Τί προβλέπουν τα άστρα από 27.2 – 5.3.2017;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Δε θα είναι και η πιο ρομαντική και παθιασμένη χρονική περίοδος της ζωής σας, καθώς η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο ζώδιό σας. Μπορεί να έχετε τις αμφιβολίες σας για τη σχέση σας ή να είστε προβληματισμένοι για έναν/μια πρώην, ή ακόμη να σκέφτεστε πώς τα οικονομικά επηρεάζουν ημέρα με την ημέρα τη σχέση σας. Ίσως να γίνετε πιο εσωστρεφείς ή ακόμα και συντηρητικοί, τόσο στην εξωτερική σας εμφάνιση

όσο και στη συμπεριφορά σας. Ίσως ακόμη και να έχετε εναλλαγές, άλλοτε γίνεστε σεμνότυφοι κι άλλες φορές έχετε μια ασυνήθιστα τολμηρή και εκκεντρική παρουσίαση. Μπορεί ακόμα να αισθάνεστε λίγο μονότονα, μπορεί να γίνετε περισσότερο ατημέλητοι ή απλά δε σας αρέσει τίποτα στην ντουλάπα σας, όλα σας φαίνονται εκτός μόδας, ούτε καν εκείνα τα ρούχα που στο παρελθόν σάς φαίνονταν εντυπωσιακά. Τι στο καλό έχετε πάθει;

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είστε στην πρώτη θέση, δε θέλετε ούτε καν τη δεύτερη και την τρίτη! Ο κυβερνήτης σας ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό στο ζώδιό σας, σας δίνει το πράσινο φως για να βάλετε τις δικές σας ανάγκες στην κορυφή. Προχωρήστε όμως με σύνεση και όχι ενεργώντας παρορμητικά, παρασυρόμενοι από το πάθος και το ζήλο σας για τα μεγάλα όνειρά σας. Μπορείτε να πετύχετε κάνοντας σχέδια ρεαλιστικά και χωρίς να βιάζεστε για το τελικό αποτέλεσμα. Αλλά μέχρι να φτάσετε στο προσωπικό σας όραμα, θα πρέπει να μάθετε να ρίχνετε νερό στο κρασί σας! Μόλις το κάνετε αυτό, το πάθος σας θα σας οδηγήσει στην ανάπτυξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Το σύμπαν ξεσηκώνει τις πληγές του παρελθόντος, φέρνει μερικές προκλήσεις στο δρόμο σας και θα πρέπει να περιηγηθείτε προσεκτικά. Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο θολό και ασαφή δωδέκατο οίκο σας, πράγμα το οποίο μπορεί να διαταράξει την αρμονία στις στενότερες σχέσεις σας ή/και στο δεσμό σας, και να κάνει τους ανθρώπους γύρω σας αναίσθητους, ασαφείς και επικριτικούς, κάνοντάς σας να νιώθετε ότι δεν αγαπιέστε. Μπορεί να σκέφτεστε έντονα τώρα ορισμένες σχέσεις σας και ποια θα είναι η πορεία τους. Ίσως συνειδητοποιήσετε ότι είναι αναγκαίο να συγχωρήσετε μια παλιά ερωτική προδοσία, για να ανοίξετε την καρδιά σας σε κάτι νέο. Αυτή θα μπορούσε να είναι επίσης μια χρονική περίοδος για να συμβιβαστείτε από μια οδυνηρή εμπειρία ή ήττα. Μπορεί επίσης να δείτε το αληθινό (και δυσάρεστο) πρόσωπο κάποιου.

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, σας χαρίζει θάρρος και δύναμη για να επουλώσετε κάποιες οδυνηρές πληγές. Πρώτο βήμα: μπορείτε να απελευθερώσετε τον υποβόσκοντα θυμό και τις μνησικακίες, αναγνωρίζοντας πόσο κακό κάνουν πραγματικά στην ψυχή σας. Άλλωστε, η συγχώρεση δείχνει μεγαλοψυχία, αλλά θυμηθείτε ότι αυτό δε σημαίνει ότι θα ξεχάσετε. Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στο ρόλο που έχουν παίξει στη ζωή σας αυτοί οι κακοί δαίμονες του παρελθόντος. Δεν είχατε κανένα όφελος από αυτήν την ταλαιπωρία σας, σίγουρα πήρατε βαθιά καρμικά μαθήματα για το μέλλον σας, ίσως ακόμα βάλατε μυαλό ή αναγνωρίσατε την ευθύνη σας σε αυτήν την κατάσταση. Τώρα το σύμπαν σάς δίνει τόλμη και θάρρος να κάνετε το μεγάλο άλμα στο άγνωστο. Δράστε γρήγορα, ενώ ο Άρης σάς σπρώχνει!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μήπως βιάζεστε να χάσετε την ελευθερία σας; Ή βλέπετε διαμάντια εκεί όπου υπάρχουν μόνο πέτρες; Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο φιλελεύθερο ενδέκατο οίκο σας και εφιστά την προσοχή σας σε παρορμητικές αποφάσεις, που σκοπό έχουν τη συγκατοίκηση ή τη δέσμευση με κάποιον/α που γνωρίζετε λίγο ή γνωρίσατε ξαφνικά. Ή θα μπορούσατε να παρασυρθείτε από τη νοοτροπία ενός πλήθους ή μιας ομάδας και να ενεργείτε συναισθηματικά, βάζοντας στην άκρη την κοινή λογική σας. Να μην είστε παρορμητικοί και γίνεστε μέλος μιας αγέλης! Ίσως ακόμα διαταραχθεί η αρμονία μιας φιλίας ή μια ομαδικής προσπάθειας. Ίσως χρειαστεί να βάλετε μια φιλία στον πάγο, αν δεν μπορείτε να μιλήσετε ξεκάθαρα ή να απομακρυνθείτε από ένα άτομο που αναμοχλεύει προβλήματα στη ζωή σας.

Δοκιμάζεται η πίστη μιας φιλίας ή η συνοχή και η ενότητα μιας ομάδας, καθώς ο Άρης βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ουρανό στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας. Μείνετε στην άκρη! Ίσως νιώσετε ότι ένα πρόσωπο πατάει τα κουμπιά σας και προτού το καταλάβετε, συμπεριφέρεστε εγωιστικά και ανταγωνιστικά προκειμένου να υπερισχύσετε. Από τη θετική πλευρά, επεκτείνεται ο κοινωνικός σας κύκλος, είστε σε μεγάλη ζήτηση, αλλά το σύμπαν σάς υπενθυμίζει να μην παρασυρθείτε από τις φιλοφρονήσεις και τα μεγάλα λόγια κάποιων, που ενισχύουν τον εγωισμό σας. Κάποια άτομα μπορεί να είναι περαστικά από τη ζωή σας, όταν θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι αληθινοί φίλοι σας. Ίσως ακόμη η ριζοσπαστική ειλικρίνειά σας δεν γίνει αποδεκτή από τους άλλους και δημιουργηθούν αντιδράσεις. Κάποιες δειλές ψυχές μπορεί να δυσαρεστηθούν, αλλά οι περισσότεροι θα εντυπωσιαστούν με την ειλικρίνειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε πολλές επιχειρηματικές ιδέες, αλλά πόσες από αυτές είναι εφαρμόσιμες; Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και θα πρέπει να αλλάξετε ρυθμό στην εργασία σας. Οι βασικές επιχειρηματικές σας σχέσεις και συνεργασίες σας τίθενται υπό επανεξέταση: Πόσοι είναι πραγματικά άξιοι να σταθούν δίπλα σας; Τι παίρνετε από τον καθένα από αυτούς; Έχετε τις οικονομικές ανταμοιβές που επιθυμείτε από την εργασία σας; Σκεφτείτε ότι δεν είστε μόνο εσείς υπεύθυνοι για κάποια πράγματα στην εργασία σας και αφήστε τους άλλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να σηκώσουν το βάρος τους. Απομακρυνθείτε από άτομα που μπορεί να βλάψουν την καλή σχέση που έχετε με το αφεντικό σας ή έναν πελάτη. Συμβουλή: Καλύτερα να ζητήσετε παράταση προθεσμίας για ένα έργο, από το να παραδώσετε μια κακής ποιότητας εργασία.

Πάτε προς τα εμπρός και προς τα πάνω! Ήρθε η ώρα να βάλετε όλη τη δύναμη και το θάρρος σας για να λάμψετε και να ανεβείτε στη σκάλα της επιτυχίας στην καριέρα σας, χάρη στον Άρη σε σύνοδο με τον Ουρανό στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Το σύμπαν ενισχύει το πάθος σας για τα πρωτεία στην εργασία σας και τον επιχειρηματικό χαρακτήρα σας. Αγωνίζεστε μέχρι να βγείτε νικητές, δεν αποδέχεστε την ήττα. Στο χώρο της εργασίας σας κάνετε γνωστό σε όλους το τι είστε ικανοί να κάνετε και είστε έτοιμοι να αποδεχτείτε καθήκοντα με περισσότερες ευθύνες, καθώς έχετε ηγετικές ικανότητες. Αν εργάζεστε για τον εαυτό σας, προσεγγίζετε τον πιο πλούσιο πελάτη ή ξεκινάτε ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα. Συμβουλή: Να είστε τολμηροί και με αυτοπεποίθηση, αντί να περιμένετε τους ανθρώπους να ανακαλύψουν τα δώρα σας, αλλά φροντίστε να μη θεωρήσετε ότι οι άλλοι δίπλα σας είναι υποδεέστεροι κι εσείς οι μοναδικοί.

ΛΕΩΝ

Μην πατάτε τέρμα το γκάζι στην πρωτόγνωρη ελευθερία σας, μπορεί να χρειαστεί να πατήσετε απότομα τα φρένα. Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, επιβραδύνοντας για λίγο τα μεγάλα σχέδιά σας. Ο πλανήτης του έρωτα και της ομορφιάς σάς ωθεί να επαναστατήσετε για την προσωπική σας απελευθέρωση, αλλά με λάθος τρόπο. Θα χρειαστεί να επανεξετάσετε τα σχέδια της σταδιοδρομίας σας ή ακόμα και το σκοπό της ζωής σας. Μην ενεργείτε αντιδραστικά, δε θα σας εξυπηρετήσει. Δεν είναι ότι δεν μπορείτε να αναπτύξετε τα όνειρά σας με την ανάδρομη Αφροδίτη, αλλά θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα βήματα που θα κάνετε και στους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας. Συμβουλή: Προσέξτε τα τολμηρά και σαρκαστικά σχόλιά σας, θα απομακρύνετε τους ανθρώπους από κοντά σας.

Δεν υπάρχει κανένας που να σας εμποδίσει τώρα από το να δράσετε! Με τη σύνοδο Άρη-Ουρανού στον περιπετειώδη ένατο οίκο σας, δεν έχετε υπομονή να περιμένετε, αντίθετα έχετε το όραμα, την κίνηση, την τόλμη και την ενέργεια για να πραγματοποιήσετε ένα «αδύνατο» όνειρο. Ξεκινάτε ένα τολμηρό εγχείρημα ή ακόμα αποφασίζετε να διδάξετε ή σχεδιάζετε ένα περιπετειώδες ταξίδι στο εξωτερικό, θέλετε να πραγματοποιήσετε οτιδήποτε ήταν μέχρι τώρα στον κόσμο της φαντασίας σας! Ίσως ακόμα αναζητήσετε την ανώτερη γνώση, έτσι ίσως παρακολουθήσετε μαθήματα ή πάρετε ένα πιστοποιητικό, που μπορεί να σας βοηθήσει μακροπρόθεσμα επαγγελματικά. Ό,τι κάνετε τώρα, το κάνετε για το κύρος και την αναγνώριση, για την περιπέτεια και τη φυγή από την καθημερινότητα και τις ευθύνες. Όλες σας οι δραστηριότητες έχουν σκοπό να καλύψουν την ανάγκη σας για ελευθερία, για παιχνίδι, για να απομακρύνετε τις ανησυχίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσέξτε μη συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους άλλους, είτε πρόκειται για τους φίλους σας είτε για εκείνους που θεωρείτε περισσότερο σαγηνευτικούς και γοητευτικούς από εσάς, βλέποντας τις εντυπωσιακές φωτογραφίες τους στο Facebook. Με την Αφροδίτη ανάδρομη στο μετασχηματιστικό και ζηλόφθονο όγδοο οίκο σας, δεν έχει σημασία πώς είστε εξωτερικά ή εσωτερικά, αγαπήστε τον ιδιόμορφο εσώτερο εαυτό σας και τις ατέλειές σας, δεν υπάρχει λόγος να ζηλεύετε τους άλλους. Κατά τη διάρκεια που η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη, μπορεί να είναι πιο δύσκολο να έχετε θετική εικόνα για το σώμα σας. Έτσι, αν αρχίσει να σας καταλαμβάνει ζήλια ή σκληρή αυτοκριτική, πατήστε τα φρένα! Μην παίρνετε τη σκληρή κριτική των ανθρώπων με βαριά καρδιά. Όταν έχετε αυτοεκτίμηση, το τι σκέφτονται οι άλλοι δεν μπορεί να σας αγγίξει.

Αναζητάτε την αύξηση των αποταμιεύσεών σας, προσπαθείτε να βρείτε τρόπους να εργάζεστε εξυπνότερα και όχι σκληρότερα, αλλά θα τα καταφέρετε; Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό στον όγδοο οίκο σας, της μακροπρόθεσμης οικονομικής ασφάλειας, ταρακουνά την οικονομική ισορροπία σας, ίσως ξαφνικά διαπιστώσετε ότι έχετε κάνει μη επικερδείς οικονομικές επενδύσεις, συμπεριλαμβανομένων της αγοράς και πώλησης ακινήτων. Μπορεί να θέλετε να συνενώσετε τους οικονομικούς πόρους σας με ένα συνεργάτη ή αγαπημένο σας πρόσωπο για να δημιουργήσετε περισσότερη σταθερότητα από κοινού, αλλά θα πρέπει να διερευνήσετε σε βάθος πολλές παραμέτρους, πριν κάνετε τολμηρά άλματα. Μην παρασύρεστε από τη νοοτροπία του να γίνετε γρήγορα πλούσιοι ή να συγκεντρώσετε πολλά χρήματα, θα αποτύχετε.

ΖΥΓΟΣ

Ξεκινά μια βαθιά ενδοσκόπηση όλων των σημαντικών σχέσεών σας, καθώς η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Νιώθετε ένα black-out στην αγάπη, τα πάντα σάς φαίνονται σκοτεινά και δύσκολα, ίσως νιώσετε ότι έχουν χαθεί το πάθος και ο ρομαντισμός από τη σχέση σας. Εάν είναι δυνατόν, αποφύγετε τις μεγάλες δεσμεύσεις, όπως έναν αρραβώνα, τη συμβίωση ή το γάμο. Οι ανάδρομες πορείες των πλανητών ενεργοποιούν το παρελθόν, γι’ αυτό μην εκπλαγείτε αν η ανάδρομη Αφροδίτη φέρει μια παλιά αγάπη και πάλι στη ζωή σας. Ανεξάρτητα του πόσο δελεαστικό μπορεί να είναι αυτό το άτομο, σκεφτείτε σε βάθος: Είναι καλή ιδέα το να είστε μαζί και πάλι; Προχωρήστε με προσοχή.

Ο επιθετικός Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, καθιστά δύσκολο να συμφωνήσετε με τους άλλους ανθρώπους. Θα πρέπει να θάψετε τον εγωισμό και την αλαζονεία σας και να αντιμετωπίσετε τα αρνητικά γεγονότα που θα προκύψουν με ψυχραιμία. Θα πρέπει να ενεργήσετε πέρα από μικρότητες και να εστιαστείτε στους κοινούς στόχους σας και όχι σε όσα σας χωρίζουν. Στηριχτείτε στην έμφυτη διπλωματία σας και σκεφτείτε ότι θα πρέπει να αγωνιστείτε για τη διατήρηση της ειρήνης και της αρμονίας. Δεδομένου ότι όλες οι σχέσεις σας τίθενται κάτω από το μικροσκόπιο τώρα, μην προσπαθήσετε να κρύψετε οποιαδήποτε δυσαρέσκεια. Εξομαλύνετε τις διαφορές σας κάνοντας υποχωρήσεις, όπου πρέπει να γίνουν, αυτό θα ωφελήσει πρωτίστως εσάς τους ίδιους. Κι αν νιώθετε πίεση, συζητήστε ανάλαφρα θέματα ή ασχοληθείτε με διασκεδαστικές, ανεξάρτητες δραστηριότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσέξτε την τελειομανία σας και τη σκληρή αυτοκριτική. Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον επικριτικό έκτο οίκο σας, δεν πιστεύετε στην αξία σας, ούτε και έχετε τη δύναμη να αλλάξετε τη ζωή σας. Να είστε απλοί και να αγαπάτε τον εαυτό σας, δεν είστε «μοντέλα» και (μάλλον) δεν έχετε γύρω σας άτομα που σας θέλουν τέλειους. Απλά, αν θέλετε να βελτιώσετε την εικόνα σας, ακολουθήστε ένα απλό σχέδιο και μη βασανίζεστε. Αντί ας πούμε να περιμένετε να χάσετε δέκα κιλά πριν αγοράσετε πιο κολακευτικά και σέξι ρούχα, αγοράστε τώρα κάτι που αγαπάτε και το οποίο βέβαια σας ταιριάζει. Ίσως ακόμα να μην έχετε δύναμη θέλησης να αντισταθείτε στους γευστικούς διατροφικούς πειρασμούς και να το παρακάνετε με το αγαπημένο σας κοκτέιλ, το επιδόρπιο ή τα γλυκά. Αν κάνετε κάποιες διατροφικές ατασθαλίες, μην ανησυχείτε… ούτως ή άλλως η ανάδρομη Αφροδίτη θα μπορούσε να σας κάνει να χαλάσετε τη δίαιτά σας και το πρόγραμμά σας. Και αν πάτε σε γιορτή, απλά αφήστε τον εαυτό σας να την απολαύσει.

Δε χρειάζεται να τα κάνετε όλα μόνοι σας, νομίζοντας ότι είστε οι καλύτεροι! Παρά το γεγονός ότι είστε γενικά υπεύθυνοι και εργατικοί από τη φύση σας και θέλετε τα πάντα να είναι σε τάξη, δε θα πρέπει να επιβαρύνετε τον εαυτό σας με επιπρόσθετες ευθύνες και καθήκοντα. Με την έντονη σύνοδο του Άρη και του επαναστατικού Ουρανού στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της εργασίας, θα μπορούσατε να αγχωθείτε και να δυσφορείτε με όλα τα καθήκοντα και τις ευθύνες, που έρχονται απρόβλεπτα. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να αναθέσετε ένα μέρος της ευθύνης, προκειμένου να δημιουργήσετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο στο πρόγραμμά σας. Αν κάποιοι βοηθοί που έχετε ορίσει δεν μπορούν να επωμιστούν τις ευθύνες τους, ίσως να χρειάζονται σαφέστερες οδηγίες ή να αντικατασταθούν με πιο ικανά άτομα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παλιά ερωτικά μηνύματα και αναμνήσεις γυρίζουν στο μυαλό σας, σκέφτεστε κάποιον/α που έφυγε εντελώς ξαφνικά από τη ζωή σας, ίσως ακόμα και χωρίς καμία εξήγηση, καθώς η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και των παιδιών. Θα υπάρξουν στιγμές που θα θέλετε να βάλετε φωτιά στο παρελθόν κι άλλες που σκέφτεστε ότι ίσως τα πράγματα να είναι καλύτερα τη δεύτερη φορά. Κι αν νιώσετε πόνο για αυτήν την παλιά αγάπη που δεν είναι πλέον στη ζωή σας, σκεφτείτε ότι ο χρόνος που έχετε περάσει μαζί δεν ήταν μάταιος. Εάν είστε γονέας, θα μπορούσατε να νιώσετε εξαντλημένοι συναισθηματικά, καθώς το παιδί σας θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό. Ίσως και να μην έχετε διάθεση να διασκεδάσετε, καθώς τώρα θα είστε αναγκασμένοι να γίνετε… ο υπηρέτης του παιδιού σας.

Οι βαρετές συναντήσεις μπορούν να περιμένουν! Τώρα αναζητάτε φλερτ, διασκέδαση και παιχνίδι, καθώς ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας, ξεσηκώνει την παθιασμένη φύση σας. Ακολουθείτε αυτό που λέει η καρδιά σας, χωρίς να σας νοιάζει τίποτα! Αφήνετε τις ανιαρές δραστηριότητες και υποχρεώσεις σας και γεμάτοι χαρά και αισιοδοξία, κάνετε κάτι αυθόρμητο. Οτιδήποτε… τρελό δεν έχετε κάνει στη ζωή σας, το κάνετε τώρα, και οπουδήποτε δεν έχετε πάει ποτέ, γίνεται η καλύτερη περιπέτεια της ζωής σας. Ίσως ακόμα σας δοθεί η ευκαιρία να ανεβείτε στην κορυφή, γνωρίζοντας κάποιον που γίνεται ο σύμβουλός σας και ανάβει τα φώτα της φήμης και της επαγγελματικής ανάβασής σας. Μην περιμένετε όμως αυτή η υποστήριξη να προσγειωθεί από τον ουρανό στην αγκαλιά σας. Το να ζητάτε βοήθεια δε σας κάνει λιγότερο ικανούς, οι πιο επιτυχημένοι άνθρωποι θα σας πουν ότι δεν τόλμησαν τίποτα μόνοι τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικογενειακή διχόνοια δημιουργεί η ανάδρομη Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και κάνει επιτακτική την ανάγκη να βελτιώσετε μια σχέση με ένα μέλος της οικογένειάς σας ή ένα συγγενή. Οι οικογενειακοί δεσμοί γίνονται κάπως χαλαροί και θα πρέπει να αγωνιστείτε τώρα για να πλησιάσετε τους αγαπημένους σας. Κάντε ερωτήσεις αν έχετε απορίες και στη συνέχεια προετοιμαστείτε να ακούσετε. Μήπως σας ενοχλεί η έπαρση της θείας σας, που μιλάει ατελείωτα για τα κατορθώματα του παιδιού της; Ή μήπως η μητέρα σας έχει αποφασίσει ότι αυτή θα είναι υπεύθυνη για το σπίτι και ότι όσοι συγκατοικούν μαζί της θα πρέπει να υποκύψουν στις διαταγές της; Αν ανακύψουν παλιά οικογενειακά θέματα όλο αυτό το διάστημα, θυμηθείτε: αυτή η συμπεριφορά είναι ανθρώπινη, έτσι αν έχετε κάποιο παράπονο, ελέγξτε πρώτα τον εαυτό σας για να δείτε αν είναι κάτι που δεν μπορείτε να ανεχτείτε.

Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, οι δουλειές μπορούν να περιμένουν. Ο Άρης σε σύνοδο με τον παρορμητικό Ουρανό στον οικείο τέταρτο οίκο σας, φέρνει στο προσκήνιο την ενδοσκοπική πλευρά σας, είστε καλά παρέα με τον εαυτό σας, μακριά από τον κόσμο. Ίσως και να αναλογίζεστε ότι κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα δε σας έδωσαν τη στήριξη που θα θέλατε, ίσως ακόμα συνειδητοποιήσετε ότι η εργασία σας αποτρέπει το να τεθούν γερές βάσεις στις οικείες σχέσεις σας. Εάν νιώσετε ότι κάποιοι τομείς της ζωής σας είναι στάσιμοι, παίρνετε την πρωτοβουλία να αλλάξετε τα κακώς κείμενα. Μπορεί ακόμα να αναδιατάξετε κάποια έπιπλα, για να ξεμπλοκάρετε την αρνητική ενέργεια. Τώρα αναλογίζεστε κατά πόσο υπάρχουν σταθερότητα και ασφάλεια με κάποιες σχέσεις σας ή απλά εξετάζετε την αγορά ή την ενοικίαση ενός σπιτιού ή ακόμα και τη λήψη ενός δανείου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μακριά από τα μεγάλα σχέδια και λόγια στην αγάπη, καθώς η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Απλά να ξέρετε ότι μπορεί να πάρετε παράτολμα ρίσκα που ενέχουν κινδύνους ή απλά να νιώσετε έντονες συγκινήσεις και συναισθήματα. Ίσως ακόμα και να νιώσετε παρεξηγημένοι με την αγάπη σας και μπορεί να καταλήξετε να αγωνίζεστε για κάτι πραγματικά ασήμαντο. Μην πάρετε τα πράγματα προσωπικά, αλλά βεβαιωθείτε ότι στέλνετε με σαφήνεια το μήνυμά σας ή δεν ζητάτε πολλά από τον αγαπημένο σας. Η περίοδος αυτή θα μπορούσε επίσης να είναι επωφελής για να έρθετε πιο κοντά με χαμένους φίλους και συγγενείς που έχετε να δείτε καιρό, αλλά στη συνέχεια και πάλι, ίσως νιώσετε ενοχλημένοι με αυτήν την ξαφνική επανένωση.

Όλοι οι άνθρωποι χρειάζονται ο ένας τον άλλον και τώρα εσείς είστε ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο! Ναι, θεωρείτε τον εαυτό σας «ευλογημένο», καθώς με τον ενεργητικό Άρη σε σύνοδο με τον Ουρανό στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας, δε θα αισθανθείτε λεπτό μόνοι. Απευθυνθείτε στους καλούς φίλους σας για ενδιαφέρουσες κουβεντούλες, κάνετε μια επιχειρηματική συνεργασία ή παρουσίαση ή, αν ψάχνετε καιρό μια σχέση, ζητήστε τους να σας γνωρίσουν κάποιο ενδιαφέρον άτομο. Όλες οι μορφές προσωπικής έκφρασης υποστηρίζονται από αυτήν τη δυναμική κοσμική όψη, έτσι μιλήστε δημόσια ή εκφέρετε άφοβα τις απόψεις σας στα κοινωνικά δίκτυα. Μόνο μην εστιάζεστε στην επιβολή των απόψεών σας. Με ζεστασιά, ειλικρίνεια και έξυπνα επιχειρήματα θα κερδίσετε τους ανθρώπους. Τα ζεστά λόγια σας θα έχουν ανταπόκριση.

ΙΧΘΥΣ

Είστε λίγο έξω από τα νερά σας, καθώς η αρμονική Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών. Ίσως υπάρξει μια δυσάρεστη διαφωνία με ένα συνάδελφο ή απλά συγκρούσεις για τα οικονομικά. Ή κάποια σχέδια για οικονομική συμφωνία ανατρέπονται ή νιώθετε γύρω σας μια δυσάρεστη ατμόσφαιρα. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να εμπλακείτε σε μικροπρέπειες ή εγωιστικές συμπεριφορές τώρα (και ποτέ!). Μπορεί να χρειαστεί να αναθεωρήσετε τον τρόπο που ξοδεύετε τα χρήματά σας ή απλά να αλλάξετε ενδυματολογικό στυλ, καθώς τώρα η ανάδρομη Αφροδίτη σάς κάνει να μη σας αρέσει η εικόνα σας και η εμφάνισή σας. Ίσως πάλι καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να έχετε την εμφάνιση που θέλετε.

Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, γι’ αυτό μη βιάζεστε όταν ασχολείστε με οικονομικά, λογαριασμούς ή σχέδια εργασίας. Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας ωθεί να κάνετε παράτολμες ενέργειες σε σχέση με τα χρήματά σας, με αποτέλεσμα να κάνετε λάθη. Ίσως ακόμα υποπέσετε σε μια ακριβή, αλλά άχρηστη αγορά, εξαιτίας της κεκτημένης ταχύτητας να αποκτήσετε το εν λόγω αντικείμενο. Δε χρειάζεται επίσης να πληρώνετε εσείς για όλους τους φίλους σας ή τους αφήνετε να σας παρασύρουν σε δραστηριότητες, που δεν αντέχει ο προϋπολογισμός σας. Δεν αξίζει να βάζετε χρέη. Θα εκπλαγείτε με το πόσα μπορείτε να εξοικονομήσετε εφευρίσκοντας ανώδυνους τρόπους να απλοποιήσετε τη ζωή σας και να περικόψετε τις περιττές σπατάλες, όπως για παράδειγμα με το να απαλλαγείτε από αυτήν την ακριβή μηνιαία συνδρομή που δεν χρησιμοποιήσατε ποτέ ή να σταματήσετε να τρώτε έτοιμα γεύματα. Αλλάξτε τον τρόπο ζωής σας θέτοντας προτεραιότητες και θα παρατηρήσετε σχεδόν άμεσα αποτελέσματα.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 27.2 – 5.3.2017; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, εν λόγω, εμφάνιση, αρης, φως, σημαίνει, τίθενται, βγείτε, facebook, φλερτ, βασεις, ειλικρίνεια, στυλ, προυπολογισμος, κινηση στους δρομους, διαιτα, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, www.facebook.com, αξια, Καλή Χρονιά, Ημέρα της μητέρας, φωτια, Ημέρα του παιδιού, αποτελεσματα, βγείτε, αφροδιτη, βημα, γκαζι, γλυκα, γνωση, δωρα, επιπλα, εργασια, ζηλια, ηττα, θαρρος, καριερα, μητερα, ομορφα μυστικα, ονειρα, ονειρο, οψη, περιοδος, πιεση, προγραμμα, ρουχα, φιλια, φλερτ, φωτογραφιες, φως, ωρα, αγαπη, αγκαλια, αγορα, αυξηση, αισιοδοξια, αξιζει, ανθρωπος, αναμνησεις, αμφιβολιες, απλα, αρμονια, ατμοσφαιρα, ατομο, αυτοπεποιθηση, βοηθεια, βρειτε, βρισκεται, γεγονοτα, γεγονος, γινει, γινεται, γινονται, δαιμονες, δευτερο, διαστημα, δυναμη, δειτε, δειχνει, διχονοια, δοθει, δικτυα, εγχειρημα, ευκαιρια, ειλικρίνεια, υπαρχει, ελευθερια, εβδομαδα, ενεργεια, εν λόγω, εμφάνιση, ενοικιαση, επενδυσεις, ερθετε, ερχονται, ευθυνη, εφυγε, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεα, ιδεες, υπομονη, θολο, εικονα, οικο, ισορροπια, κινηση, κυκλος, κιλα, κοκτειλ, κρασι, λαθη, λαθος, λεπτομερειες, ληψη, λογια, μακρια, ματια, μηνυματα, μπορειτε, μυαλο, μυστικα, νερο, νοοτροπια, ξερετε, παντα, ογδοο, οραμα, οφελος, παιδι, παθος, παρουσιαση, πιστη, προβληματα, ψυχη, ρομαντισμος, ρολο, σιγουρα, συνεχεια, σωμα, σπιτι, στυλ, συμπαν, σχεδια, σχεδιο, σχολια, ταλαιπωρια, τίθενται, τολμη, φαινονται, φυγη, φυση, φορα, χατζηβασιλειου, χρονος, χαρα, ψυχραιμια, ομορφα, αφεντικο, αγνωστο, ασφαλεια, αχρηστη, βηματα, black, δουλειες, εξυπνα, ερωτησεις, φιλοι, γινετε, γιορτη, ιδιαιτερα, κειμενα, καρδια, μια ματια, παιχνιδι, πληγες, σημαίνει, ταξιδι, τυχερος, τρελο, θεματα, ψυχες
Τυχαία Θέματα