Τί προβλέπουν τα ζώδια από 2-8.11.2019

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Άρη στον Σκορπιό στις 02.12 σου δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις καλύτερους οικονομικούς όρους σε επαγγελματικό επίπεδο, κάτι που μπορεί να προσδώσει περισσότερη αίγλη στην εικόνα σου σε ότι αφορά το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Συναισθηματικά,

η ανάγκη να παρουσιάσεις το ταίρι σου στο περιβάλλον που κινείσαι είναι έντονη και είναι αυτή που θα καθορίσει και τον έντονο αισθησιασμό που κυριαρχεί στη σχέση σου.

Στις 03.12 ο Δίας περνάει στον Αιγόκερω και για τον επόμενο ένα περίπου χρόνο έχεις την ευκαιρία να κάνει σημαντικές κινήσεις σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου καθώς θα σου δοθούν οι δυνατότητες να εξελιχθείς και νέες προτάσεις που μπορεί να είναι άκρως ενδιαφέρουσα. Φρόντισε να έχεις πάντα στο νου σου ότι το να γίνεις αμετροεπής και υπερβολικός στις αντιδράσεις σου θα προκαλέσει αντιπάθειες αλλά και να κρατήσεις την ηθική σου υψηλά ώστε να μην κατηγορηθείς ότι χρησιμοποιείς όλα τα μέσα για την επαγγελματική επιτυχία.

Στις 07.12 το τετράγωνο του Ήλιου στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες θολώνει το τοπίο σε ότι αφορά τα πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος για αυτό καλά θα κάνεις να μην δείχνεις εμπιστοσύνη και ότι σου υπόσχονται κάποιοι που δεν ξέρεις πραγματικά τις προθέσεις τους. Παράλληλα δεν αποκλείεται να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους που τελικά δεν είναι ρεαλιστικές και στο τέλος να απογοητευτείς.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Άρη στον Σκορπιό στις 02.12 σε γεμίζει χαρά και αισιοδοξία και είναι αυτό που μπορεί να δώσει σημαντική ώθηση τόσο σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου και τις συνεργασίες σου όσο και σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στις συνεργασίες σου που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο και θα αποδώσουν σημαντικά και σε οικονομικό επίπεδο ενώ σε ότι αφορά τον έρωτα είναι βέβαιο ότι η αισιοδοξία και πάθος εναρμονίζονται και μπορούν να δώσουν μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου.

Στις 03.12 ο Δίας περνάει στον Αιγόκερω ανεβάζοντας κατακόρυφα την αισιοδοξία και το κέφι σου και είναι βέβαιο ότι για τον επόμενο περίπου ένα χρόνο έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά σπουδές που θέλεις να πραγματοποιήσεις και που μπορεί να ανοίξουν νέους πνευματικούς δρόμους. Οι επαφές και τα ταξίδια στο εξωτερικό είναι πιθανά για αυτό εκμεταλλεύσου πιθανές ευκαιρίες που μπορεί να σου δοθούν.

Στις 07.12 το τετράγωνο του Ήλιου στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει πιθανές ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να έχεις καθώς θολώνει τη σκέψη και δημιουργεί ιδιαίτερη καχυποψία και ζήλια που μπορεί να εκτονωθεί κυρίως σε προσωπικό επίπεδο. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός σε ότι αφορά τη σχέση σου καθώς δεν αποκλείεται να έχεις υψηλές απαιτήσεις από το ταίρι σου που δεν είναι πραγματοποιήσιμες και τελικά να απογοητευτείς ενώ δεν πρέπει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Άρη στον Σκορπιό στις 02.12 σου δίνει την ευκαιρία να κυριαρχήσεις στην καθημερινότητα και σε εργασιακά ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν και δεν αποκλείεται να διεκδικήσεις καλύτερους οικονομικούς όρους στη δουλειά σου και να τους επιτυχής. Παράλληλα σε ότι αφορά τα συναισθηματικά σου έχεις τη δυνατότητα να δρομολογήσεις την επίλυση λεπτομερειών που μπορεί να χαλάνε την καθημερινότητα με το ταίρι σου και να επικεντρωθείς στο πάθος που θα απογειώσει τη σχέση σου.

Στις 03.12 ο Δίας περνάει στον Αιγόκερω δίνοντάς σου την ευκαιρία τον επόμενο περίπου ένα χρόνο να δρομολογήσεις σημαντικά ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Οι ανασφάλειες και οι φόβοι σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή μπαίνουν στην άκρη και επιδιώκεις να απολαύσεις τον έρωτα, το πάθος, τον αισθησιασμό στη σχέση σου. Εκμεταλλεύσου τη συγκεκριμένη συνθήκη για να ξεπεράσεις πιθανά απωθημένα και ενοχές που σε ταλαιπωρούν χρόνια.

Στις 07.12 το τετράγωνο του Ήλιου στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερο πρόβλημα σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες που έχεις καθώς δημιουργεί ένα θολό τοπίο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και αυτό μπορεί να λειτουργήσει απογοητευτικά για εσένα. Φρόντισε να μην έχεις παράλογες απαιτήσεις από το ταίρι σου και να είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός σε πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να υπόσχονται πολλά όμως πιθανό είναι να μην απηχούν την πραγματικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Άρη στον Σκορπιό στις 02.12 δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά με το σύντροφό σου καθώς ο ερωτισμός και το πάθος κυριαρχούν και μπορεί να υπάρξουν στιγμές που θα απογειώσουν τη σχέση σας. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που έρχονται στη ζωή σου για να καλύψουν όλα αυτά που θέλεις από έναν σύντροφο και να δημιουργήσουν σημαντικότερες εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο. Θετικές μπορεί να είναι οι προϋποθέσεις και οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να υπάρξουν.

Στις 03.12 ο Δίας περνάει στον Αιγόκερω δίνοντάς σου την ευκαιρία να εξελιχθείς μέσα από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν πρόσωπα στη ζωή σου που θα παίξουν σημαντικό ρόλο τόσο σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή όσο και σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου. Δεν αποκλείεται να πάρει σημαντικές αποφάσεις που θα αφορούν την ήδη υπάρχουσα σχέση σου όπως η επισημοποίηση της ή η μετακόμιση με το ταίρι σου.

Στις 07.12 το τετράγωνο του Ήλιου στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να σου δημιουργήσει ιδιαίτερο άγχος και μόνες σε ότι αφορά την καθημερινότητα γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στην διαχείριση των υποχρεώσεων σου καθώς δεν αποκλείεται να θολώσεις και να δράσεις απερίσκεπτα. Προσοχή παράλληλα θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά πρόσωπα στην εργασία που μπορεί να θέλουν να σε κατευθύνει κατά το δοκούν και αυτόν τελικά να οδηγήσει σε προσωπική απογοήτευση.

ΛΕΩΝ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Άρη στον Σκορπιό στις 02.12 δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για σημαντικές συνεννόησης με το ταίρι σου σε ότι αφορά την καθημερινότητα και λεπτομέρειες που μπορεί να επηρεάζουν τη σχέση σας. Μπορείς να δημιουργήσεις το κατάλληλο σκηνικό σε ότι αφορά τον προσωπικό σου χώρο που θα σου δώσει την ευκαιρία να βιώσεις μοναδικές στιγμές πάθους και αισθησιασμού με το ταίρι σου ξεπερνώντας εμμονές και προκαταλήψεις που μπορεί να υπάρχουν.

Στις 03.12 ο Δίας περνάει στον Αιγόκερω αυξάνοντας σημαντικά τους ρυθμούς στην καθημερινότητα και στη δουλειά καθώς φαίνεται να αναλαμβάνεις περισσότερες υποχρεώσεις και αγγαρείες στις οποίες θα πρέπει να ανταποκριθείς. Προσπάθησε μόνο να αποβάλλεις πιθανό άγχος που μπορεί να υπάρξει μέσω της γυμναστικής ή κάποιου είδους διατροφής που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις ενέργεια και να μπορέσεις να ανταποκριθείς στο ομολογουμένως δύσκολο πρόγραμμα που πρόκειται να έχεις για το επόμενο ένα περίπου χρόνο.

Στις 07.12 το τετράγωνο του Ήλιου στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στην προσωπική σου ζωή καθώς φαίνεται να εξιδανικεύεις το ταίρι σου ή να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από αυτό, κάτι που μπορεί να οδηγήσει στον απογοητευτεί στο τέλος αφού δεν θα είναι πραγματοποιήσιμες. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πιθανές νέες γνωριμίες, άφησε το χρόνο να περάσει για να δεις πραγματικά τι θέλουν από εσένα καθώς πιθανό είναι να μην δείχνουν τα πραγματικά τους κίνητρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Άρη στον Σκορπιό στις 02.12 δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να διασκεδάσεις και να περάσεις υπέροχες στιγμές πάθους και ξεφαντώματος στην προσωπική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να επιλέξεις να βρεθείς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να αποδράσετε εκμεταλλευόμενοι τη θετική διάθεση των πραγμάτων και την ανάγκη να βρεθείς μαζί του και να ξεπεράσεις πιθανά ζητήματα που μπορεί να απασχολήσουν τη σχέση σου. Ο έρωτας κυριαρχεί και αυτό είναι που ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου.

Στις 03.12 ο Δίας περνάει στον Αιγόκερω και για τον επόμενο ένα περίπου χρόνο έχεις την ευκαιρία να εξελιχθείς σε ότι αφορά τα ταλέντα και τη δημιουργικότητά σου για αυτό αν έχεις ανάλογα ενδιαφέροντα εκμεταλλεύσου τις συνθήκες για να τα προωθήσεις. Ο έρωτας θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές και να βιώσεις υπέροχα πράγματα με τον σύντροφό σου αλλά και να υπάρχουν καθοριστικές νέες γνωριμίες που θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σου από δω και στο εξής.

Στις 07.12 το τετράγωνο του Ήλιου στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να σε ευαισθητοποιήσει έντονα σε ότι αφορά οικογενειακά ζητήματα καθώς δεν αποκλείεται να επικρατεί λανθασμένη εντύπωση για καταστάσεις και τελικά να οδηγηθείς στην απογοήτευση πιστεύοντας σε απόψεις που δεν είναι εύκολο γίνουν πραγματικότητα. Προσοχή γιατί η κυκλοθυμία μπορεί να οδηγήσει σε μελαγχολία και απομόνωση χαλώντας το κέφι σου.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Άρη στον Σκορπιό κυριαρχεί στις 02.12 σου δίνει την ευκαιρία να βιώσει στιγμές σταθερότητας και ασφάλειας σε προσωπικό επίπεδο καθώς είναι βέβαιο ότι μπορείς να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή και να απολαύσεις το ρομαντισμό και το πάθος. Πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου δώσει φτερά και θα σε οδηγήσει στο να νιώσεις αυτοπεποίθηση κάτι που αποζητάς έντονα.

Στις 03.12 ο Δίας περνάει στον Αιγόκερω δημιουργώντας την καλύτερη δυνατή διάθεση σε ότι αφορά την οικογενειακό περιβάλλον καθώς έχεις την ευκαιρία να ξεπεράσεις καταστάσεις που μπορεί να έχουν προκύψει και να σε έχουν επηρεάσει σημαντικά. Νιώθεις ότι μπορείς να σταθείς στα πόδια σου ακόμα και στις δυσκολότερες περιστάσεις και δεν χάνεις την πίστη και τη δύναμή σου όποιο εμπόδιο και αν προκύψει.

Στις 07.12 το τετράγωνο του Ήλιου στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αποκλείεται να φέρει προβλήματα σε ότι αφορά τη σχέση σου με το κοντινό περιβάλλον καθώς πιθανό είναι πρόσωπα από αυτό να προσπαθήσουν να σε επηρεάσουν κατά το δοκούν δημιουργώντας εσφαλμένες αντιλήψεις για θέματα που σε απασχολούν. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε ότι αφορά εμπορικές συμφωνίες που μπορεί να προκύψουν καθώς δεν αποκλείεται τα πρόσωπα που κάνουν τις προτάσεις να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τις περιστάσεις εις βάρος σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Άρη στο ζώδιό σου στις 02.12 μπορεί να σου δώσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον έρωτα καθώς έχει την ευκαιρία να καλύψεις τις ανάγκες και επιθυμίες στην προσωπική σου ζωή και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στο ταίρι σου. Ο ενθουσιασμός και το πάθος απογειώνονται και δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στη σχέση σου. Παράλληλα σε επαγγελματικό επίπεδο μπορείς να δραστηριοποιηθείς σε συνεργασίες που πιθανά να σου αποδώσουν σημαντικά κέρδη και οικονομικά οφέλη.

Στις 03.12 ο Δίας περνάει στον Αιγόκερω και ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου στο να λάβεις γνώσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο για εσένα και στην εξέλιξή σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα δώσουν σημαντικές εμπορικές ευκαιρίες, φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς γιατί μπορούν να αποδώσουν πολλά. Ιδανικές συνθήκες για αγορά μεταφορικού μέσου αλλά και για να εξισορροπήσεις της σχέσης με το κοντινό σου περιβάλλον που πιθανά έχουν διαταραχθεί.

Στις 07.12 το τετράγωνο του Ήλιου στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να σε οδηγήσει σε εσφαλμένες αποφάσεις σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς φαίνεται να εξιδανικεύεις καταστάσεις που μπορεί να έχουν προκύψει και να βγάλεις λάθος συμπεράσματα που θα σου στοιχίσουν οικονομικά και ψυχολογικά. Η ανασφάλεια εντείνεται και παίζει καθοριστικό ρόλο και στην προσωπική σου ζωή καθώς μπορεί να γίνει σε έντονα κτητικός χάνοντας τον έλεγχο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Άρη στον Σκορπιό στις 02.12 δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς εναρμονίζει ρομαντισμό και πάθος και σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές με το σύντροφό σου. Έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σας βαραίνουν σε προσωπικό επίπεδο και να αφήσεις πίσω ότι λειτουργεί σαν εμπόδιο στην εξέλιξη της σχέσης σου. Σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα μπορείς να λάβεις τώρα χρήματα που πιθανά του οφείλονται από το παρελθόν.

Στις 03.12 ο Δίας περνάει στον Αιγόκερω δίνοντάς σου την ευκαιρία να κάνεις κινήσεις που θα σου δώσουν μεγαλύτερη οικονομική ευχέρεια, όμως θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στη διαχείριση των οικονομικών σου καθώς δεν αποκλείεται να έχεις υπερβολικά έξοδα ή να ξεφεύγεις σε σπατάλες. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι νιώθεις αυτοπεποίθηση και αφήνεις τις ανασφάλειές σου στην άκρη γνωρίζοντας πια το τι αξίζεις.

Στις 07.12 το τετράγωνο του Ήλιου στο ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί θολή εικόνα και εντυπώσεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες και την προσωπική σου ζωή γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και να μην πάρεις αποφάσεις που μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο στις εξελίξεις. Φρόντισε να μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα και τελικά να απογοητευτείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Το εξάγωνο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου με τον Άρη στον Σκορπιό στις 02.12 σε ωθεί στο να πρωταγωνιστείς σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς μπορείς να εναρμονίσεις τις ανάγκες και επιθυμίες, κάτι που γίνεται άμεσα αντιληπτό από το ταίρι σου. Γεγονός είναι ότι δημιουργεί στην κατάλληλη ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή για να περάσεις όμορφα με το σύντροφό σου και να ικανοποιήσεις κάθε σου επιθυμία που είναι σημαντική για εσένα. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει και σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς φαίνεται να έρχονται πρόσωπα στη ζωή σου που σε φέρνουν πιο κοντά στα όνειρά σου.

Στις 03.12 ο Δίας περνάει στο ζώδιό σου και για τον επόμενο ένα περίπου χρόνο έχεις την δυνατότητα να εξελιχθείς σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις και εκμεταλλευόμενος σπουδαίες ευκαιρίες που θα τύχουν. Καλά θα κάνεις βέβαια να μην τεμπελιάζεις και να σκεφτείς πολύ καλά ότι έρθεις στο δρόμο σου γιατί πιθανό είναι να θεωρήσεις ότι οι ευκαιρίες επαναλαμβάνονται και να αφήσεις κάποιος να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Προσοχή στις υπερβολές και στον εγωισμό που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

Στις 07.12 το τετράγωνο του Ήλιου στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει τις ευαισθησίες και το συναισθηματισμό και δεν αποκλείεται να οδηγηθείς στο να απομακρυνθείς από όλους και όλα καθώς η μοναχικότητα είναι αυτό που επιδιώκει. Οι πληγές του παρελθόντος εντείνονται και είναι αυτές που θολώνουν τη σκέψη και δεν σου επιτρέπουν να δεις ξεκάθαρα. Προσοχή γιατί τα συναισθηματικά ξεσπάσματα στους γύρω σου είναι πιθανά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Άρη στον Σκορπιό στις 02.12 σου δίνει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τις καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να έχουν σχέση με την επαγγελματική σου σταδιοδρομία και να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις άκρως θετικές για εσένα. Ο ρομαντισμός στην τρυφερότητα κυριαρχούν στη σχέση σου και δεν αποκλείεται να επιλέξεις να κοινωνικοποιηθείς στο ευρύτερο σύνολο σου δείχνοντας σε όλους ποιος είναι ο άνθρωπος που θέλεις να έχεις δίπλα σου.

Στις 03.12 ο Δίας περνάει στον Αιγόκερω δίνοντάς σου την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις κατάματα πληγές και καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε έχουν στιγματίσει με σκοπό να ξεπεράσεις όποια ψυχολογικά βαρίδια δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις δυναμικά στην πορεία της ζωής σου. Να θυμάσαι ότι δίπλα σου υπάρχει πάντα ένας φύλακας άγγελος που σε προστατεύει ακόμα και στις δυσκολότερες στιγμές και σου δίνει δύναμη να ορθοποδήσει και να ξεπεράσεις όποια δυσκολία προκύψει.

Στις 07.12 το τετράγωνο του Ήλιου στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες θολώνει τη σκέψη σου σε ότι αφορά φιλικές σχέσεις που σε ενδιαφέρουν αλλά και όνειρα που μπορεί να έχεις. Προσοχή γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν φιλικά πρόσωπα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε πιθανές αποφάσεις που θέλεις να πάρεις αφού δημιουργούν λάθος εντυπώσεις και μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένα μονοπάτια. Μην βιαστείς να εμπιστευτείς κανέναν και άφησε το χρόνο να δείξει πως πραγματικά πρέπει να κινηθείς.

ΙΧΘΥΣ
αλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Άρη στον Σκορπιό στις 02.12 απογειώνει την προσωπική σου ζωή και σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου εκδηλώνοντας άμεσα ανάγκες και επιθυμίες που μπορεί να έχεις. Η αισιοδοξία και η θετική σκέψη παίζουν σημαντικό ρόλο καθώς είναι αυτές που σας φέρνουν πιο κοντά σε κοινούς στόχους και δίνουν άλλη ώθηση στη σχέση. Η διασκέδαση και τα ταξίδια είναι μέσα που μπορούν να δημιουργήσουν υπέροχες προϋποθέσεις για εσένα και το σύντροφό σου.

Στις 03.12 ο Δίας περνάει στον Αιγόκερω δίνοντάς σου την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σταθούν αρωγοί δίπλα σου σε κάθε σου προσπάθεια. Το φιλικό σου περιβάλλον διευρύνεται και υπάρχουν νέοι άνθρωποι που μπαίνουν σε αυτό και που σας φέρνουν πιο κοντά κοινές απόψεις και ιδεολογικές προσεγγίσεις καταστάσεων και θεμάτων που σας αφορούν.

Στις 07.12 το τετράγωνο του Ήλιου στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρες σκέψεις σε ότι αφορά επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να αφήσεις τη συγκεκριμένη περίοδο να περάσει και να μην προβείς σε αποφάσεις που τελικά μπορεί να είναι λανθασμένη. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε νέες γνωριμίες που μπορεί να υπόσχονται πολλά, όμως στην πραγματικότητα να οδηγούν σε αυταπάτες που μόνο απογοήτευση θα φέρουν.

The post Τί προβλέπουν τα ζώδια από 2-8.11.2019 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα