Τί προβλέπουν τα άστρα από 25.7 έως 31.7.2016;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

Η αστρολογική ομάδα του e-zwdia.gr σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών αλλά και τις αστρολογικές όψεις γράφει για εσάς το εβδομαδιαίο ωροσκόπιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Να είστε προσεκτικοί και μετρημένοι στα λόγια σας και τις ενέργειές σας για ένα ζήτημα που έχετε κρίνει λάθος, είναι το αίτημα του Άρη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Ερμή. Είναι σοφό να κάνετε τους απαραίτητους ελέγχους και να κρατήσετε τις ισορροπίες

στις σχέσεις σας πριν μιλήσετε. Ίσως ακόμα δελεαστείτε από τα παθιασμένα λόγια κάποιου/ας, είστε τώρα επιρρεπείς στην κολακεία, ό,τι ακούτε σας φαίνεται συναρπαστικό. Η διαίσθησή σας και οι προσεκτικές κινήσεις σας θα σας βοηθήσουν να αποσαφηνίσετε τα απώτερα κίνητρα των άλλων. Επίσης, προσέξτε τις αποφάσεις που παίρνετε, αν η παρόρμησή σας, σας κάνει να λέτε «Γιατί όχι;», ενώ το ένστικτό σας, σας ζητά να πατήσετε φρένο, μην το παραβλέψετε. Αν αφήσετε τις παρορμήσεις σας ελεύθερες λέγοντας λόγια που πονάνε, δε θα είναι τόσο εύκολο να τα αναιρέσετε.

Με τον Ερμή στον έκτο οίκο σας, της εργασίας, το μυαλό σας ξέρει να ξεχωρίζει τις επαγγελματικές ευκαιρίες, είστε τώρα πιο παραγωγικοί και αποδοτικοί. Γίνεστε τώρα πιο ομιλητικοί με τους συναδέλφους σας, δίνετε και παίρνετε υποστήριξη και βοήθεια. Είστε σε θέση να επισημάνετε τις μικρές λεπτομέρειες σε ένα έργο σας, είστε αναλυτικοί και θέλετε όλα να είναι τέλεια. Ο αγγελιοφόρος των θεών σας χαρίζει λογική και μεγάλα οράματα, που είναι η συνταγή της επιτυχίας σας. Αν κάποιος σας κάνει μια ερώτηση, μπορείτε να απαντήσετε άμεσα και ευθέως, θα πάρει πίσω μια καλά τεκμηριωμένη απάντηση. Τώρα μετράτε τα πάντα συνομιλώντας με τους άλλους, ζυγίζετε τα υπέρ και τα κατά σε βάθος.

ΤΑΥΡΟΣ

Μήπως δεν είστε στην ίδια σελίδα με τον αγαπημένο σας; Ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε τετράγωνο με τον Ερμή, θα μπορούσε να φέρει μια συναισθηματική αναστάτωση και να κλονίσει την αρμονία της σχέσης σας, εξαιτίας της επιθετικότητάς σας, του εγωισμού σας ή ακόμα και της κακεντρέχειάς σας. Ποιό όμως είναι το βασικό πρόβλημα; Υποθέσεις… και ξέρετε τι λένε γι’ αυτές … Μπορεί να σας τρώει το σαράκι της ζήλιας και της ανασφάλειας, ίσως νιώθετε ότι δεν εισπράττετε το ίδιο αρχικό πάθος που είχατε με τον αγαπημένο σας ή δε σας φροντίζει όσο επιθυμείτε. Μην αφήνετε τις εμμονές σας να δηλητηριάζουν τη σχέση σας, δώστε στον αγαπημένο σας την ευκαιρία να συζητήσετε τους φόβους σας, τα συναισθήματά σας και τις επιθυμίες σας για το μέλλον. Μην επιβάλετε τη γνώμη σας και ακούστε τον, κάθε άποψη είναι σεβαστή και θα ανοίξει το δρόμο για μια δημιουργική λύση, όπου και οι δυο σας θα είστε ικανοποιημένοι. Μην υποθέσετε ότι οι άνθρωποι ξέρουν πώς αισθάνεστε, απλά μιλήστε.

Ο Ερμής στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας ζητά να είστε άμεσοι και ειλικρινείς στα συναισθήματά σας και τις σκέψεις σας και σας βοηθά να ερωτευτείτε. Ομολογήστε κάτι που κρατούσατε κρυφό στον αγαπημένο σας, μοιραστείτε μια καυτή επιθυμία σας. Αυτό μπορεί να μην είναι σύνηθες για το προσγειωμένο και λογικό ζώδιό σας, αλλά δοκιμάστε! Μια κοινωνική έξοδος μπορεί να σας φέρει αγκαλιά με την αγάπη, κι αν όχι, τουλάχιστον θα διασκεδάσετε. Επίσης, τώρα προσεγγίζετε ένα θέμα βλέποντάς το από μια διαφορετική οπτική γωνία και αυτό θα μπορούσε να σας φέρει θετικά αποτελέσματα στη δημιουργικότητά σας. Το σίγουρο είναι ότι δε θα έχετε κανένα πρόβλημα να προβάλετε τις ιδέες σας και τη δημιουργικότητά σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν νιώθετε υπερφορτωμένοι από τις υποχρεώσεις σας και τα καθήκοντά σας εξαιτίας του Άρη στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας, σε τετράγωνο με τον Ερμή, προσπαθήστε να συνεργαστείτε με τους ανθρώπους για να πάρετε τη βοήθεια που χρειάζεστε. Ίσως τώρα έχετε επωμιστεί μια δύσκολη αποστολή στην εργασία σας και πιέζεστε να γίνουν τα πράγματα τέλεια. Μην κάνετε τώρα νέα σχέδια, ίσως κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις ανατρέψουν το καθημερινό πρόγραμμά σας και σας στερήσουν τη διασκέδαση, που τόσο έχετε ανάγκη. Αυτή η κοσμική όψη σας παροτρύνει επίσης να ασχοληθείτε με την υγεία και την ευεξία σας, να αλλάξετε τις συνήθειές σας έτσι ώστε να είστε δυνατοί, γεμάτοι ενέργεια και σε φόρμα. Μη βαριέστε να πάτε στο γυμναστήριο ή να ακολουθήσετε ένα υγιεινό γεύμα.

Με τον κυβερνήτη σας τον Ερμή στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, μπορεί να χρειαστεί να επεξεργαστείτε μερικά ισχυρά θαμμένα συναισθήματα. Μιλήστε με τους γονείς σας ή μια σημαντική γυναίκα στη ζωή σας, όταν χρειάζεστε συμβουλές. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, σας μιλάει αληθινά τώρα! Επίσης, ο Ερμής ενεργοποιεί την βαθιά ευαισθησία σας και έντονες συγκινήσεις, γίνεστε πιο συμπονετικοί, έχετε εκλάμψεις και ενόραση. Οι σχέσεις σας μπορούν να εμβαθύνουν μέσα από μια ειλικρινή συζήτηση. Εάν πρέπει να συζητήσετε ένα συναισθηματικά φορτισμένο θέμα, μπορείτε να βρείτε τις σωστές λέξεις. Αυτή είναι μια εξαιρετική εβδομάδα για τη θεραπεία των πληγών της ψυχής σας και τη συγχώρεση, έτσι αφήστε πίσω σας τα παλιά και μην κόβετε τις γέφυρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αληθινή αγάπη ή μια εφήμερη περιπέτεια; Ο Άρης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Ερμή, καθιστά εύκολο να συγχέετε μια περιστασιακή σχέση με την πραγματική αγάπη. Μην επιτρέπετε στον εαυτό σας να παρασυρθεί από υποσχέσεις ενός καλού συνομιλητή, που ξέρει πώς να σας μαγεύει με μια του λέξη. Είστε περισσότερο έξυπνοι από ό,τι νομίζετε, έτσι κάντε την απαραίτητη έρευνα για να δείτε αν πραγματικά είναι αξιόπιστο αυτό το άτομο. Ο χρόνος θα δείξει την πορεία αυτής της σχέσης, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι θα πρέπει να έχετε δύναμη θέλησης και να χαλιναγωγήσετε τα συναισθήματά σας, αφήνοντας τη σχέση να αναπτυχθεί αργά και σταθερά. Είστε δεσμευμένοι; Η νευρικότητά σας και η ανάγκη σας να βγάλετε από μέσα σας ό,τι σας πνίγει, μπορεί να σας κάνουν να πατήσετε το γκάζι, λέγοντας πράγματα που ίσως αργότερα μετανιώσετε. Αισθάνεστε επίσης την ανάγκη να προβάλετε τη δημιουργική πλευρά σας και το σύμπαν σας χαρίζει δύναμη και ευγλωττία.

Ο Ερμής κινείται στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, και είστε πρόθυμοι να μοιραστείτε τις ιδέες σας. Μιλάτε σε όλον τον κόσμο, επεκτείνεται το κοινωνικό σας δίκτυο, γίνεστε φίλοι με ανθρώπους από τα social media. Θα μπορούσατε να γνωρίσετε νέα άτομα που έχουν παρόμοιες ιδέες με τις δικές σας και κάνετε συμμάχους που θα ανοίξουν νέες πόρτες για σας. Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική εβδομάδα για να προβάλετε μια δημιουργική ιδέα σας ή να ανακαλύψετε τις συγγραφικές σας ικανότητες. Πάρτε μολύβι και χαρτί και αφήστε την έμπνευση να σας κατευθύνει, ένα λαμπρό έργο θα μπορούσε να προκύψει.

ΛΕΩΝ

Ανυπομονείτε να ξεκινήσετε τη δική σας ζωή, να κάνετε κάτι μόνο για σας, αλλά με τον Άρη στον οικείο τέταρτο οίκο σας σε τετράγωνο με τον Ερμή, ένα ανήσυχο ή αυταρχικό προσφιλές σας πρόσωπο ή μέλος της οικογένειάς σας θα μπορούσε να σας δημιουργήσει στασιμότητα και να κρατήσει κλειστές τις πύλες της ευτυχίας σας. Τι κρύβεται κάτω από την αντίσταση αυτού του προσώπου στη δική σας υπερβολική ταχύτητα να ζήσετε τη ζωή; Το πιο πιθανό είναι ότι έχει ανησυχίες για σας ή ακόμα και κάποια πληγωμένα συναισθήματα που θα πρέπει να συζητηθούν για να νιώσει καθησυχαστικά. Αν αισθάνεστε εκνευρισμένοι με αυτήν τη συμπεριφορά, σταματήστε τον πόλεμο και ακούστε τι έχει να σας πει αυτό το άτομο. Αν το κάνετε, θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχός σας, έτσι μην κόβετε τις γέφυρες από εγωισμό και μόνο.

Με τον Ερμή στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, έχετε ιδέες για την οικονομική ευημερία σας, ίσως κάποιες γνωριμίες σας, σας οδηγήσουν ακόμη και στο ξεκίνημα μιας επιχείρησης ή την εξεύρεση μιας νέας εργασίας. Αυτή είναι μια εξαιρετική εβδομάδα για να θεσπίσετε έναν ισορροπημένο προϋπολογισμό, να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας, να κάνετε μια νέα οικονομική συμφωνία, να μιλήσετε για μια λεπτομερή οικονομική πρόταση και να έχετε αποδοτικότητα στη ζωή σας. Με τη δύναμη της επικοινωνίας σας, δε θα έχετε κανένα πρόβλημα να μιλήσετε για τα χρήματα, έτσι αν χρειαστεί να κάνετε μια σημαντική ερώτηση, κάντε την! Απλά φροντίστε να μετριάσετε τις απαιτήσεις σας και να μην είστε ασταμάτητα ομιλητικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα λόγια σας έχουν περισσότερη δύναμη από όση φαντάζεστε, είστε όμως ειλικρινείς; Το τετράγωνο του Άρη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, με τον Ερμή, σας δίνει το δώρο της ευγλωττίας και της πειστικότητας, αλλά παράλληλα θα μπορούσατε να δώσετε υποσχέσεις τις οποίες δεν πρόκειται να τηρήσετε. Σίγουρα θέλετε να μαγέψετε τα πλήθη, αλλά λάβετε υπόψη σας τα λόγια που βγαίνουν από το στόμα σας. Βέβαια, δε χρειάζεται να πείτε «ναι» σε κάτι με το οποίο δε συμφωνείτε, θα είναι κάτι ψεύτικο αν το κάνετε αυτό. Μην εμπλακείτε σε δεσμεύσεις και υποχρεώσεις που απλά δεν μπορείτε να εκπληρώσετε. Το σύμπαν προσθέτει γοητεία και μαγνητισμό στα λόγια σας, καθώς ο Ερμής επισκέπτεται το ζώδιό σας, δίνοντάς σας το δώρο της ευγλωττίας και της αναλυτικής ικανότητας. Να μην είστε ντροπαλοί και πουλήστε ακριβά τον εαυτό σας, πιστέψτε στην αξία σας, προωθώντας τις ιδέες σας.

Μην περιμένετε και διαπραγματευτείτε μια προσφορά, οι όροι θα είναι υπέρ σας. Υποστηρίξτε τις ιδέες και τις απόψεις σας, κι αν πρόκειται να υπογράψετε μια νέα συμφωνία, μπορείτε να ζητήσετε περισσότερα από όσα νομίζετε ότι μπορείτε να πάρετε! Τώρα γίνεστε περισσότερο ομιλητικοί και ειλικρινείς με όλον τον κόσμο. Στην αγάπη, θα μπορούσατε να έχετε μια παραγωγική συζήτηση με τον αγαπημένο σας, ειδικά αν υπήρχε απόσταση μεταξύ σας. Είστε μόνοι; Ενδιαφέρουσες γνωριμίες συρρέουν δίπλα σας, τόσο on-line όσο και σε πραγματικό χρόνο, οπότε ξεκινήστε μια πνευματώδη συζήτηση, με τον αγγελιοφόρο των θεών οι άνθρωποι πιάνονται από κάθε λέξη σας!

ΖΥΓΟΣ

Έχετε άγχος για τα χρήματα; Μη φοβάστε και βρείτε τρόπους να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Η ανάγκη είναι η μητέρα της εφεύρεσης, και σύμφωνα με τον Άρη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σε τετράγωνο με τον Ερμή, αν υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σας, προσπαθήστε να βρείτε κάποιες νέες πηγές εισοδήματος ή τολμήστε να ζητήσετε οικονομική βοήθεια. Μην περιμένετε βέβαια τα χρήματα να σας έρθουν ως μάννα εξ ουρανού, ο Άρης σας ζητά να δράσετε. Να είστε επίσης προσεκτικοί με τις απαιτήσεις των γύρω σας, δεδομένου ότι οι προθεσμίες για να εκπληρώσετε τις υποχρεώσεις σας θα είναι σύντομες και ο φόρτος της εργασίας σας αρκετά απαιτητικός. Ο Ερμής μετατοπίζεται στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και έχετε ανάγκη από ξεκούραση, να κάνετε κάποια διαλείμματα από τις υποχρεώσεις σας. Σταματήστε για λίγο για να ακούσετε μουσική ή να καθοδηγηθείτε από ένα σοφό και έμπειρο άτομο ή ακόμα να διαβάσετε ένα βιβλίο που σας ευχαριστεί.

Τώρα ασχολείστε με την φροντίδα του εαυτού σας, είστε πιο φιλικοί προς το σώμα σας, γνωρίζετε πολύ καλά ότι το σώμα σας είναι η κατοικία της ψυχής σας. Αν λοιπόν τον τελευταίο καιρό είχατε κάνει αρκετές καταχρήσεις, τώρα είστε περισσότερο συγκρατημένοι, ίσως ακόμα υιοθετήσετε πιο υγιείς διατροφικές επιλογές. Ο αγγελιοφόρος των θεών σας παρακινεί επίσης να βάλετε ένα πρόγραμμα στη ζωή σας, να υιοθετήσετε μια νέα ρουτίνα, αλλά και να απομακρύνετε από τη ζωή σας άτομα που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να σας εκμεταλλεύονται. Απομακρύνετε τους κακούς… πειρασμούς από τη ζωή σας και θα δείτε σύντομα τον ήλιο. Δεσμευτείτε ότι θα αγωνιστείτε για την ευτυχία σας και θα τη δείτε να έρχεται πιο γρήγορα απ’ ό,τι φαντάζεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μήπως νιώθετε ότι υπάρχουν γύρω σας άτομα που σας επιβουλεύονται; Με τον Άρη στο ζώδιό σας σε τετράγωνο με τον Ερμή, μπορεί να γίνετε άκρως επιθετικοί, ακόμα και κακεντρεχείς, οπότε βεβαιωθείτε ότι είστε εγκρατείς και κινηθείτε στρατηγικά. Μην αφήνετε τα πάθη σας να σας παρασύρουν σε τρεμάμενα εδάφη, ειδικά αν νιώθετε πραγματικά θυμωμένοι με κάποιους που διαισθάνεστε ότι σας κρύβουν κάποιες πληροφορίες. Φροντίστε επίσης να μην είστε επιθετικά διεκδικητικοί και μαχητικά δυναμικοί. Διοχετεύστε όλη αυτή την ενέργειά σας σε κάτι που σας ευχαριστεί, ίσως στην εκπλήρωση ενός επαγγελματικού στόχου. Τολμήστε να μοιραστείτε το πάθος που έχετε για ένα νέο εγχείρημα ή αποκαλύψτε μια τολμηρή ιδέα σας. Ποτέ δεν ξέρετε ποιος μπορεί να σας ακούσει! Ο Ερμής επισκέπτεται το φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας και τώρα συμμετέχετε σε πολλές κοινωνικές συναθροίσεις, μιλάτε με όλον τον κόσμο. Βρίσκετε τους ομοϊδεάτες σας, γίνεστε πιο εξωστρεφείς, έχετε πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες που μαγνητίζουν τους γύρω σας.

Νέα συναρπαστικά άτομα μπαίνουν στη ζωή σας, τα οποία θα μπορούσατε να συναντήσετε είτε στο διαδίκτυο, είτε απλά τυχαία. Έχετε στο μυαλό σας την εκκίνηση μιας επιχείρησης; Μιλήστε με τους φίλους σας, μπορεί να βρείτε κάποιον που μπορεί να σας χρηματοδοτήσει. Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική εβδομάδα για κοινωνική δικτύωση, έτσι αποδεχτείτε τις κοινωνικές προσκλήσεις, συμμετέχετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις, μιλήστε για τα μεγάλα σχέδιά σας στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Προβάλετε ένα έργο σας στο διαδίκτυο και ζητήστε από τους φίλους σας να το επεκτείνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φαντασία ή πραγματικότητα; Το τετράγωνο του Άρη στον ομιχλώδη δωδέκατο οίκο σας με τον Ερμή, καθιστά δύσκολο να αποκρυπτογραφήσετε τι ακριβώς είναι αλήθεια και τι είναι αποκύημα της φαντασίας σας. Αποφύγετε τη λήψη μιας τελικής απόφασης, καθώς η κρίση σας δε θα είναι σωστή και κυρίως, αν είναι δυνατόν, μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις ζωής (τουλάχιστον για αυτή την εβδομάδα). Επίσης, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί να μην επηρεάζεστε από τα συναισθήματα, τα δικά σας και των γύρω σας. Ενώ δεν μπορείτε ποτέ να ξέρετε εκατό τοις εκατό τους ανθρώπους, ίσως χρειαστεί να ξεθάψετε μερικά πράγματα για να αποκαλύψετε τα κρυφά κίνητρά τους. Κάντε αναλυτικές ερωτήσεις για να μάθετε τι ζητούν κάποιοι άνθρωποι από εσάς.

Ο Ερμής επισκέπτεται το δέκατο οίκο σας, της καριέρας, έτσι η εργασία σας στροβιλίζει στο μυαλό σας, ίσως κάνετε κάποιες κινήσεις για να αποκτήσετε μια ηγετική θέση κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων. Τώρα δίνετε τις σοφές συμβουλές σας στους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας, είστε σαγηνευτικοί στην ομιλία σας. Ό,τι πουλάτε, οι άνθρωποι αγοράζουν, έτσι δε χρειάζεται καν να προσπαθήσετε για να περάσετε τις ιδέες σας. Απλά χρησιμοποιήστε τα δώρα της ευγλωττίας και της ανάλυσης και προβάλετε την αξία σας. Επίσης, με την οξυδέρκειά σας προσπαθείτε να βελτιώσετε τις ζωές των ανθρώπων, εκπέμπετε μεγαλύτερη αξιοπιστία, είστε οπλισμένοι με κύρος και υπευθυνότητα στα λόγια σας κι αυτό δεν περνά απαρατήρητο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε ομαδικό πνεύμα, σκέφτεστε πρωτότυπα και αντισυμβατικά, δε θέλετε να ακολουθήσετε τώρα την παραδοσιακή διαδρομή, καθώς ο Άρης στον καινοτόμο και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας σε τετράγωνο με τον Ερμή, σας δίνει τα κίνητρα να κάνετε νέες συμμαχίες και αναφλέγει τις ομαδικές δραστηριότητες. Εκφράζετε το πάθος και το ζήλο σας για ένα ομαδικό έργο, έχετε την εξουσία και τη δύναμη να θέσετε τις κατευθυντήριες αρχές. Συσπειρώστε λοιπόν την ομάδα σας, μόνο φροντίστε να είναι σαφείς οι αρμοδιότητες του καθενός ως προς το τι πρόκειται να επιτευχθεί. Μην φοβάστε να αναλάβετε την ευθύνη, αν κανείς άλλος δεν το κάνει. Επίσης, η κοινωνική σας ζωή επεκτείνεται, έτσι διασκεδάστε. Ποιός ξέρει; Ίσως συναντήσετε τη μεγάλη αγάπη ή πιστούς συμμάχους στην εργασία σας. Ίσως ακόμα γίνετε μέλος σε μια ανθρωπιστή ομάδα ή προσφέρετε υπηρεσία ή τα χρήματά σας για έναν φιλανθρωπικό σκοπό, είναι τόσο καλό για το κάρμα σας.

Ο Ερμής επισκέπτεται τον επεκτατικό ένατο οίκο σας και σας εμπνέει με νέες ιδέες. Μην τις παραβλέψετε, ποτέ δεν ξέρετε πού θα μπορούσε να οδηγήσει η έμπνευσή σας! Μοιραστείτε τις επεκτατικές ιδέες σας και κατά πάσα πιθανότητα θα βρείτε ένα πρόθυμο και δεκτικό ακροατήριο. Έχετε τώρα έναν ασυγκράτητο ενθουσιασμό, τα πάντα γύρω σας, σας φαίνονται συναρπαστικά, αναζητάτε την περιπέτεια και έχετε έντονη την επιθυμία για ταξίδια και γνώση. Είναι η τέλεια εβδομάδα για να προγραμματίσετε τις διακοπές σας, κλείστε κατάλυμα και εισιτήρια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε ανυπόμονοι για να ανεβείτε στο βάθρο της επιτυχίας; Μπορεί να βλέπετε ένα μέρος του ουράνιου τόξου, αλλά χρειάζεται ακόμα προσπάθεια. Με τον Άρη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, σε τετράγωνο με τον Ερμή, έχετε ακόμα σημαντικά βήματα να κάνετε, έτσι μην εξαπατάτε τον εαυτό σας και κυρίως λάβετε υπόψη σας τις σημαντικές εμπειρίες του παρελθόντος. Η νίκη θα είναι Πύρρειος αν δεν ακολουθήσετε αυτήν την οδό. Πώς θα ανεβείτε ψηλά; Ακολουθήστε τους κανόνες και μην επαναστατείτε. Κάντε σημαντικούς συμμάχους, οι οποίοι όχι μόνο θα σας βοηθήσουν να ανεβείτε τη σκάλα της επιτυχίας αλλά θα συνδράμουν θετικά στο να κρατήσετε το τρόπαιο της νίκης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θέστε ένα μεγάλο στόχο και θα γιορτάσετε σύντομα μια μεγάλη επιτυχία στην καριέρα σας. Επικεντρωθείτε σε ό,τι θέλετε να πετύχετε αυτή την εβδομάδα, με σαφείς στόχους και προθέσεις θα φτάσετε εκεί που θέλετε.

Με τον Ερμή στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, μοιράζεστε κάποιες πολύτιμες στιγμές με τον αγαπημένο σας. Αν και είστε απόμακροι συναισθηματικά από τη φύση σας, τώρα τολμάτε να μιλήσετε για τα πιο βαθιά, σκοτεινά μυστικά σας, γίνεστε πιο συναισθηματικοί και ευσυγκίνητοι. Μοιραστείτε αυτά τα συναισθήματα που έχετε κρύψει μέσα σας, όντας ευάλωτοι συναισθηματικά, αυτό θα σας φέρει πιο κοντά. Το σύμπαν ανοίγει ένα μονοπάτι προς περισσότερη οικειότητα και εμπιστοσύνη στη σχέση σας. Είστε μόνοι; Αν είχατε καιρό κάποιον/α στο μυαλό σας και είχατε χαθεί στην ανάλυση των λέξεων, τώρα κάνετε το μεγάλο βήμα προς την αποκλειστικότητα.

ΙΧΘΥΣ

Αναφλέγεται η κοινωνική σας ζωή, σε σημείο που μπορεί να αφήσετε πίσω τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας και να βάλετε στην άκρη τους επαγγελματικούς στόχους σας. Ο Άρης στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Ερμή, σας χαρίζει την επιθυμία για περιπέτεια και να συνδεθείτε με πολλούς ανθρώπους. Δυστυχώς, ίσως θα πρέπει να κάνετε λίγο πίσω από τη διασκέδαση και την προπέτεια, καθώς ένα σημαντικό έργο στην εργασία σας απαιτεί πολλά. Η αισιοδοξία σας και η αυτοπεποίθησή σας, σας ωθούν να πάρετε τολμηρά ρίσκα, κάνετε αυτό που θέλετε χωρίς να ζητήσετε την άδεια κανενός. Προσέξτε όμως τις υπερβολές, ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν πολλές για να επεκταθείτε, όμως μη βασιστείτε μόνο στην τύχη, αναλύστε τα πάντα ενδελεχώς.

Επίσης, αποφύγετε οποιαδήποτε παρορμητική ενέργεια που προέρχεται από την επιθυμία σας να εκφράσετε τις φιλελεύθερες ιδέες και σκέψεις σας και κυρίως προσέξτε τα σχόλιά σας στα κοινωνικά δίκτυα. Προτού επεκτείνετε μια φήμη, βεβαιωθείτε ότι είστε σίγουροι ότι γνωρίζετε την αλήθεια των γεγονότων. Με τον Ερμή στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, νιώθετε την ανάγκη να πλησιάσετε ένα πρόσωπο που είναι καιρό στο μυαλό σας ή ένα συνάδελφο ή ένα φίλο σας, για να ενώσετε τις δυνάμεις σας για μια νέα συνεργασία. Ο αγγελιοφόρος των θεών σας εμπνέει να μιλήσετε με κάποια άτομα σε ένα πιο ουσιαστικό επίπεδο. Οι συνομιλίες σας θα λειτουργήσουν τώρα καλύτερα, ακόμα κι αν το άτομο που έχετε απέναντί σας είναι κάπως επιφυλακτικό και αναλυτικό.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 25.7 έως 31.7.2016; appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, αρης, λύση, νέα, σημαίνει, media, προσφορες, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, ωροσκοπιο, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αξια, κινημα πατατας, κοινωνικη συμφωνια, βικυ σταματη, αποτελεσματα, βγαινουν, οξυδερκεια, επιθυμιες, αγγελιοφορος, αδεια, βημα, γκαζι, γνωμη, γνωση, γυναικα, γωνια, δωρα, εξοδος, εργασια, θεμα, καριερα, μητερα, μουσικη, ομορφα μυστικα, οψη, προγραμμα, τυχη, υγεια, αγαπη, αγκαλια, αγχος, αισιοδοξια, απλα, αρμονια, ατομο, αυτοπεποιθηση, βικυ, βιβλιο, βικυ χατζηβασιλειου, βοηθεια, βρειτε, γινει, γοητεια, γονεις, δευτερο, διαστημα, δυναμη, δυστυχως, δειτε, δικη, διαδικτυο, δικτυο, δικτυα, δωρο, εγχειρημα, ευκαιρια, ευκολο, ευτυχια, εκκινηση, εβδομαδα, εμμονες, εμπνευση, ενεργεια, ενστικτο, επιτυχια, επιθυμια, ερευνα, ερμης, ερχεται, ευεξια, ευημερια, ευθυνη, ζωη, ζησετε, ζητα, ζωδιο, ζωης, ιδεα, ιδεες, ιδια, ιδιο, υπηρεσια, οικο, ομιλια, καρμα, λαθος, λεπτομερειες, ληψη, λύση, λογια, μπορειτε, μυαλο, μυστικα, νικη, ξεκινημα, ξεκουραση, ξερετε, ομαδα, παντα, ογδοο, οντας, οραματα, ουσιαστικο, παθος, πορτες, πυλες, σιγουρα, σιγουρο, συζητηση, συντομα, σκεψεις, συνταγη, σωμα, στομα, συμπαν, σχεδια, σχολια, ταξιδια, τετραγωνο, τι ειναι, τοις εκατο, τολμηστε, υγιεις, φαινονται, φυση, φορμα, φημη, χατζηβασιλειου, χρονος, ψευτικο, ομορφα, βηματα, ειλικρινεις, ερωτησεις, φιλοι, γινετε, κρυφα, λεξεις, media, οψεις, πηγες, πληροφοριες, σημαίνει, τρωει, θετικα
Τυχαία Θέματα