ΤΙ λένε τα άστρα από τις 10.8 έως 16.8;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας. Η αστρολογική ομάδα του e-zwdia.gr σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών αλλά και τις αστρολογικές όψεις γράφει για εσάς το εβδομαδιαίο ωροσκόπιό σας.

ΚΡΙΟΣ
Φλέγεστε από πάθος και ενθουσιασμό να ζήσετε τον έρωτα, καθώς η Νέα Σελήνη φωτίζει τον πέμπτο οίκο σας, τον τομέα του έρωτα και του πάθους. Πηγαίνετε

πίσω έξι μήνες και δείτε: ποιος/α έχει ανάψει τη φωτιά σας. Είστε μόνοι και ψάχνετε καιρό την αγάπη; Δεν πειράζει που περιμένατε πολύ, το φεγγάρι φέρνει στο δρόμο σας κάτι πραγματικά μαγικό. Πάρτε την πρωτοβουλία και ξεκινήστε την αναζήτηση, θα βρείτε πολλά υποσχόμενες νέες ευκαιρίες. Συμβουλή: Δεν χρειάζεται να βιάζεστε,οι προσπάθειές σας θα μπορούσαν να ευοδωθούν με την αντίστοιχη Πανσέληνο, στους επόμενους έξι μήνες. Αναπόσπαστο μέρος της αποπλάνησης τους αντικείμενου του πόθου σας είναι να μάθετε τι κρύβεται πίσω από ένα γοητευτικό και σέξι παρουσιαστικό. Βγείτε έξω και διασκεδάστε μαζί, έχετε να μάθετε τόσα πολλά. Εξερευνώντας αργά την ψυχή της υποψήφιας αγάπης σας, σας κρατά μακριά από τη θλίψη και τον πόνο και παράλληλα σας προσφέρει πλούσιες εμπειρίες.
Η ίδια συμβουλή ισχύει και αν είστε δεσμευμένοι. Ανεξάρτητα του πόσο καιρό είστε ζευγάρι, ποτέ μη θεωρήσετε ότι ξέρετε τα πάντα για τον αγαπημένο σας. Δείτε το ταίρι σας κάτω από ένα νέο πρίσμα, όπως θα κάνατε με ένα νέο φίλο σας. Θα εκπλαγείτε με το τι μπορείτε να μάθετε. Το φεγγάρι φέρνει επίσης στο δρόμο σας αίγλη και φήμη, μόνο βεβαιωθείτε ότι ο κόσμος έχει γνώση όλων όσων έχετε να προσφέρετε. Ο Ερμής στον αγχωτικό και εργατικό έκτο οίκο σας, σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, σας ζητά να μη σπαταλάτε την ενέργειά σας για τις ευθύνες των άλλων.Αναθέστε καθήκοντα αντί να επωμίζεστε το βάρος μόνοι σας. Μη φοβάστε, κανείς δεν πρόκειται να σας αρνηθεί τον ηγετικό ρόλο σας, εξακολουθείτε να έχετε τα ηνία με το δικό σας μοναδικό τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο σαν το σπίτι σας! Η Νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας κάνει να θέλετε να μείνετε στο σπίτι σας, παρέα μόνο με όσους αισθάνεστε οικεία. Αναζητάτε μια μικρή γωνιά στο σπίτι σας για να δημιουργήσετε, μπορεί να καλέσετε λίγους εκλεκτούς φίλους ή ακόμα να εμπνευστείτε να το διακοσμήσετε εκ νέου. Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με το διαμέρισμά σας, ρίξτε μια ματιά στις λίστες ακινήτων, μέσα στους προσεχείς έξι μήνες, σίγουρα θα βρείτε το σπίτι των ονείρων σας. Μια σημαντική γυναίκα στη ζωή σας θα μπορούσε τώρα να αποκτήσει δυναμική παρουσία στη ζωή σας. Αν υπήρχαν διαφωνίες με την οικογένειά σας, βρίσκετε τώρα την γαλήνη και την αγάπη μεταξύ σας.
Έχετε ελεύθερο χρόνο για να βρεθείτε με άτομα που γεμίζουν την ψυχή σας, ειδικά με αυτά που είναι πρόθυμα να μοιραστούν μαζί σας τους ήχους της σιωπής και νιώθουν άνετα μαζί σας. Η αντίθεση του Ερμή στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και του απατηλού Ποσειδώνα σας βάζει τα ροζ γυαλιά στην αγάπη. Ενώ μπορεί να νιώθετε παθιασμένοι με το πρόσωπο που μόλις γνωρίσατε, διασκεδάζοντας μαζί, μην κοροϊδεύετε τον εαυτό σας, νομίζοντας ότι όλα είναι στρωμένα με ροδοπέταλα. Σε κάποιο σημείο,οι άνθρωποι θα σας αποκαλύψουν τη θνητή πλευρά τους, έτσι καθίσταται σημαντικό να αναγνωρίσετε την κρυφή, μυστηριώδη πλευρά της προσωπικότητάς τους, όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Είστε σε σχέση; Θυμηθείτε το εξής: Ακόμα και οι επιτυχημένες σχέσεις έχουν τα σκαμπανεβάσματά τους. Το αν θα διατηρήσετε ή θα σπάσετε το δεσμό σας, εξαρτάται από το πώς θα μπορέσετε να πλοηγηθείτε μέσα από αυτές τις προσκρούσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το σύμπαν σας φορά το στέμμα της δημοτικότητας, καθώς η νέα Σελήνη στον κοινωνικό τρίτο οίκο σας, γεμίζει τη ζωή σας με χαρούμενες στιγμές και νέες γνωριμίες. Συναντάτε νέους ανθρώπους, μιλάτε με όλο τον κόσμο και όλοι σας προσέχουν. Νέες θετικές εξελίξεις σε μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία ή ερωτική σχέση, σας φέρνει αυτό το σεληνιακό φως, και αφήνετε τη θλίψη και την απογοήτευση πίσω σας! Αδράξτε τις ευκαιρίες και ενώστε τις δυνάμεις σας, οι κοινές προσπάθειες θα φθάσουν στο απόγειό τους σε έξι μήνες από τώρα, με την αντίστοιχη Πανσέληνο. Αν έχετε καιρό στο μυαλό σας να μάθετε μια νέα γνώση, εγγραφείτε σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα και επεκτείνετε τις δεξιότητές σας.
Το φεγγάρι σας καλεί επίσης να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας με ένα ταξίδι,ιδανικά με την αγάπη σας. Μια ζεστή φωλιά σε ένα πολυτελές θέρετρο, όχι πολύ μακριά από την πόλη σας, θα μπορούσε να κάνει θαύματα στην ανανέωση του πάθους σας. Προστατέψτε την προσωπική σας ζωή! Η αντίθεση του κυβερνήτη σας, του Ερμή, στον οικείο τέταρτο οίκο σας με τον απατηλό Ποσειδώνα σας κάνει ερημίτη, έχετε μια περίεργη διάθεση.Επειδή το ζώδιό σας είναι κοινωνικό, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ποθείτε και λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Αν επεξεργάζεστε ένα ζήτημα, μη μιλάτε γι’ αυτό, μέχρι να νιώσετε έτοιμοι, ακόμα και αν οι άλλοι σας κάνουν ερωτήσεις. Μήπως έχετε διαφωνήσει με τον αγαπημένο σας; Μην αρχίσετε να μιλάτε σε όλους για τις κόκκινες σημαίες της σχέσης σας. Μιλήστε μεταξύ σας, αντί να ζητάτε άσκοπα τη γνώμη των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχετε πάθος να βγάλετε όσα μπορείτε περισσότερα χρήματα! Η Νέα Σελήνη ηλεκτρίζει το δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, δρομολογώντας μια εξαμηνιαία χρονική περίοδο ευημερίας. Αποσαφηνίστε το τι θα θέλατε να ολοκληρώσετε κατά τη διάρκεια αυτής της σεληνιακής φάσης και κάντε ένα σχέδιο δράσης. Αν νιώθατε στασιμότητα στη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης, τώρα προχωράτε μπρος ολοταχώς. Χρησιμοποιήστε αυτό το σεληνιακό φως για την προώθηση αυτών των φιλοδοξιών σας και θα αποκομίσετε τα οφέλη σε έξι μήνες από τώρα, με την αντίστοιχη Πανσέληνο. Αντίθετα, μπορεί και να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας, καθώς τώρα θέλετε να επιδοθείτε σε πολυτελείς απολαύσεις. Αφήστε την πιστωτική σας κάρτα στο σπίτι για να έχετε τον έλεγχο των οικονομικών σας. Προσέξτε τι αγοράζετε και που επενδύετε τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας, μπορεί να υπάρχουν κρυφά έξοδα.
Ενώ μπορεί να πιστέψετε ότι μια πολυτελής και ακριβή αγορά είναι μια καλή επένδυση, φροντίστε να μάθετε αν η οικονομική αξία του αντικειμένου πέφτει κατακόρυφα με την πάροδο του χρόνου. Βέβαια, δεν χρειάζεται να στερηθείτε το αντικείμενο που έχετε βάλει καιρό στο μάτι, απλά να είστε σίγουροι ότι γνωρίζετε ακριβώς σε τι ξοδεύετε τα χρήματά σας. Βλέπετε τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά, καθώς ο Ερμής στον επικοινωνιακό και ιδεολογικό τρίτο οίκο σας, και σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, δημιουργεί χαοτικές σκέψεις και ασάφεια στην επικοινωνία με τους γύρω σας. Τώρα αναλύετε τα αρνητικά πράγματα γύρω σας, θλίβεστε από τις απαισιόδοξες σκέψεις σας. Αλλά για να βρείτε την ευτυχία, είναι σημαντικό να μπορείτε να δείτε την καθημερινή ομορφιά που σας περιβάλλει. Επιδιώξτε την και θα την βρείτε.

ΛΕΩΝ
Ένα νέο ξεκίνημα φέρνει στο δρόμο σας η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας και αποκομίζετε πλούσιες και ποικίλες εμπειρίες. Εκμεταλλευτείτε πλήρως αυτό το φεγγάρι και δώστε ώθηση στους στόχους σας. Αυτό το σεληνιακό φως σας προτρέπει να επενδύσετε σε αυτούς τους μεγαλόπνοους στόχους σας και να τους δώσετε σχήμα και μορφή. Ανοίξτε τα μάτια σας,οι δυνατότητες που σας προσφέρονται είναι ατελείωτες… αλλά μόνο αν δώσετε την απαιτούμενη προσοχή. Ένα πλήθος από ενδιαφέρουσες ευκαιρίες σας περιβάλλουν, οπότε μείνετε στο εδώ και τώρα και αφήστε τον αυθορμητισμό και τον ενθουσιασμό να είναι οι οδηγοί σας. Το φεγγάρι σας εμπνέει να σκεφτείτε για το μέλλον και να επιλέξετε τις πιο συμφέρουσες για σας επιλογές.
Σε έξι μήνες από τώρα, με την αντίστοιχη Πανσέληνο στο ζώδιό σας, το αστέρι σας θα λάμπει ψηλά στον ουρανό, θα είναι το πιο φωτεινό. Μη χρησιμοποιείτε τις πιστωτικές σας κάρτες! Η αντίθεση του Ερμή στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, με τον νεφελώδη Ποσειδώνα, σας ωθεί σε υπερβολικές σπατάλες, ειδικά στο κοινωνικό μέτωπο. Μια πρόσκληση σε δείπνο ή σε ένα σημαντικό γεγονός θα μπορούσε να κλονίσει τον προϋπολογισμό σας. Ή μπορεί να επιβαρυνθείτε οικονομικά, προκειμένου να δώσετε την υποστήριξή σας σε κάποιον που έχει την ανάγκη σας. Μην είστε γενναιόδωροι με άτομα που προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν, δεν θέλετε να είστε το θύμα. Προσέξτε που μοιράζετε τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας, ίσως και να μην τα πάρετε ποτέ πίσω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Όλα τα πράγματα κάποτε έχουν ημερομηνία λήξης. Ήρθε λοιπόν η ώρα να αφήσετε πίσω σας όποιον και ό, τι σας προκαλεί πόνο και θλίψη. Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί το δωδέκατο οίκο σας, της απελευθέρωσης και της επούλωσης, και έχετε τη συμπαντική άδεια να κλείσετε την πόρτα στο παρελθόν του πόνου. Αν είχατε μια αυτοκαταστροφική συμπεριφορά σε μια νοσηρή σχέση, τώρα αισθάνεστε έτοιμοι να την βγάλετε από τη ζωή σας. Μπορεί και να μη θέλετε να κόψετε απότομα όλους τους δεσμούς,αλλά σίγουρα θα το καταφέρετε. Δείτε το ως μια διαδικασία η οποία θα διαρκέσει έξι μήνες μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο. Μέχρι τότε, ζητήστε υποστήριξη από τους φίλους σας και κατανοήστε ότι άλλο πράγμα είναι να είστε συμπονετικοί και άλλο να είστε το θύμα, κάνοντας πράγματα που σας πνίγουν.
Δεν χρειάζεται να είστε πάντα ο βράχος για όλους τους άλλους, οι άνθρωποι πρέπει να μπορούν να σταθούν μόνοι τους στα πόδια σας για να προχωρήσουν προς τα εμπρός. Αποφύγετε τη δημιουργία οποιασδήποτε σχέσης – εξάρτησης και όταν νιώθετε έντονη την επιθυμία να δώσετε, ανατρέψτε το σενάριο και δώστε αγάπη στον εαυτό σας. Η αντίθεση του Ερμή στο ζώδιό σας, με τον ασαφή Ποσειδώνα, θα μπορούσε να δημιουργήσει σύγχυση στις σκέψεις σας, αναλύοντας πρόσωπα και καταστάσεις. Αντί να προσπαθείτε να ελέγξετε τα πάντα ή να αφήνετε να σας εξουσιάζουν τα οδυνηρά συναισθήματά σας, σκεφτείτε μήπως έχετε αφήσει τον φόβο και τη θλίψη να κυβερνούν. Απευθυνθείτε σε ένα συμπονετικό φίλο και μιλήστε, είναι ο μόνος τρόπος να θεραπεύσετε την ψυχή σας. Ποιος ξέρει; Μπορεί και να βρείτε τον εαυτό σας και να αναρωτιέστε γιατί τον είχατε εγκαταλείψει.

ΖΥΓΟΣ

Νέα όνειρα, νέοι στόχοι! Η νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας, των ελπίδων και των ονείρων, σας προσκαλεί να ονειρευτείτε και να πιστέψετε σε ένα καλύτερο αύριο. Πού θα θέλατε να είστε σε έξι μήνες; Τι θα θέλατε να πετύχετε; Καταγράψτε τα σχέδιά σας και δημιουργήστε ένα όραμα. Αυτό το σεληνιακό φως θα μπορούσε επίσης να σας φέρει νέα πρόσωπα στη ζωή σας, καθώς επεκτείνεται το κοινωνικό σας δίκτυο και αποκομίζετε νέες εμπειρίες. Εάν έχετε μια επιχείρηση στο διαδίκτυο (ή ακόμη και στη φαντασία σας), οδεύετε στην ανάπτυξη και φτάνετε στα ύψη στους προσεχείς έξι μήνες. Τραβάτε την προσοχή των ανθρώπων και είναι σίγουρο ότι κάποιοι θα βρεθούν που θα σας βοηθήσουν να οικοδομήσετε στο αύριο.
Επίσης, το φεγγάρι προβάλλει την αλτρουιστική πλευρά σας, και σας οδηγεί σε φιλάνθρωπες πράξεις. Κάνοντας μια δωρεά ή απλά δίνοντας σε έναν άπορο, είναι ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος για να βοηθήσετε, και αυτό είναι σίγουρα καλό για το κάρμα σας. Βάζετε στην άκρη τα δικά σας προβλήματα και τις διαφωνίες με τους γύρω σας, δεν σας απασχολούν τώρα καθόλου, θέλετε να προσφέρετε σε όσους έχουν την ανάγκη σας. Πόσο καλά ξέρετε τον εαυτό σας; Ο Ερμής στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, σας ζητά να καλλιεργήσετε την ψυχή σας και να σέβεστε τον εαυτό σας. Κάντε μια βόλτα δίπλα στη θάλασσα, απολαύστε την ομορφιά της φύσης και δοκιμάστε λίγο να απέχετε από την κοινωνική σας ζωή. Κάντε εσωτερική ενδοσκόπηση και διαλογισμό, θα καθαρίσει ο εγκέφαλός σας κι αυτό θα σας κάνει πιο δημιουργικούς και με λιγότερο άγχος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κινείστε προς τα επάνω και πολύ ψηλά! Η Νέα Σελήνη στο δέκατο οίκο σας, της φιλοδοξίας, επιταχύνει την ανάβασή σας στη σκάλα της επιτυχίας και σας δίνει την ευκαιρία να ανεβάσετε τον πήχη ψηλότερα. Αν οι υψηλοί στόχοι σας δεν ήταν μέχρι σήμερα εφικτοί, δεν χρειάζεται να αποκαρδιωθείτε και να τους εγκαταλείψετε. Εάν δημιουργήσετε γερά θεμέλια, μπορείτε εύκολα να οικοδομήσετε σ’ αυτά αργότερα. Εάν η εργασία σας δεν σας φέρνει χαρά, απευθυνθείτε στο κοινωνικό σας δίκτυο για εναλλακτικές λύσεις. Προβάλετε τις ικανότητές σας και χρησιμοποιήστε θετικά την έμφυτη δύναμή σας για να γίνετε ένα αναντικατάστατο πρόσωπο στον τομέα σας. Θα έχετε να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα και θα πάτε πολύ μακρύτερα, διοχετεύοντας την ενέργειά σας σε ένα μεγάλο έργο.
Είτε πρόκειται για ένα καλλιτεχνικό ή δημιουργικό έργο ή την τελειοποίηση μιας επερχόμενης παρουσίασης, ρίξτε όλη σας την ενέργεια σε αυτό.Συμβουλή: Αν χρειαστεί να ρίξετε κάποια παραπάνω ευρώ, προκειμένου να διασφαλίσετε ότι το έργο σας ή το προϊόν σας είναι καλής ποιότητας,κάντε το, θα σας ξεπληρώσει στο τέλος. Ο Ερμής στο φιλικό ενδέκατο οίκο σας και σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, σας υπενθυμίζει ότι εσείς είστε υπεύθυνοι για την επιλογή των φίλων σας και του κοινωνικού δικτύου σας.Όταν ένας φίλος ή ακόμα και η αγάπη σας συμπεριφέρονται περίεργα ή ακόμα και αλαζονικά, ανοίξτε συζήτηση, προκειμένου να δοθεί τέλος στο πρόβλημα. Επίσης, προσέξτε που χαρίζετε τη συμπόνια σας και την υποστήριξή σας, εξυπηρετήστε, αλλά μερικές φορές δεν χρειάζεται να είστε τόσο καλοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο ενθουσιασμός σας δεν έχει όρια! Η Νέα Σελήνη στον διεθνή ένατο οίκο σας θα μπορούσε να σας πάει ένα μακρινό ταξίδι ή ακόμα και στο εξωτερικό. Έχετε διερευνητικές αναζητήσεις και ελεύθερο πνεύμα, γι’ αυτό αφήστε τα να σας οδηγήσουν σε μακρινές χώρες ή άλλες εμπειρίες που ανοίγουν το μυαλό σας. Ανανεώστε το διαβατήριό σας, προάγετε την παιδεία σας, αποδεχτείτε μια ευκαιρία για να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Οι άνθρωποι γύρω σας θα είναι πρόθυμοι να αποδεχτούν τις πεποιθήσεις σας και τις ιδέες σας, να αναγνωρίσουν την αξία και το όραμά σας, θα νιώθετε κάτι περισσότερο από ευτυχείς. Ποικίλες γνωριμίες φέρνουν μια άλλη διάσταση στον κόσμο σας, παίρνετε εμπειρίες που θα φανούν χρήσιμες στο μέλλον σας.
Μέχρι τη στιγμή που η αντίστοιχη Πανσέληνος θα φωτίσει τον ουρανό, δηλαδή σε έξι μήνες από τώρα, θα μπορούσατε να γνωρίσετε πολλά νέα και ενδιαφέροντα πρόσωπα ή ακόμη και να αποφασίσετε να ζήσετε σε μια νέα πόλη. Μη βλέπετε το μέλλον σας με φόβο. Η αντίθεση του Ερμή στο δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων με τον απατηλό Ποσειδώνα θα μπορούσε να σας δημιουργήσει άγχος για το τι θα συμβεί στο αύριο. Προχωρήστε με τους στόχους σας, αλλά μη σκέφτεστε αρνητικά, ότι θα πάρετε τον κατήφορο και δεν θα πετύχετε. Εάν νιώθετε να πνίγεστε με τις ανησυχίες σας, έχετε αυτοέλεγχο και λογική και συντονιστείτε στο εδώ και τώρα. Έχετε τόσα πολλά πράγματα να απολαύσετε την παρούσα στιγμή, σταματήστε να σκέφτεστε αρνητικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μπορείτε να αποπλανήσετε όποιον/α θέλετε! Η νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των κοινών οικονομικών, ενισχύει τον ερωτισμό και το μαγνητισμό σας, έχετε τα κίνητρα να αφεθείτε στην ερωτική έκσταση και το πάθος. Είστε σε μια σχέση που σταδιακά εμβαθύνει; Τολμήστε να την κάνετε επίσημη. Εάν, αντίθετα, ήδη αγωνίζεστε για κάποιον/α που δεν φαίνεται να μπορεί να κάνει μια σταθερή δέσμευση, είναι ώρα να φύγετε.Αυτό το σεληνιακό φως ανοίγει, επίσης, το δρόμο για εντυπωσιακές ευκαιρίες να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Επενδύστε στο σήμερα, και θα έχετε κομπόδεμα στο αύριο. Προβληματιστείτε, επίσης ,σχετικά με το πώς θα μπορέσετε να αυξήσετε τις αποταμιεύσεις σας, με στόχο να έχετε ένα κρυστάλλινο όραμα για το μακροπρόθεσμο μέλλον σας. Σηκώνετε περισσότερο βάρος από όσο μπορείτε να αντέξετε;
Η αντίθεση του Ερμή στον πνευματικό ένατο οίκο σας με τον Ποσειδώνα θα μπορούσε να σας κάνει να πνίγεστε από τις πάρα πολλές υποχρεώσεις σας και σας στερεί τη χαρά της ζωής. Η υπευθυνότητα και η εργατικότητά σας είναι αξιοθαύμαστες, αλλά υπάρχουν μόνο 24 ώρες την ημέρα,καθιστώντας αδύνατο να τα προλάβετε όλα. Αποποιηθείτε τις υποχρεώσεις που πραγματικά δεν σας προσφέρουν πολλή χαρά,προκειμένου να έχετε περισσότερο χρόνο για δραστηριότητες που σας δημιουργούν καλή διάθεση και επεκτείνουν το μυαλό και τους ορίζοντές σας. Μπορείτε να αγαπάτε ορισμένους ανθρώπους αλλά δεν χρειάζεται να θυσιάζεστε ή να υποφέρετε για να το αποδείξετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Χρειάζονται δύο για να μοιραστούν τα βάρη της ζωής κι αυτό σας το υπενθυμίζει η νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, δίνοντάς σας μια λαχτάρα για δέσμευση. Είστε ένας ισχυρός πόλος έλξης για τους θαυμαστές σας και σίγουρα δεν πρόκειται να μείνετε μόνοι. Η αδρεναλίνη σας είναι στα ύψη, βάζετε υψηλή ταχύτητα, διασκεδάζετε και χαίρεστε τη ζωή. Είστε ήδη σε σχέση; Αφήστε την να κυλήσει ελεύθερα, μην το πιέζετε. Στρέψτε την προσοχή σας στη διασκέδαση και δημιουργήστε μια ανάλαφρη ατμόσφαιρα. Για να έχετε έναν ισχυρό δεσμό, η ψυχαγωγία με το σύντροφό σας είναι υποχρεωτική. Εάν περιμένατε καιρό να κάνετε μια συνεργασία ή επιχείρηση ή διαπραγματεύσεις για μια συμφωνία, τώρα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε. Ξεκινήστε τις διαπραγματεύσεις και θα μπορούσατε να αποκομίσετε μεγάλα οφέλη σε έξι μήνες από τώρα με την αντίστοιχη Πανσέληνο.
Γενικά, όλες οι σχέσεις θα αποτελούν τώρα την πρώτη σας προτεραιότητα καθώς ο Ερμής στο μυστικό και παθιασμένο όγδοο οίκο σας και σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, σας υπενθυμίζει να εξετάσετε σε βάθος τι μηνύματα στέλνετε έξω στον κόσμο. Μήπως οι προθέσεις σας παρεξηγούνται ή στέλνετε αντιφατικά μηνύματα; Διευκρινίστε ξεκάθαρα τα πάντα και προσέξτε μήπως τα λόγια σας δεν ταιριάζουν με τη συμπεριφορά σας. Μπορεί και να διακατέχεστε από αναποφασιστικότητα για κάποιον/α που καιρό σας περιτριγυρίζει, μη δίνετε τον εαυτό σας, αν δεν είστε σίγουροι για τις προθέσεις του. Απλά συζητήστε ξεκάθαρα εκ των προτέρων, διαφορετικά θα καταλήξετε να είστε ο χαμένος.

ΙΧΘΥΣ
Ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα. Η Νέα Σελήνη ηλεκτρίζει τον έκτο οίκο σας, της υγείας, και σας καλεί σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Ξεκινά ένας εξάμηνος κύκλος ευεξίας και ζωτικότητας. Αν ξεκινήσετε τώρα δίαιτα ή αρχίσετε να πηγαίνετε στο γυμναστήριο, μέσα στους προσεχείς έξι μήνες, θα δείτε τους στόχους σας να είναι σε καλό δρόμο.Θυμηθείτε επίσης ότι το καλογυμνασμένο σώμα δεν πρόκειται να συμβεί εν μία νυκτί. Καθιερώστε μια βιώσιμη ρουτίνα, αγαπήστε την ψυχή και το σώμα σας, δημιουργώντας μακροχρόνια αποτελέσματα. Αν υποφέρετε συχνά από δυσπεψία ή κεφαλαλγία, το σώμα σας, σας φωνάζει ότι κάτι είναι εκτός ισορροπίας. Μη χάνετε χρόνο ρωτώντας τους φίλους σας ή ψάχνοντας στο διαδίκτυο και κλείστε ένα ραντεβού με τους ειδικούς.
Σκεφτείτε προληπτικά: πιείτε περισσότερο νερό, χαλαρώστε κοντά στη θάλασσα, βάλτε στην καθημερινότητά σας το διαλογισμό και την ανάπαυση. Ήρεμο μυαλό σημαίνει και υγιές σώμα. Είστε κακόκεφοι και κάπως μελαγχολικοί, καθώς ο Ερμής στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε αντίθεση με τον κυβερνήτη σας τον Ποσειδώνα, σας κάνει να θέλετε να φύγετε μακριά, είστε φοβισμένοι, ίσως και δειλοί, για να δηλώσετε τις ανάγκες σας. Μήπως είστε πάρα πολύ σκληροί με τον εαυτό σας; Μην απομακρύνεστε από τα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα, ειδικά από εκείνους που δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να σας στηρίξουν. Εάν δεν μπορείτε να δείτε κάτι θετικό για τον εαυτό σας, σίγουρα οι άλλοι θα σας το υπενθυμίσουν. Και κυρίως μην πανικοβληθείτε, αυτή η περίεργη διάθεση θα είναι προσωρινή.

Keywords
αστρα, νέα, πηγαίνετε, βγείτε, θλίψη, ηνία, ροζ, φως, σημαίνει, προβάλλει, πήχη, πιείτε, υγιές, κινηση στους δρομους, διαιτα, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , ωροσκοπιο, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αξια, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, κοινωνικη συμφωνια, φωτια, τελος του κοσμου, αποτελεσματα, ημερομήνια, βγείτε, διαβατηριο, ηνία, χωρες, θλίψη, αδρεναλινη, αδεια, γνωμη, γνωση, γυναικα, γωνια, εργασια, θαλασσα, θαυματα, καθημερινη, μηλο, ομορφια, ονειρα, οριζοντες, περιεργα, προγραμμα, σεληνη, σημαιες, φως, ωθηση, ωρα, αγαπη, αγορα, αγχος, αιγλη, απλα, ατμοσφαιρα, πηγαίνετε, βρειτε, γεγονος, γυαλια, δευτερο, δυναμη, δειτε, δοθει, διαδικτυο, δικτυο, δυσπεψια, ευκαιρια, ευκολα, ευρω, ευτυχια, υπαρχει, εκσταση, ελξης, εβδομαδα, ενεργεια, ενδιαφεροντα, ενθουσιασμος, εξι, εξοδα, επικοινωνια, επιθυμια, ερμης, ζεστη, ζωη, ζησετε, ζητα, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ιδια, υπηρχαν, ισχυει, θετικο, οικο, καρμα, κυκλος, λογια, μακρια, ματια, ματι, μηνυματα, μηνες, μυστικο, μορφη, μπορειτε, μυαλο, νερο, ξεκινημα, προβάλλει, ξερετε, ομαδα, παντα, ογδοο, οικογενεια, οραμα, παθος, πιείτε, ροζ, προβληματα, πρισμα, πορτα, ψυχη, ραντεβου, ρολο, σεναριο, σιγουρα, σιγουρο, συζητηση, συντομα, σκεψεις, σωμα, σπιτι, συμπαν, σχεδια, σχεδιο, τολμηστε, ισχυρος, υψηλη, φαντασια, φεγγαρι, φημη, φωλια, φορα, χαρα, ψηλα στον ουρανο, ωρες, αδυνατο, εγκεφαλος, ερωτησεις, γινετε, κρυφα, μια ματια, οδηγοι, οψεις, πήχη, ποδια, σημαίνει, ταξιδι, θετικα, υγειας, υγιές, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα