Τι προβλέπουν τα άστρα από 10-16.2.2020

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Ιδιαίτερα παραγωγική μπορεί να είναι η αρχή της εβδομάδας καθώς Δευτέρα και Τρίτη μπορείς να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθημερινά ζητήματα και υποχρεώσεις της δουλειάς. Σου δίνεται η ευκαιρία παράλληλα να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό τόσο σε ηθικό όσο και σε οικονομικό

επίπεδο καθώς φαίνεται να έχεις τη δυνατότητα να καθιερωθείς στην καριέρα σου. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε την Πέμπτη αφού πιθανή κατήφεια και ανάγκη ελέγχου των συνεργατών και του συντρόφου σου μπορεί να οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις που θα κοστίσουν σημαντικά στις οικονομικές σχέσεις στη ζωή σου.

Στις 16.02 ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω και αυξάνονται περισσότερο οι απαιτήσεις και υποχρεώσεις που έχει στην καριέρα σου καθώς φαίνεται να αναλαμβάνεις περισσότερα από πότε. Φρόντισε να μην εκτονώνεις στο άγχος που σε διακατέχει στους γύρω σου γιατί είναι αυτό που μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα και να σε οδηγήσει στο να συγκρουστείς κύριος με ανώτερους σου. Μην επιτρέψεις σε αρνητικά συναισθήματα να κυριαρχήσουν και εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες για να δείξεις πραγματικά τις δυνατότητές σου αφού ο δυναμισμός, η αυτοπεποίθηση και η εργατικότητα κυριαρχούν και μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς φαίνεται να μην έχεις χρόνο για να αφιερώσεις το ταίρι σου, κάτι που μπορεί να φέρει παράπονα.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Πολύ ευχάριστη είναι για εσένα η αρχή της εβδομάδας καθώς φαίνεται να επικεντρώνεσαι στο να διασκεδάσεις και να περάσεις μοναδικά με τις παρέες σου, με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον και κυρίως με το ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Το πάθος απογειώνεται και έχεις την ευκαιρία να βιώσεις υπέροχες στιγμές που θα εκτοξεύσουν την προσωπική σου ζωή στα ύψη και θα νιώσεις εκπληκτικά. Προσοχή πρέπει να δείξεις σε οικονομικά ζητήματα κυρίως την Πέμπτη καθώς φαίνεται να μην εξελίσσονται όπως θα ήθελες και αυτό να οδηγήσει σε καχυποψία, ανασφάλεια, έντονους φόβους και συγκρουσιακή διάθεση.

Στις 16.02 ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω δίνοντάς σου την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς κυρίως σε ζητήματα που σε αφορούν, όπως οι σπουδές, η επιμόρφωση, η διαφήμιση, επαφές με πρόσωπα του εξωτερικού που ανοίγουν νέους δρόμους μπροστά σου. Η διάθεσή σου είναι στα ύψη και η αισιοδοξία που σε διακρίνει σε οδηγεί στο να δεις με θετική μάτια το μέλλον σου και να επιχειρήσεις πιθανές αλλαγές και κινήσεις προς την προσωπική σου ανάπτυξη. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει η διασκέδαση και το ερωτικό παιχνίδι καθώς φαίνεται να μην υπάρχει τίποτα που μπορεί να σε σταματήσει και αυτό θα οδηγήσει σε μοναδικές στιγμές ξεφαντώματος αλλά και σε έντονο φλερτ και νέες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Οικογενειακά ζητήματα καλείσαι να αντιμετωπίσεις τη Δευτέρα και την Τρίτη και έχεις την ευκαιρία να τα δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς φαίνεται να έχει στο ψυχικό σθένος και τη μαχητικότητα που χρειάζεται. Η διαίσθησή σου δεν θα κάνει λάθος σε συναλλαγές ακίνητης περιουσίας, γι’ αυτό φρόντισε να την ακούσεις. Προσοχή δείξτε την Πέμπτη στην ερωτική σου ζωή γιατί είναι πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και καχυποψία που θα επηρεάσουν εσένα και το ταίρι σου και μπορεί να οδηγήσουν σε ένταση και προστριβές μεταξύ σας.

Στις 16.02 ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να κλείσεις ζητήματα που πιθανόν αφορούν οικονομικές καταστάσεις σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν και θέλεις να ασχοληθείς. Είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι το να κινηθείς με δυναμισμό διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό για σένα είναι αυτό που θα αποδώσει σημαντικά. Το ένστικτό σου παράλληλα θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε πιθανές διεκδικήσεις ή συναλλαγές με τράπεζες, δημόσιο και ασφαλιστικούς οργανισμούς που είναι σημαντικές για σένα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά την σχέση σου γιατί καχυποψία εκεί ζήλια μπορεί να οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις με το ταίρι σου. Πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα εντείνουν το πάθος και τον αισθησιασμό και θα προκαλέσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Επικεντρώσου στο να δρομολογήσεις εμπορικές συμφωνίες και πιθανές προτάσεις που μπορεί να έχεις σε ότι αφορά δημόσιες σχέσεις καθώς γίνεσαι άκρως επικοινωνιακός και η πειθώ σου δεν αφήνει περιθώρια να μην πετύχεις τις καλύτερες δυνατές συμφωνίες για εσένα. Διασκέδαση σε κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι μπορεί να φέρει σημαντικές νέες γνωριμίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Ιδιαίτερα προσοχή την Πέμπτη όπου οι συγκρούσεις με την οικογένεια μπορεί να πάρουν έκταση λόγω των προσωπικών σου ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια και καλείσαι να διαχειριστείς.

Στις 16.02 ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω ανεβάζοντας κατακόρυφα την ένταση σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς φαίνεται να δημιουργούνται εκρηκτικές καταστάσεις και έντονα ανταγωνιστικές συμπεριφορές που θα σε επηρεάσουν αρνητικά. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι ήρθε η στιγμή να διαχειριστείς με ψυχραιμία και ωριμότητα πιθανές επιθέσεις που μπορεί να δεχθείς από συνεργάτες ή το ταίρι σου, διαφορετικά η ένταση θα εκτοξευτεί στα ύψη και οι συγκρούσεις θα είναι δραματικές. Δραστηριοποιήσου σε ότι αφορά νέες συνεργασίες καθώς φαίνεται να είναι αυτό που πιθανά να αποδώσει σημαντικά οφέλη σε επαγγελματικό επίπεδο. Στην προσωπική σου ζωή, δεν αποκλείετε να έρθουν στο προσκήνιο σημαντικές νέες γνωριμίες, η ένταση που νιώθεις δεν πρέπει να επηρεάσει την όποια εξέλιξη τους.

ΛΕΩΝ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Οικονομικά ζητήματα μπορεί να σε απασχολήσουν ειδικά τις πρώτες μέρες της εβδομάδας καθώς πιθανό είναι να πρέπει να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες ή λογαριασμούς. Φρόντισε να το κάνεις καθώς τα αποτελέσματα που θα είναι ιδανικά για εσένα. Παράλληλα μπορεί να διεκδικήσεις καλύτερους οικονομικούς όρους από τη δουλειά σου καθώς έτσι αντιλαμβάνεσαι την αναγνώριση των γύρω σου για την προσφορά σου. Προσοχή με το κοντινό περιβάλλον σου ιδιαίτερα την Πέμπτη καθώς πιθανές εμμονές να έρθουν στην επιφάνεια και να οδηγήσουν σε συγκρουσιακές καταστάσεις που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα.

Στις 16.02 ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω αυξάνοντας κατακόρυφα τις υποχρεώσεις και τις αγγαρείες σε καθημερινό επίπεδο, κάτι που έχει άμεση επίπτωση στον προγραμματισμό σου. Είναι καθοριστικό να καταφέρεις να διαχειριστείς την πίεση που μπορεί να υπάρξει σε αυτό το διάστημα διαφορετικά δεν αποκλείεται να μετατραπεί σε γκρίνια και άγχος που θα εκτονωθείς κυρίως στο συναδελφικό περίγυρο. Φρόντισε παράλληλα να αρχίσεις ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής που θα σε βοηθήσει να έχεις την κατάλληλη ενέργεια για να είσαι αποτελεσματικός σε όλα αυτά που πρέπει να διαχειριστής και να ανταπεξέλθεις. Το βέβαιο είναι ότι σε ότι κι αν κληθείς να διεκπεραιώσεις αυτό θα το κάνεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γιατί η τελειομανία είναι αυτό που σε χαρακτηρίζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Είναι γεγονός ότι στις αρχές της εβδομάδας επειδή ότι σε όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω σου και σε ότι αφορά τις προσωπικές σου ανάγκες. Αυτό μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο και στην εξέλιξη της προσωπικής του ζωής καθώς φαίνεται να είσαι διατεθειμένος να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό στη σχέση σου, αρκεί το ταίρι σου να ασχοληθεί αποκλειστικά και μόνο μαζί σου. Δείξε προσοχή την Πέμπτη σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν καθώς φαίνεται να εντείνεται η ανασφάλεια, όπως επίσης δεν αποκλείεται να μπεις σε διαδικασία υπερβολών πού θα οδηγήσει σε περιττά έξοδα και τελικά σε προβλήματα στον προϋπολογισμό σου.

Στις 16.02 ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς φαίνεται να διεκδικείς με δυναμισμό τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον έρωτα. Καταλυτικό είναι το γεγονός ότι δείχνεις τα συναισθήματά σου και τις επιθυμίες σου με άμεσο τρόπο και αυτό είναι που τελικά κερδίζει τους πάντες γύρω σου. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι πιθανές υπερβολικές συμπεριφορές και αμετροεπείς δηλώσεις που θα χαλάσουν τη γενικότερη εικόνα. Πιθανές είναι νέες γνωριμίες καθώς φλερτάρεις με μοναδικό τρόπο και τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει από το να απολαύσεις κάθε στιγμή με το πρόσωπο που βρίσκεται δίπλα σου.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν έρχονται στο προσκήνιο στις αρχές της εβδομάδας και δεν αποκλείεται να σε αναστατώσουν καθώς οι ανασφάλειές σου γίνονται πιο έντονος από ποτέ και ο συναισθηματισμός δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς. Προσοχή παράλληλα θα πρέπει να δείξεις και την Πέμπτη κυρίως καθώς φαίνεται να θέλεις να εκφράσεις άμεσα και δυναμικά τις προσωπικές σου ανάγκες, όμως αυτό θα σε φέρει σε σύγκρουση με πρόσωπα της οικογένειάς σου. Να θυμάσαι ότι το να προσπαθήσεις να χειριστείς και να ελέγξεις τους γύρω σου κατά το δοκούν δεν θα βοηθήσει να διατηρηθεί το ήρεμο κλίμα στην οικογενειακή εστία.

Στις 16.02 ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω εντείνοντας την κυκλοθυμία και δημιουργώντας σημαντικά σκαμπανεβάσματα σε ψυχολογικό επίπεδο που έχουν επίπτωση στη συμπεριφορά σου εντός της οικογένειας. Καταπιεσμένη οργή και θυμός έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις με οικεία πρόσωπα αν δεν καταφέρεις να ελέγξεις αυτά που νιώθεις και να περιορίσεις τις έντονες αντιδράσεις σου. Φρόντισε να δρομολογήσεις αυτή την περίοδο εργασίες σε ότι αφορά τον προσωπικό σου χώρο που μπορεί να έχουν προκύψει ή επιδιορθώσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις γιατί θα είναι η ιδανική δράση ώστε να εκτονώσεις την όποια ένταση μπορεί να έρθει και να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στην οικογένεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Δώσε την ευκαιρία στο φιλικό σου περιβάλλον να πρωταγωνιστήσει στις αρχές της εβδομάδας καθώς φαίνεται να επικεντρώνεσαι στο να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από αυτό και να δρομολογήσεις κοινούς στόχους που πιθανόν να σας ενδιαφέρουν. Είναι βέβαιο ότι η ώριμη σκέψη και τα πλάνα που έχεις θα εντυπωσιάσουν και θα υπάρξουν πρόσωπα που θα επιδιώξουν να σταθούν δίπλα σου σε προσπάθειες που θέλεις να καταβάλεις. Δείξε προσοχή την Πέμπτη γιατί κατάστασης του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και θολώνουν τις σκέψεις σου δημιουργώντας έντονα προβλήματα πιθανά με πρόσωπο του κοντινού του περιβάλλοντος.

Στις 16.02 ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω και ανεβαίνει κατακόρυφα η διάθεσή σου καθώς θέλεις να ασχοληθείς παράλληλα με πολλά πράγματα και κυρίως με ότι αφορά γνώση και καινούργιες πληροφορίες που μπορείς να λάβεις. Η πολύπλευρη ενασχόληση σου όμως μπορεί να οδηγήσει στο να βαρεθείς με αντικείμενα που πιθανά αναμειχθείς, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι σίγουρος για ότι επιδιώξεις να μπει στη ζωή σου, διαφορετικά δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις πράγματα που τελικά να αφήσει στη μέση. Η επικοινωνία με το κοντινό σου περιβάλλον και η από κοινού δραστηριοποίηση μπορεί να οδηγήσει σε ταξίδια και κοντινές αποδράσεις που θα σε βοηθήσω να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα που είναι βέβαιο ότι αυτή την περίοδο δεν αντέχεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές στις πρώτες μέρες της εβδομάδας και είναι αυτές που πιθανά πιέζεσαι για να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όμως το θετικό της υπόθεσης είναι ότι μπορεί να αποδώσουν σημαντικά οφέλη τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Φρόντισε να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν καθώς τώρα είναι η στιγμή για να αποδώσει ο κόπος και η προσπάθειά σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με φιλικά πρόσωπα την Πέμπτη γιατί οι διαφωνίες για κοινές επιδιώξεις μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις.

Στις 16.02 ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές επιθυμίες, γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να ξεκινήσεις νέες προσπάθειες που θα αποφέρουν περισσότερα κέρδη. Το κυριότερο για εσένα είναι να αποκομίσεις ένα σεβαστό οικονομικό ποσό που θα μπορέσει να σε βοηθήσει στο να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα και να σου εξασφαλίσει μία άνετη διαχείριση των υποχρεώσεων που έχεις. Φρόντισε βέβαια να μην οδηγηθείς στα άκρα γιατί δεν αποκλείεται να κινείσαι μεταξύ συντήρησης και σπατάλης χωρίς να μπορείς να βρεις ισορροπία. Σε προσωπικό επίπεδο, η έντονη κτητικότητα είναι αυτή που σε χαρακτηρίζει και μπορεί να οδηγήσει σε απίστευτο πάθος αλλά και σε απίστευτες εντάσεις που καλό είναι να αποφύγεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Εκμεταλλεύσου τις πρώτες μέρες της εβδομάδας για να περάσεις μοναδικά με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον καθώς είναι βέβαιο ότι θα διασκεδάσεις και δεν αποκλείεται να γνωρίσεις και νέα πρόσωπα που μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Παράλληλα δίνεις ώθηση σε ότι αφορά σχέδια για σπουδές και εκπαίδευση που μπορούν να προκαλέσουν την προσωπική σου αναγέννηση. Προσοχή καλά θα κάνεις να δείξεις την Πέμπτη όπου οι εντάσεις μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά τις σχέσεις σου με τους ανωτέρους σου και να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις που θα σου κοστίσουν.

Στις 16.02 ο Άρης περνάει στο ζώδιό σου και είναι γεγονός ότι έρχεται στην επιφάνεια ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθησή που σε χαρακτηρίζει. Αυτό γίνεται έντονα αισθητό σε συνεργασίες και προσωπική ζωή, μόνο που μπορεί να ξεφύγεις και να χάσεις το μέτρο και τελικά να οδηγηθεί σε επιθετικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν. Φρόντισε να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά νέες συνεργασίες που θα αποδώσουν σημαντικά σε επαγγελματικό επίπεδο και να μετριάσεις πιθανό υποκειμενισμό και αλαζονεία όπου χρειάζεται για να πάρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη και πιθανό είναι να φέρει νέες γνωριμίες που θα απογειώσουν το πάθος δίνοντας μοναδική ώθηση στην προσωπική σου ζωή και ανεβάζοντας κατακόρυφα την ψυχολογία σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους μπορεί να σε απασχολήσουν τις πρώτες μέρες της εβδομάδας που έρχονται στην επιφάνεια από το παρελθόν και καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Φρόντισε να μην αφήσεις το άγχος και την ανασφάλεια να κυριαρχήσουν και να εμπιστευτείς την έντονη διαίσθηση σου που μπορεί να σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η συγκρουσιακή διάθεση μπορεί να επικρατήσει και την Πέμπτη που θα επηρεάσει τις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον αν δεν καταφέρεις να χαλιναγωγήσεις τα απωθημένα που έρχονται στο προσκήνιο με βία.

Στις 16.02 ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω και είναι σημαντικό για εσένα να μην εγκλωβιστείς στη θλίψη και στην εσωστρέφεια καθώς δεν είναι εύκολο να εκτόνωσης τον θυμό και την οργή που κρύβεις μέσα σου και αυτό κοστίζει σημαντικά στην ψυχολογία σου. Φρόντισε να δεις κατάματα τα απωθημένα σου και να ασχοληθείς με αντικείμενα της τέχνης που μπορούν να ισορροπήσουν τη διάθεσή σου και να σε βοηθήσουν να νιώσεις καλύτερα. Ο εθελοντισμός, ο εσωτερισμός και η ενασχόληση με φιλανθρωπικό έργο είναι αυτά που καλύπτουν τις πληγές της ψυχής σου και σε βοηθούν να ξεπεράσεις ότι έχει καταγραφεί από το παρελθόν και δεν είναι εύκολο να επουλωθεί. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε παρασκηνιακές διεργασίες εις βάρος σου στο χώρο εργασίας καθώς φαίνεται να είναι αρκετοί αυτοί πού θέλουν να αδράξουν ευκαιρίες που σου ταιριάζουν.

ΙΧΘΥΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς φαίνεται να έχεις την διορατικότητα, την αυτοπεποίθηση και την διεισδυτικότητα που χρειάζεται για να κινηθείς σε ότι αφορά πιθανές νέες συνεργασίες ή νέες γνωριμίες που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Φρόντισε να αφεθείς στο πάθος και τον ερωτισμό που μπορεί να δημιουργηθούν στη σχέση σου και να απολαύσεις την κάθε στιγμή που θα σε ανανεώσει. Δείξε προσοχή σε ότι αφορά τη δουλειά και πιθανά χτυπήματα κάτω από τη μέση που μπορεί να δεχθείς την Πέμπτη γιατί είναι ανάγκη να συγκρατήσεις τα νεύρα σου.

Στις 16.02 ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω και σου δίνεται η ευκαιρία να κινηθείς σε ομαδικό πλαίσιο καθώς απολαμβάνεις να βρίσκεσαι σε συλλόγους ή οργανώσεις και να προσπαθείς με άλλα πρόσωπα από κοινού για έναν σημαντικό στόχο που έχετε θέσει. Καλά θα κάνεις να διεκδικήσεις το χώρο που θέλεις σε προσωπικό επίπεδο εντός της σχέσης σου, όμως παράλληλα να κρατήσεις τις ισορροπίες που χρειάζονται για να μην ανησυχήσει ή νιώσει ανασφάλεια το ταίρι σου. Είναι σημαντικό για εσένα να μπορείς να νιώθεις ελεύθερος και να δραστηριοποιήσε με μεγαλύτερη ευκολία χωρίς να νιώθεις δεσμά γύρω σου. Καλά θα κάνεις βέβαια να δώσεις την ευκαιρία σε πρόσωπα να έρθω κοντά σου και να μην παίρνεις τις απαραίτητες αποστάσεις λόγω του φόβου για συναισθηματική ταύτιση.

The post Τι προβλέπουν τα άστρα από 10-16.2.2020 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, ζωδια σημερα, αρης, νέα, φλερτ, τραπεζες, εκκρεμότητες, προσφορες, δραση, θλίψη, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, μετρο, καθαρα δευτερα, τελος ακινητης περιουσιας, Καλή Χρονιά, αποτελεσματα, επιθυμιες, θλίψη, γνωση, δουλεια, ζηλια, καριερα, ομορφα μυστικα, πιεση, πλαισιο, προγραμμα, σθενος, φλερτ, ψυχολογια, ωθηση, αγχος, αισιοδοξια, αναγεννηση, απιστευτο, απωθημενα, ατμοσφαιρα, αυτοπεποιθηση, βρισκεται, γεγονος, γινεται, γινονται, γινεσαι, γνωριμια, δευτερα, διαστημα, δυνατοτητα, δειξε, δημοσιο, δειτε, δηλωσεις, εθελοντισμος, ευκαιρια, ευκολο, υπαρχει, εκπαιδευση, εκκρεμότητες, εκφρασεις, εβδομαδα, εμμονες, ενεργεια, ενστικτο, εξελιξη, εξοδα, επικοινωνια, ερχεται, ερχονται, εστια, ζωη, ζωδιο, ζωης, ηρθε η στιγμη, θετικο, θυμασαι, θυμος, διαφημιση, ηθικο, εικονα, ισορροπια, καχυποψια, κλιμα, λαθος, μαζι σου, ματια, μπορεις, μυστικα, νευρα, οικογενεια, ωριμοτητα, παθος, πεμπτη, περιβαλλον, προβληματα, ρολο, σιγουρος, σκεψεις, στα ακρα, σχεδια, ταξιδια, τριτη, χατζηβασιλειου, ψυχραιμια, ψυχικο, ομορφα, αφιερωσεις, ασφαλεια, δωσε, δωσεις, για σενα, ιδιαιτερα, μπροστα, νιωθεις, οργη, παιχνιδι, πληροφοριες, πληγες
Τυχαία Θέματα