Τί προβλέπουν τα άστρα από 18-24.9.2017

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα σηματοδοτείται από την νέα Σελήνη στην Παρθένο, την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο αλλά και την είσοδο του Ήλιου στον Ζυγό, όπου στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου.

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο, που πραγματοποιείται την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου,

σου δίνει την απαιτούμενη ώθηση για καινούργιες καταστάσεις και δραστηριότητες στην καθημερινότητά σου αλλά και σε θέματα εργασίας. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο και η διάθεσή σου να ασχοληθείς με την υγεία και την φυσική σου κατάσταση είναι πολύ έντονη. Προσοχή όμως στην τάση που δείχνεις να υπεραναλύεις πράγματα και καταστάσεις. Συναισθηματικά, υπάρχει πιθανότητα να δείχνεις επικριτική στάση στο ταίρι σου αλλά και να περιορίσεις τον συναισθηματισμό σου βάζοντας την λογική, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε τριβές. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει μέσα από το εργασιακό περιβάλλον ή τις καθημερινές σου δραστηριότητες. Προσοχή σε μία τάση κριτικής που μπορεί να ενοχλήσει και να απομακρύνει όποιον σε ενδιαφέρει.

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και φωτίζει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Είναι για εσένα πολύ σημαντικό να διατηρήσεις ισορροπίες στις κάθε είδους σχέσεις στην ζωή σου αφού είναι ο φόβος της μοναχικότητας και η ανασφάλεια για έλλειψη μη αποδοχής από τους γύρω σου σε καθορίζει. Συναισθηματικά, δείχνεις έντονες υποχωρητικές τάσεις και ενδιαφέρεσαι πολύ για το τι απασχολεί τον σύντροφό σου και πως θα τον ικανοποιήσεις. Μην ξεχνάς και τις δικές σου ανάγκες όμως γιατί μπορεί να αντιδράσεις έντονα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσω συνεργασιών που μπορεί να έχεις. Προσοχή μόνο γιατί η ανασφάλεια της μοναχικότητας μπορεί να σε κάνει να συμβιβαστείς σε καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από την νέα Σελήνη αλλά και την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο, τον τομέα της δημιουργικότητας αλλά και των ερώτων σου. Η είσοδος του Ήλιου στο Ζυγό, προς το τέλος της εβδομάδας, στρέφει το ενδιαφέρον σου στην καθημερινότητά σου και στην εργασία σου.

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο, που πραγματοποιείται την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, επηρεάζει περισσότερο εσένα που είσαι γεννημένος στο τέλος του 3ου δεκαημέρου, δίνει νέα ξεκινήματα τόσο σε δημιουργικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στη Παρθένο και η χαρά και η αισιοδοξία σου βγαίνουν στο περιβάλλον σου και γοητεύεις. Συναισθηματικά, η εξαιρετική διάθεσή σου βγαίνει στο ταίρι σου όπου το κέφι σου σας ανεβάζει. Εκφράζεις τα συναισθήματά σου με έντονο, μπορεί και υπερβολικό, τρόπο και αυτό δίνει νέα ώθηση στις προσωπικές σας στιγμές. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από διασκέδαση ή καλλιτεχνικές συναντήσεις που θα ανεβάσει την διάθεσή σου στα ύψη.

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και φωτίζει τον τομέα της καθημερινότητας και της εργασίας σου. Στρέφεις το ενδιαφέρον σου στο πως θα ανταπεξέλθεις στο έντονο καθημερινό σου πρόγραμμα αλλά και στις εργασιακές υποχρεώσεις σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Συναισθηματικά, είναι πολύ πιθανό να έχεις την τάση να παραμελείς στο ταίρι σου, αφού αφοσιώνεσαι σε άλλα πράγματα και να δημιουργηθούν τριβές. Βάλε χρόνο στην καθημερινότητά σου και γι’ αυτό. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το εργασιακό περιβάλλον σου, πρόσεχε όμως την τάση που έχεις να γίνεσαι επικριτικός και αυστηρός γιατί θα φέρει αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή η εβδομάδα σηματοδοτείται από την νέα Σελήνη και την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο και τα θέματα της οικογενείας στο σε απασχολούν για ακόμη μία φορά. Προς το τέλος της εβδομάδας η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό φωτίζει τον τομέα της δημιουργικότητας και των αισθηματικών σου και η διάθεσή σου ανεβαίνει κατακόρυφα.

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο, που πραγματοποιείται την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, επηρεάζει περισσότερο εσένα που είσαι γεννημένος στο τέλος του 3ουδεκαημέρου και σε ωθεί να κάνεις νέες αρχές σε οικογενειακά θέματα και θέματα ακίνητης περιουσίας. Η έντονη τάση να βρίσκεσαι στο οικείο περιβάλλον σου είναι χαρακτηριστική και αυτό που θέλεις είναι η ζεστασιά του σπιτιού σου και η συναναστροφή με τα άτομα της οικογενείας σου. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στη Παρθένο και είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείς με το σπίτι και την διακόσμηση του. Συναισθηματικά, θέλεις να περνάς αρκετές ώρες μόνο με το ταίρι σου στο δικό σου περιβάλλον και έχεις έντονη συναισθηματική αλλά και κυκλοθυμική τάση. Προσοχή σε τάσεις προσκόλλησης αλλά και κριτικής που μπορεί να φέρουν συγκρούσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον, καλό θα ήταν όμως να μην παρατηρείς μόνο τις λεπτομέρειες γιατί μπορεί να χάσεις την ουσία.

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και η χαρά και η δημιουργία παίρνουν την σκυτάλη, με την διάθεσή σου να ανεβαίνει κατακόρυφα. Συναισθηματικά, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στο ταίρι σου και η έντονη αισθησιακή διάθεσή σου δίνει στην σχέση σου νέα ώθηση. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, κυκλοφορείς και κατακτάς τα πλήθη. Οι νέες κατακτήσεις είναι πολύ πιθανές αφού εντυπωσιάζεις με το κέφι και την αισιοδοξία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η εβδομάδα σηματοδοτείται από την νέα Σελήνη αλλά και την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο που σε ωθούν να ασχολείσαι με θέματα επικοινωνίας και με το κοντινό σου περιβάλλον. Προς το τέλος της εβδομάδας ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και η προσοχή σου στρέφεται σε θέματα της οικογενείας σου αλλά πολύ πιθανό και ακίνητης περιουσίας.

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο, που πραγματοποιείται την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου σου δίνει την δυνατότητα για να κάνεις νέες αρχές σε επικοινωνιακά αλλά και εμπορικά θέματα και να περάσεις σε μία νέα περίοδο σε σχέση με τους στενούς φίλους και συγγενείς σου. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στη Παρθένο και γοητεύεις τους γύρω σου με τον λόγο και τις απόψεις σου. Πολλοί θα θέλουν να σε συναναστραφούν. Συναισθηματικά, είναι κατάλληλη περίοδος για μικρές αποδράσεις με το ταίρι σου, που θα σε ξεκουράσουν και θα ικανοποιήσουν την υπερδραστηριότητα που σε διακρίνει. Θα καταφέρεις έτσι να περάσεις στιγμές με τον σύντροφό σου που θα ανανεώσουν την σχέση σας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσα από τις παρέες και τις εξόδους σου μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία αφού κανένας δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος στο επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο. Απλά γοητεύεις όταν εκφράζεσαι.

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και θέματα που αφορούν στην οικογένειά σου έρχονται στο προσκήνιό. Γίνεσαι πιο εσωστρεφείς και θέλεις χρόνο στο σπίτι σου. Συναισθηματικά, επιθυμείς να περνάς χρόνο μόνο με το ταίρι σου στον οικείο χώρο σου και η έντονη συναισθηματικότητά σου δεν κρύβεται. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από οικογενειακές συναναστροφές, η τάση όμως να ισορροπείς λόγω ανασφάλειας μπορεί να σε οδηγήσει να συμβιβαστείς με άτομα που δεν σου ταιριάζουν. Η κυκλοθυμία σου είναι έντονη.

ΛΕΩΝ

Αυτή η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από την νέα Σελήνη αλλά και την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο και η έντονη ενασχόλησή σου με οικονομικά αλλά και συναισθηματικά ζητήματα συνεχίζεται. Στο τέλος της ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και φωτίζει τον τομέα της επικοινωνίας σου και των σχέσεων με το στενό σου περιβάλλον. Η επικοινωνιακή σου δεινότητα ξεδιπλώνεται σε όλο της το μεγαλείο.

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο, που πραγματοποιείται την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου σε ωθεί στο να κάνεις νέες οικονομικές συμφωνίες ή να περάσεις σε νέα περίοδο στην ζωή σου αφού νιώθεις αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στη Παρθένο που λειτουργεί πολύ ευνοϊκά για τα οικονομικά σου, δίνοντας ισορροπία ή και επιπλέον εισοδήματα, αλλά και στα συναισθηματικά σου αφού η αισθησιακή σου διάθεση είναι έντονη και επηρεάζει θετικά την συμπεριφορά σου. Συναισθηματικά, αυτό που επιθυμείς πολύ έντονα είναι να περάσεις ρομαντικές και αισθησιακές στιγμές με το ταίρι σου, κάτι που θα αναζωογονήσει την σχέση σας και θα σας κάνει να απολαύσει ο ένας την συντροφιά του άλλου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα βγάλει τον έντονο ρομαντισμό σου αλλά και την διάθεσή σου για να απολαύσεις την ζωή σου. Ένα ρομαντικό δείπνο είναι το ιδανικό για να κατακτήσεις αυτόν που επιθυμείς.

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στο κοντινό σου περιβάλλον, σε μικρά κοντινά ταξίδια που θα λειτουργήσουν ευεργετικά και στις σχέσεις με στενούς φίλους και συγγενείς. Συναισθηματικά, οι ερωτικές αποδράσεις με το ταίρι σου θα είναι ότι το καλύτερο αφού θα λειτουργήσουν ευεργετικά για την διάθεσή σου και θα εκτονώσεις την έντονη ενέργειά σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσω του κοντινού σου περιβάλλοντος είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον, μόνο που θα ήταν καλό να μην συμβιβαστείς επηρεαζόμενος από την ανασφάλεια που βγάζει η μοναξιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η εβδομάδα χαρακτηρίζεται έντονα από την νέα Σελήνη αλλά και την είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου και το θέμα σχέσεων και συνεργασιών έρχεται στο προσκήνιο πολύ έντονα για ακόμα μία φορά. Προς το τέλος της εβδομάδας ο Ήλιος περνάει στο Ζυγό και επικεντρώνεσαι στα οικονομικά σου θέματα και προβλήματα αλλά και στις συναισθηματικές σου ανάγκες.

Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, που πραγματοποιείται την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί στο τέλος του 3ουδεκαημέρου, δίνει την δύναμη και την αποφασιστικότητα για να κάνεις νέα αρχή σε σχέσεις και σε συνεργασίες που θα σε προάξουν σαν προσωπικότητα και θα καλύπτουν τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου, βγάζεις έντονα και δυναμικά την προσωπικότητά σου και γοητεύεις. Συναισθηματικά, αυτό που θέλεις είναι το ταίρι σου να καταλάβει αυτά που επιθυμείς από την σχέση σας και να καλύψεις συναισθηματικές αλλά και παντός φύσεως ανάγκες. Προσοχή γιατί μπορεί να βγάλεις έντονες τάσεις εγωισμού που θα φέρουν συγκρούσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει αφού η γοητεία και η αποφασιστικότητά σου είναι έντονη. Καλό θα ήταν όμως να μην γίνεσαι επικριτικός και πρακτικός σε συναισθηματικά θέματα γιατί θα επηρεάσει αρνητικά.

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα οικονομικά σου ζητήματα όπου είναι πιθανό να προκύψουν θέματα που θα πρέπει να ισορροπήσεις. Συναισθηματικά, η έντονη διάθεσή σου να απολαύσεις στιγμές με το ταίρι σου είναι εμφανής και θα λειτουργήσουν υπέρ της σχέσης σας, αφού θα σας φέρουν πιο κοντά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει μέσω των οικονομικών διακανονισμών που έχεις, που θα ανεβάζει την αισθησιακή διάθεσή σου και θα νιώσεις πιο ρομαντικά από ποτέ.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η εβδομάδα στιγματίζεται από την νέα Σελήνη αλλά και την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο, ένα ιδιαίτερο περιβάλλον για εσένα, που είναι πιθανό να βγάλεις φόβους και ανασφάλειες ξαφνικά που δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς. Στο τέλος της εβδομάδας ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου και βγαίνει στο προσκήνιο. Οι προσωπικές σου ανάγκες είναι σε πρώτο πλάνο και επιζητάς έντονα να τις καλύψεις.

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο, που πραγματοποιείται την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου λειτουργεί έντονα πάνω σου αφού βγάζεις έντονη ανασφάλεια και σε κατακλύζουν μνήμες του παρελθόντος που σε πληγώνουν. Το σύμπαν όμως σου δίνει την αποφασιστικότητα να κλείσεις κεφάλαια που σε ταλαιπωρούν ψυχικά και να προχωρήσεις. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο και αρχίζεις να ξεχειλίζεις από αγάπη. Η ασυγκινησία σου είναι χαρακτηριστική. Συναισθηματικά, έχεις την τάση να απομονώνεσαι και βλέπεις το ταίρι σου ως τον άνθρωπο που σηματοδοτεί το φως σε αυτή την δύσκολη για εσένα περίοδο. Βάλε την φαντασία και τον ρομαντισμό σου να λειτουργήσει και θα περάσεις όμορφες προσωπικές στιγμές. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, η διάθεσή σου δεν σου επιτρέπει τις περισσότερες φορές να ασχοληθείς με νέες γνωριμίες, καλό θα ήταν όμως αν προκύψουν να είσαι προσεκτικός γιατί υπάρχει πιθανότητα να εκτεθείς.

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου και η προσωπικότητά σου λάμπει αφού έρχεσαι στο προσκήνιο. Θέλεις να ξεχωρίσεις, να επιβάλλεις την γνώμη σου, κάποιες φορές με απότομο τρόπο, και να αναγνωριστείς γι’ αυτό που είσαι. Συναισθηματικά, αυτό που θέλεις από το ταίρι σου είναι να ασχοληθεί αποκλειστικά μαζί σου, πράγμα που μπορεί να φέρει συγκρούσεις και εντάσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, η αποφασιστικότητα αλλά και η τάση να διεκδικείς αυτό που θέλεις δεν αφήνει αδιάφορες νέες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα είναι έντονη για τις φιλικές σχέσεις αλλά και για τις συλλογικές δραστηριότητες που έχεις. Η νέα Σελήνη αλλά και η Αφροδίτη από την Παρθένο τονίζουν φιλίες, ομαδικές προσπάθειες, στόχους και οράματα. Στο τέλος της εβδομάδας ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και βγάζεις έντονη ευαισθησία αλλά και μοναχικότητα αφού παλεύεις με παλιές πληγές που έρχονται στην μνήμη σου.

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο, που πραγματοποιείται την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου δίνει σπουδαία ώθηση για νέα ξεκινήματα και προσπάθειες σε συλλογικό επίπεδο, αφού καινούργιοι στόχοι μπαίνουν σε εφαρμογή. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο και γοητεύεις τους πάντες με την πρωτότυπη και επαναστατική σου φυσιογνωμία. Συναισθηματικά, είναι εξαιρετική εποχή να δραστηριοποιηθείς από κοινού με το ταίρι σου αφού σου είναι εύκολο να το πείσεις να σε στηρίξει σε οποιονδήποτε στόχο σου. Η από κοινού δραστηριότητα θα σας φέρει πιο κοντά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανότατο να προκύψει μέσω του φιλικού περιβάλλοντος ή να είναι και φίλος σου που σας ενώνουν κοινά ιδανικά και οράματα για το μέλλον. Μην δείχνεις όμως αποστασιοποιημένος γιατί μπορεί να παρεξηγηθεί.

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και μπαίνεις σε μία περίοδο εσωστρέφειας και απολογισμού για τα πεπραγμένα του προηγούμενου διαστήματος. Έρχεσαι αντιμέτωπος με παρελθούσες καταστάσεις που σε πλήγωσαν και αναβιώνουν. Συναισθηματικά, η εσωστρέφειά σου και η περίεργη διάθεσή σου μπορεί να επηρεάσουν την σχέση σου, γι’ αυτό θα ήταν καλό να χρησιμοποιήσεις την φαντασία και τον ρομαντισμό σου και να εκφράζεις αυτά που νιώθεις στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει δεν σε βρίσκει σε κατάλληλη διάθεση, προσπάθησε να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και βγάλε την ρομαντική σου φύση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η εβδομάδα είναι έντονη σε επαγγελματικό επίπεδο αφού η νέα Σελήνη και η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο εντείνουν αυτό το πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής σου. Προς το τέλος της εβδομάδας ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στους στόχους σου αλλά και στο φιλικό σου περιβάλλον αφού η επικοινωνία με αυτό είναι σημαντική.

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο, που πραγματοποιείται την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, επηρεάζει πιο έντονα τον γεννημένο στο τέλος του 3ου δεκαημέρου, δίνει νέες ευκαιρίες και σημαντικές ενάρξεις στον επαγγελματικό σου χώρο. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο και έχεις τον τρόπο να γοητεύεις τους πάντες επαγγελματικά, να διεκδικείς και να καταφέρνεις να διακριθείς για την προσπάθεια και την εργατικότητά σου. Συναισθηματικά, η έντονη ενασχόλησή σου με τα επαγγελματικά σου, αλλά και με το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον, μπορεί να φέρουν γκρίνια και ένταση με το ταίρι σου, αφού θα θεωρεί ότι δεν του δίνεις την πρέπουσα σημασία. Προσπάθησε να ισορροπήσεις την κατάσταση. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσω του επαγγελματικού περιβάλλοντός σου ή να είναι τόσο σημαντική που θα αλλάξει την πορεία της ζωής σου δίνοντάς σου σταθερότητα.

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις συλλογικές δραστηριότητες που συμμετέχεις και στα κοινωνικά θέματα που σε ακουμπάν. Φίλοι βρίσκονται στο πλάι σου για να στηρίξουν τυχόν νέους στόχους σου αφού εμπιστεύονται τις ιδέες και την προοδευτικότητά σου. Συναισθηματικά, μπες στην διαδικασία να κάνεις πράγματα μαζί με το ταίρι σου, αφού είναι κάτι που θα σας δέσει περισσότερο και θα σας ανοίξει νέους κοινούς ορίζοντες. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, στο φιλικό σου περιβάλλον ή στις ομάδες που δραστηριοποιείσαι μπορεί να κρύβεται νέα γνωριμία που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από την έντονη ενασχόλησή σου με θέματα επιμορφωτικά, νομικά ή ακόμα και από ταξίδια που μπορεί να πραγματοποιήσεις που θα σε πάνε πνευματικά σε επόμενο στάδιο. Προς το τέλος της εβδομάδας ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στον επαγγελματικό χώρο, όπου καταβάλλεις έντονη προσπάθεια να διακριθείς.

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο, που πραγματοποιείται την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, επηρεάζει πιο έντονα τον γεννημένο στο τέλος του 3ου δεκαημέρου, δίνει το σύνθημα για ένα νέο ξεκίνημα σε επιμορφωτικό και πνευματικό επίπεδο, αφού το ενδιαφέρον σου στο να αναπτυχθείς πνευματικά και φιλοσοφικά είναι έντονο. Την ίδια μέρα περνάει και η Αφροδίτη στην Παρθένο, όπου σε ανεβάζει πολύ ψυχολογικά και η αισιοδοξία σου είναι εμφανής. Συναισθηματικά, είναι εξαιρετική περίοδος για να ταξιδέψεις με το ταίρι σου, αν είναι κάτι που είχες στα πλάνα σου. Είναι επίσης πολύ πιθανό να αποφασίσεις να γνωρίσεις τον σύντροφό σου σε μακρινούς συγγενείς ή παλιούς φίλους, κάνοντας κατανοητό σε όλους ότι είναι κάτι σημαντικό για εσένα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από παλιές παρέες ή το εξωτερικό που να σε συναρπάσει και να εκτοξεύσει την διάθεσή σου στα ύψη.

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και σηματοδοτεί την έναρξη ενός μήνα που θα σε απασχολήσουν πολύ τα επαγγελματικά σου. Δίνεις εκεί τον καλύτερό σου εαυτό αφού η βαθύτερη επιθυμία σου είναι να αναγνωριστεί η εργατικότητα και η υπευθυνότητα που σε διακρίνει. Συναισθηματικά, καλό θα ήταν να μην σε απορροφήσουν αποκλειστικά οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σου γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα με το ταίρι σου χωρίς να υπάρχει λόγος. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσω του επαγγελματικού χώρου είναι πιθανότατο να προκύψει νέα γνωριμία που αν σε ενδιαφέρει θα πρέπει να βρεις τον χρόνο να ασχοληθείς και να δώσεις την προσοχή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από μία περίεργη διάθεση που έχεις αφού τόσο η νέα Σελήνη όσο και η Αφροδίτη από την Παρθένο βρίσκονται σε ένα ευαίσθητο περιβάλλον για εσένα και βγάζεις εκνευρισμό και καχυποψία. Με την είσοδο του Ήλιου στον Ζυγό προς το τέλος της εβδομάδας η διάθεσή σου αλλάζει και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε πνευματικά και επιμορφωτικά θέματα που σε βελτιώνουν σαν προσωπικότητα.

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο, που πραγματοποιείται την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου δίνει το έναυσμα για νέες οικονομικές συμφωνίες με τρίτους ή από συνεργασίες που μπορούν να βελτιώσουν την οικονομική σου κατάσταση. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο και βγάζεις έντονα συναισθήματα, καχυποψία και ένα είδους ανασφάλειας, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει στο να απομονωθείς. Συναισθηματικά, θα ήταν προτιμότερο την ένταση που νιώθεις να προσπαθήσεις να την διοχετεύσεις σε έντονα αισθησιακές στιγμές με το ταίρι σου, γιατί είναι πολύ πιθανό διαφορετικά να εκφράσεις έντονη ζήλεια και κτητικότητα που θα φέρει προβλήματα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανότατο να υπάρξει νέα γνωριμία που να σου κόψει την ανάσα, προσπάθησε όμως να περιορίσεις την καχυποψία και την εσωστρέφεια που σε διακρίνει γιατί θα λειτουργήσουν αρνητικά.

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην πνευματική και φιλοσοφική πλευρά του εαυτού σου και πως θα καλύψεις αυτές σου τις αναζητήσεις. Συναισθηματικά, επιμορφωτικά σεμινάρια ή ταξίδια μπορεί να είναι ότι καλύτερο αυτή την στιγμή για την σχέση σου αφού θα κάνετε από κοινού πράγματα που σας αρέσουν και σας προχωρούν σας προσωπικότητες σε άλλο πεδίο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει μέσω παλιών φίλων ή συμφοιτητών που να φέρει πάλι την χαρά και την αισιοδοξία στην ζωή σου.

ΙΧΘΥΣ

Αυτή η εβδομάδα είναι έντονη σε επίπεδο σχέσεων και συνεργασιών αφού η νέα Σελήνη αλλά και η Αφροδίτη από την Παρθένο στρέφουν το ενδιαφέρον σου προς αυτή την κατεύθυνση. Προς το τέλος της εβδομάδας ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και μπαίνει σε μία περίοδο εσωστρέφεια και εκνευρισμού. Οικονομικά ζητήματα είναι πολύ πιθανό να σε απασχολήσουν.

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο, που πραγματοποιείται την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, επηρεάζει πιο έντονα τον γεννημένο στο τέλος του 3ου δεκαημέρου, σηματοδοτεί νέες σχέσεις και συνεργασίες που θα σε προάγουν σαν προσωπικότητα. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο και η ανάγκη για συντροφικότητα και αποδοχή γίνεται ακόμα πιο έντονη. Συναισθηματικά, βγάζει μία έντονη ανάγκη για ισορροπία και συντροφικότητα που μπορεί να σε οδηγήσει να ανεχτείς καταστάσεις και συμπεριφορές από το ταίρι σου που ίσως δεν θα έπρεπε. Από την άλλη η τάση σου για κριτική μπορεί να ενοχλήσει, γι’ αυτό προσπάθησε να κρατήσεις το μέτρο. Θα είναι ιδανικό να προσπαθήσεις να καλύψεις τις ανάγκες του συντρόφους σου αλλά και τις δικές σου χωρίς να επικρίνεις αλλά να κατανοείς. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μέσω των συνεργασιών σου μπορεί να προκύψει που θα βγάλει την καλαισθησία και την επικοινωνιακή σου διάθεση στην επιφάνεια.

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό, σε ένα ευαίσθητο περιβάλλον για εσένα αφού βγάζεις έντονες τάσεις μοναχικότητας και καχυποψίας για τους γύρω σου. Οικονομικές διευθετήσεις είναι πολύ πιθανό να προκύψουν. Συναισθηματικά, προσπάθησε να μην αντιμετωπίζεις καχύποπτα το ταίρι σου αφού η ζήλεια και η ανασφάλεια μπορεί να σε κάνει να συμπεριφερθείς παράλογα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει σε χώρους ψυχολογίας ή εσωτερισμού που μπορεί να κινείσαι και τα συναισθήματα που νιώθεις είναι πολύ έντονα.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 18-24.9.2017 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, το φως, νέα, επηρεάζει, φως, μνήμη, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, μετρο, τελος ακινητης περιουσιας, τελος ακινητων, τελος του κοσμου, αποτελεσματα, βγαινουν, φιλοσοφικη, διακοσμηση, μνήμη, το θεμα, αφροδιτη, γνωμη, εργασια, ζηλεια, θεμα, ομορφα μυστικα, οριζοντες, περιοδος, προγραμμα, σεληνη, υγεια, φυσικη, φως, ωθηση, αγαπη, αισιοδοξια, απλα, ασχολεισαι, αυτοπεποιθηση, βγαινει, γινεται, γινεσαι, γνωριμια, γοητεια, δυναμη, δυνατοτητα, δειτε, ευκολο, υπαρχει, εκφρασεις, ελλειψη, εβδομαδα, ενεργεια, επικοινωνια, επηρεάζει, εποχη, επρεπε, επιθυμια, ερχεται, ερχονται, ερχεσαι, εναυσμα, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ιδια, ηλιος, ισορροπια, καχυποψια, λεπτομερειες, λογο, μαζι σου, μοναξια, μυστικα, ξεκινημα, ο ηλιος, οικογενεια, οραματα, ουσια, πεδιο, περιβαλλον, προβληματα, σεμιναρια, σπιτι, συμπαν, ταξιδια, ταση, το φως, φαντασια, φυση, φοβος, φορα, χατζηβασιλειου, χαρα, ψυχολογικα, ομορφα, ωρες, αυστηρος, δωσεις, εφαρμογη, φιλοι, ιδανικο, ιδιαιτερο, κομματι, μεινει, μια φορα, νιωθεις, ομαδες, πληγες, θεματα, θετικα, ξεχνας
Τυχαία Θέματα