία νέα προσωπική κοσμοθεωρία. Ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό και διασκέδαση με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον θα ομορφύνουν την καθημερινότητά σου και θα σε ωθήσουν να χαρείς κάθε στιγμή. Μπορείς να γίνεις ο πρωταγωνιστής σε όποια παρέα και αν βρεθείς καθώς εκδηλώνεις με αισιοδοξία και θετικότητα τις σκέψεις σου. Προχώρησε χωρίς φόβο στην επίλυση νομικών υποθέσεων που μπορεί να σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό.

Στις 11/2 η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί την ανάγκη για ειλικρινείς συζητήσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Δεν θα σου είναι δύσκολο να εκδηλώσεις συναισθήματα και σκέψεις καθώς είναι η κατάλληλη στιγμή να δείξεις το περιβάλλον που κινείσαι ότι νιώθεις. Σημαντικό είναι να προχωρήσει σε νομικές υποθέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες με γνώμονα το μέλλον καθώς αυτό θα αποδώσει οφέλη και σε οικονομικό επίπεδο. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά πρόσωπα που προσπαθούν μέσω της κολακείας να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν καθώς το πιθανότερο είναι να σε οδηγήσουν σε λάθος επιλογές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα σε οικονομικές συμφωνίες και προσωπικές σχέσεις μέσα στην εβδομάδα καθώς ανασφάλειες και φοβίες έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν την κρίση σου. Το τρίγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό από τον Ταύρο στις 8/2 αποκαλύπτει παλαιότερες καταστάσεις και μυστικά που επηρεάζουν οικονομικές υποθέσεις και αισθηματική ζωή. Δεν είναι εύκολο να χαλιναγωγήσεις την ένταση που κρύβεις μέσα σου καθώς νιώθεις ότι ανατρέπονται τα δεδομένα με πρόσωπα από συνομιλίες ή με τον σύντροφό σου. Είναι απαραίτητο να δείξεις ψυχραιμία και να βρεις εναλλακτικές λύσεις που θα σε βοηθήσουν να βγεις από οικονομικά αδιέξοδα και καχυποψία. Σε προσωπικό επίπεδο, οφείλεις να είσαι απόλυτα ώριμος απέναντι στον άνθρωπό σου καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς από σενάρια επιστημονικής φαντασίας λόγω των απωθημένων και των φόβων σου.

Με την σύνοδο του Ερμή με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 11/2 σου δίνεται η ευκαιρία να αντιληφθείς παρασκηνιακές και υπόγειες κινήσεις που μπορεί να επηρεάζουν επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις. Το ένστικτό σου θα σε καθοδηγήσει μοναδικά και θα σε βοηθήσει να αποφύγεις παγίδες για αυτό οφείλεις να το εμπιστευτείς. Οι οικονομικές συμφωνίες τις οποίες μπορείς να προχωρήσεις θα έχουν εξαιρετικό αποτέλεσμα για αυτό μην φοβηθείς να πάρεις τις σωστές πρωτοβουλίες. Βαθύτερες εξομολογήσεις και συναισθήματα θα απασχολήσουν την προσωπική σου ζωή καθώς ήρθε η ώρα να αποκαλυφθείς χωρίς περιστροφές μπροστά στον άνθρωπο σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και αυτή την εβδομάδα καθώς οι εξελίξεις τρέχουν και απαιτούν από εσένα ιδιαίτερη προσοχή. Το τρίγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 8/2 δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο επαγγελματικές συμφωνίες που σε δραστηριοποιηθούν στο μέγιστο βαθμό. Είναι απαραίτητο να αξιοποιήσεις κάθε δυνατότητα και επιλογή που σου δίνεται γιατί θα σε φέρει πιο κοντά από ποτέ στην επίτευξη των στόχων σου. Σημαντικό είναι επίσης να είσαι δεκτικός σε αλλαγές και νέες προτάσεις χωρίς να θεωρείς ότι συνεργάτες και σύντροφος μπαίνουν σε ανταγωνιστικές διαδικασίες με σένα. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να ομορφύνουν την προσωπική σου ζωή εκτοξεύοντας το πάθος και το καρδιοχτύπι.

Με την σύνοδο Ερμή – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 11/2 έχεις την δυνατότητα να είσαι απόλυτα ειλικρινής με συνεργάτες και σύντροφο καθώς οι συζητήσεις είναι ξεκάθαρες. Δεν σου προκαλούν αμηχανία βαθύτερες σκέψεις και ανάγκες των σημαντικών προσώπων της ζωής σου καθώς είσαι έτοιμος να βρεις τις κατάλληλες λύσεις ώστε να υπάρξουν ισορροπίες. Οφείλεις να είσαι προσεκτικός καθώς δεν αποκλείεται να αυξηθεί η ένταση λόγω αντιπαραθέσεων. Σκληρά λόγια και απολυτότητα θα τραυματίσουν επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις για αυτό οφείλεις να προστατεύσεις καθετί που νιώθεις ότι είναι σημαντικό στη ζωή σου. Νέες συνεργασίες και συμφωνίες μπορεί να αποδώσουν σημαντικά οικονομικά οφέλη για αυτό αξιοποίησε τες κατάλληλα.

ΛΕΩΝ

Η καθημερινότητα και ο εργασιακός χώρος βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς οι αυξημένες υποχρεώσεις και ευθύνες απαιτούν πολύ χρόνο και προσπάθεια από εσένα. Το τρίγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 8/2 δεν αποκλείεται να σου δώσει την ευκαιρία να προχωρήσεις με πρωτοποριακές ιδέες σε εργασιακά ζητήματα εντυπωσιάζοντας το περιβάλλον που κινείσαι. Οι σκέψεις και οι λύσεις που θα προτείνεις θα αναδείξουν τις ικανότητές σου και θα οδηγήσουν την αναγνώριση που αποζητάς. Γεγονός είναι ότι μπορεί να υπάρξουν επαγγελματικές προτάσεις που θα έρθουν αιφνιδιαστικά στη ζωή σου για να αλλάξουν την κοινωνική εικόνα και το επαγγελματικό σου μονοπάτι. Μην φοβηθείς να πάρεις το ρίσκο γιατί είναι βέβαιο ότι θα λειτουργήσει θετικά για εσένα.

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 11/2 σου δίνει την ευκαιρία να σκεφτείς ενδελεχώς κάθε επιλογή στον επαγγελματικό χώρο. Οι συζητήσεις είναι ειλικρινείς και βοηθούν να εξομαλυνθούν διαταραγμένες σχέσεις με πρόσωπα από τον συναδελφικό περίγυρο. Προσοχή σε εμμονές και καχυποψία που δεν σου επιτρέπουν να αντιληφθείς τα δεδομένα στην πραγματική τους διάσταση. Η ανησυχία και η αναστάτωση που προκαλούν δεν επιτρέπουν να λειτουργήσεις ρεαλιστικά και αποτελεσματικά. Συζητήσεις για την αύξηση του εισοδήματος σου μπορεί να εξελιχθούν θετικά για εσένα καθώς θα υπάρξουν πρόσωπα που θα στηρίξουν το αίτημά σου αφού αναγνωρίζουν την προσφορά και την εργατικότητα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η προσωπική σου ζωή κλέβει την προσοχή και το ενδιαφέρον σου καθώς οι εξελίξεις είναι σημαντικές και οι πρωτοβουλίες που παίρνεις ανανεώνουν τη σχέση σου. Με το τρίγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 8/2 έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε εκπλήξεις και επαναστατικές επιλογές που θα αιφνιδιάσουν ευχάριστα το ταίρι σου. Γεγονός είναι ότι θα απογειώσουν το πάθος και τον αισθησιασμό στη σχέση και θα δώσουν νέα τροπή στην μελλοντική της πορεία. Πιθανόν είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα έρθουν ξαφνικά στη ζωή σου αυξάνοντας κατακόρυφα το καρδιοχτύπι και την ένταση. Παράλληλα σε δημιουργικό επίπεδο έχεις την δυνατότητα με εναλλακτικούς και πρωτότυπους τρόπους να κεντρίσει το ενδιαφέρον προσώπων που αναγνωρίζουν τα ταλέντα σου.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 11/2 ενισχύει την ανάγκη για ειλικρινείς και ξεκάθαρες συζητήσεις με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Βαθύτερες εξομολογήσεις συναισθημάτων και ανασφαλειών σου δίνουν την ευκαιρία να δείξεις την πραγματική διάσταση αυτού που νιώθεις στο ταίρι σου. Σημαντικό είναι βέβαια να μην προβείς σε μεγαλεπήβολες δηλώσεις και πομπώδεις εκφράσεις που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση και να ενοχλήσουν τον άνθρωπο που έχει στο πλευρό σου. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη ευκαιρία για να εκφράσει τις ανησυχίες και να δώσεις την δυνατότητα να υπάρξουν αλλαγές που θα ευνοήσουν τη σχέση σου.

ΖΥΓΟΣ

Οικογενειακές ευθύνες έρχονται στο προσκήνιο και αυτή την εβδομάδα που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Είναι πιθανό να υπάρξουν εργασίες στον οικογενειακό χώρο που επιμελείσαι και απαιτούν την προσοχή σου. Οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός καθώς με το τρίγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 8/2 είναι εύκολο να εκδηλώσεις ένταση λόγω ανασφαλειών και φόβων που έρχονται στην επιφάνεια. Παράλληλα καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένος για μυστικά και αποκαλύψεις που θα αλλάξουν την ροή των γεγονότων και μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες κόντρες με υγεία πρόσωπα. Αξιοποίησε την συγκεκριμένη συγκυρία για να πάρεις πρωτοβουλίες που θα ξεμπλοκάρουν καταστάσεις και υποθέσεις χωρίς η νευρικότητα να έχει τον πρώτο λόγο.

Στις 11/2 η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω οδηγεί σε εκ βάθους συζητήσεις με πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον που θα εξομαλύνουν σχέσεις και καταστάσεις. Σημαντικό είναι να μην εγκλωβιστείς στην κυκλοθυμία και την ανάγκη να χειριστείς την συζήτηση κατά το δοκούν γιατί αυτό θα δημιουργήσει υπερένταση. Οφείλεις να είσαι ειλικρινής και ξεκάθαρος στις προθέσεις σου απέναντι σε πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Παράλληλα οι συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία μπορούν να εξελιχθούν με ιδανικό τρόπο για εσένα καθώς οι οικονομικές απολαβές από αυτές θα είναι θετικές. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και δεν θα χάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υποθέσεις που αφορούν το κοντινό σου περιβάλλον έρχονται στο προσκήνιο και αυτή την εβδομάδα. Το τρίγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 8/2 σε βοηθά να πάρεις πρωτοβουλίες που έχουν αντίκτυπο σε ζητήματα που ενδιαφέρουν τον στενό περίγυρό. Δεν αποκλείεται επίσης να υπάρξουν επαγγελματικές προτάσεις που έρχονται αιφνιδιαστικά στο προσκήνιο και αφορούν το εμπόριο και την επικοινωνία. Νέες συνεργασίες ανοίγονται μπροστά σου που μπορείς να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσένα. Σε προσωπικό επίπεδο το πάθος και η ανάγκη να κινηθείς από κοινού με το ταίρι σου σε αντικείμενα που απολαμβάνετε και οι δύο θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ και θα αλλάξει τα δεδομένα στην σχέση σας. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου για να τονίσουν την ανάγκη για πάθος, διασκέδαση και φλερτ.

Με την σύνοδο Ερμή – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 11/2 σου δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσεις σε επικερδείς συμφωνίες και συνεργασίες που αφορούν το εμπόριο και την επικοινωνία. Η διαίσθηση και η διεισδυτικότητα που σε διακρίνουν θα σε βοηθήσουν να βρεις τις απαραίτητες λύσεις και να δώσεις διεξόδους σε στιγμές κρίσης. Κινήσου ενστικτωδώς καθώς δύσκολα μπορεί να κάνεις λάθος. Ξεκάθαρη συζητήσεις δεν αποκλείεται να υπάρξουν και με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος καθώς ήρθε η ώρα να δείξεις τα χαρτιά σου και να διεκδικήσεις σχέσεις που θα είναι υγιείς, μακριά από παρασκήνιο και υπονόμευση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα είναι πιθανόν να προκύψουν μέσα στην εβδομάδα που μπορεί να σε αναστατώσουν αρχικά όμως είναι βέβαιο ότι θα βρεθούν ικανοποιητικές λύσεις. Το τρίγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 8/2 δεν αποκλείεται να φέρει αλλαγές στον εργασιακό χώρο που θα σε ευνοήσουν οικονομικά. Σημαντικό είναι να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό για εσένα καθώς η προσφορά και η εργατικότητα σου αποδεικνύουν τις προθέσεις σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και ξαφνικά έξοδα που θα αλλάξουν τα δεδομένα στην καθημερινότητα και μπορεί να αναστατώσουν. Πάρε χρόνο για να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις γιατί ο παρορμητισμός και αυθορμητισμός δεν θα ευνοήσουν ανάλογες υποθέσεις.

Η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 11/2 δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για οικονομικές συμφωνίες που σου κεντρίζουν την προσοχή. Η διαίσθησή σου είναι ανίκητη και μπορεί να σε βοηθήσει να προχωρήσεις σε επιλογές χωρίς φόβους και ανασφάλειες. Μπορείς να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό για εσένα αρκεί να είσαι διαλλακτικός με τις προθέσεις και τις ανάγκες των άλλων. Βρίσκοντας την χρυσή τομή στα πράγματα θα ικανοποιηθούν στον απόλυτο βαθμό οι απαιτήσεις σου και θα έχεις εξαιρετικές σχέσεις και συνεργασίες με πρόσωπα που συνομιλίες. Σε προσωπικό επίπεδο η ειλικρίνεια δημιουργεί συνθήκες ασφάλειας και σταθερότητας στην σχέση και αυτό είναι κάτι που απολαμβάνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρωταγωνιστικό ρόλο έχεις και αυτή την εβδομάδα καθώς καλείσαι να πάρεις πρωτοβουλίες σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις που θα σου δώσουν σημαντικές ευκαιρίες. Το τρίγωνο του Άρη από το ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 8/2 δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για νέες επαγγελματικές συνεργασίες που θα σε γεμίσουν χαρά. Οι πρωτότυπες ιδέες και οι εναλλακτικές προτάσεις σου θα ενθουσιάσουν πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι και θα οδηγήσουν σε σημαντικές συμφωνίες. Νέες γνωριμίες θα λειτουργήσουν ευνοϊκά στην προσωπική σου ζωή καθώς εντυπωσιάζονται από τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σου. Να θυμάσαι ότι τα πρόσωπα που εμφανίζονται αυτή την περίοδο έρχονται για να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την αισθηματική σου ζωή δίνοντάς σου μία νέα προοπτική.

Με την σύνοδο του Ερμή και του Πλούτωνα στο ζώδιό σου στις 11/2 δεν αποκλείεται να εκδηλώσεις με ορμητικό και απρόβλεπτο τρόπο συναισθήματα και σκέψεις σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Οφείλεις να μείνεις μακριά από σκληρές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν καθώς δεν θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν λόγια που μπορεί να πεις και θα τραυματίσουν τους γύρω σου. Προσπάθησε να αφοσιωθείς σε επαγγελματικές συμφωνίες καθώς οι συνθήκες ευνοούν υπογραφές που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη σε οικονομικό επίπεδο. Η διαίσθησή σου θα σε καθοδηγήσει με μοναδικό τρόπο

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έντονη κυκλοθυμία επικρατεί και αυτή την εβδομάδα καθώς παρασκηνιακές διεργασίες και εκκρεμότητες από το παρελθόν επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Το τρίγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 8/2 αποκαλύπτει συμπεριφορές προσώπων στον εργασιακό χώρο που σε αιφνιδιάζουν. Καλό είναι να είσαι απόλυτα ψύχραιμος και να μην παρασυρθείς από συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και υπερχειλίσεις που δεν σου επιτρέπουν να είσαι ρεαλιστής. Είναι απαραίτητο να κάνεις την ανατροπή βρίσκοντας λύσεις που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις με γοργά βήματα στις επιδιώξεις σου αφήνοντας στο περιθώριο πρόσωπα και καταστάσεις που δεν λειτουργούν υπέρ σου. Ένταση μπορεί να υπάρξει και σε ότι αφορά το οικογενειακό περιβάλλον, όμως δείχνοντας κατανόηση και ψυχραιμία μπορείς να επιλύσεις κάθε κατάσταση που θα προκύψει.

Η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 11/2 σου δίνει την δυνατότητα να αντιληφθείς κινήσεις και συζητήσεις που υπάρχουν στον εργασιακό χώρο. Το ένστικτό σου είναι αλάθητο και σε βοηθά να καταλάβεις ποια πρόσωπα πρέπει να εμπιστεύεσαι και από ποια πρόσωπα πρέπει να πάρεις αποστάσεις. Εκκρεμότητες του παρελθόντος που αφορούν οικονομικά ζητήματα δεν αποκλείεται να προκύψουν, καλά θα κάνεις να προχωρήσεις σε λύσεις και διευθετήσεις που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείτε από το άγχος και την ανασφάλεια. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να ασχοληθείς με τον εσωτερισμό και τον διαλογισμό καθώς θα βοηθήσουν να ισορροπήσεις ψυχολογικά και εμπιστευτείς τον εαυτό σου και τις δυνατότητές σου.

ΙΧΘEIΣ

Tο φιλικό περιβάλλον σε απασχολεί έντονα και αυτή την εβδομάδα καθώς επιθυμείς να εμπλακείς σε ομαδικές και συλλογικές προσπάθειες που σου κεντρίζουν την προσοχή. Το τρίγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 8/2 σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα που αντιλαμβάνονται την φιλοσοφία σου για τη ζωή. Δεν θα διστάζεις να αναδειχθείς σε επαγγελματικές ομάδες επιδιώκοντας να πετύχεις στόχους μέσα από αυτές. Το θάρρος και η αποφασιστικότητά σου είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσουν δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα αποδοχής που θα σε γεμίσει χαρά. Μην διστάσεις να δείξεις αποφασιστικότητα σε δυσκολίες και εμπόδια καθώς είναι βέβαιο ότι θα ξεπεράσεις κάθε τι που θα βρεθεί στο δρόμο σου και θα έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε φιλοδοξίες που θέλεις να επιτυχείς.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 11/2 σου δίνει την ευκαιρία να είσαι απόλυτα ειλικρινής με το φιλικό σου περιβάλλον. Είναι σημαντικό για εσένα να ξεκαθαρίσεις παρεξηγήσεις και παρερμηνείες που μπορεί να υπήρξαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Απαραίτητο είναι βέβαια να είσαι απόλυτα σίγουρος για τις απόψεις σου καθώς δεν πρέπει να δείξεις εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που προσπαθούν με υπόγειο τρόπο να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν. Επαγγελματικές συμφωνίες δεν αποκλείεται να προκύψουν που θα σου δώσουν την ευκαιρία να κερδίσεις σημαντικά οικονομικά οφέλη. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου καθώς είναι βέβαιο ότι θα σε οδηγήσει στις καλύτερες δυνατές επιλογές για εσένα.

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 7 ως 13/2/2022 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα