Τα λατρέψαμε για το απίθανο άρωμά τους και όχι μόνο

Είστε λάτρεις των υπέροχων αρωμάτων και αποζητάτε τις μεθυστικές μυρωδιές σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς σας; Ο βαθύς και και σωστός καθαρισμός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής σας ρουτίνας και αναζητάτε εκείνο το σαπούνι που με το άρωμα του θα σας… τραβάει από τη μύτη;

Τα αρωματικά χειροποίητα σαπούνια της Avgerinos Cosmetics είναι αυτό που ψάχνετε!

Σε προηγούμενο άρθρο σας είχαμε μιλήσει για τη θεραπευτική σειρά σαπουνιών της συγκεκριμένης ελληνικής εταιρίας που την ιστορία της αξίζει να γνωρίζετε!

Τώρα ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε παρέα τα πιο αρωματικά σαπούνια

που κυκλοφορούν στην αγορά!

Πάμε να δούμε ποια επιλέξαμε εμείς…

ΜΑΣΤΙΧΑ

Εδώ και μερικές ημέρες η μαστίχα Χίου είναι και με… τη βούλα του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΜΑ) ένα παραδοσιακό φάρμακο φυσικής προέλευσης για δερματικές φλεγμονές/ επούλωση δερματικών πληγών και έχει αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Τώρα είναι που έχετε κάθε λόγο για να βάλετε τη μαστίχα Χίου στην καθημερινή σας περιποίηση!

ΜΕΛΙ-ΓΑΛΑ

Mαλακτικό σαπούνι που ενυδατώνει σε βάθος και καταπραϋνει από την κούραση της ημέρας λόγω των ιδιοτήτων του μελιού και του γάλακτος που περιέχει. Λειτουργεί και σαν μάσκα ομορφιάς.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Το άρωμα από το πορτοκάλι σε συνδυασμό με το βούτυρο ξυπνάνε τις αισθήσεις, αυξάνουν τη διαύγεια και ανεβάζουν τη διάθεση.

Εκτός από τα προαναφερθέντα, επισκεφτείτε το eshop με ένα κλικ στο WWW.AVGCOSMETICS.GR και θα ανακαλύψετε μια τεράστια ποικιλία αρωματικών και θεραπευτικών σαπουνιών και όχι .

Είναι κατάλληλα για το πρόσωπο, τα χέρια και το σώμα! Είναι κατάλληλα για ενήλικες αλλά και για παιδιά και βρέφη!!!

Avgerinos Cosmetics on Facebook
Avgerinos Cosmetics on Instagram

The post Τα λατρέψαμε για το απίθανο άρωμά τους και όχι μόνο appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα