Τί προβλέπουν τα ζώδια από 22-29.7.2019;

Διαβάστε τις εΕβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Στις 23.07 ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα ανεβάζοντας κατακόρυφα το κέφι σου και στρέφοντας την προσοχή σου σε ότι αφορά την απόλαυση της κάθε στιγμής. Ο έρωτας, το φλερτ, η διασκέδαση, η τέχνη τραβούν την προσοχή σου και

δεν θα χάσεις στιγμή για να περάσεις όμορφα με την παρέα και το σύντροφό σου ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις άκρως υποκειμενικός και εγωιστής και αυτό να προκαλέσει δυσαρέσκεια.

Στις 25.07 το τρίγωνο του Άρη στον Λέοντα με τον ανάδρομο Δία στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να κινητοποιηθείς και να καλύψεις τις επιθυμίες σου. Έχεις το πρωταγωνιστικό ρόλο στο ερωτικό παιχνίδι και αυτό μπορεί να σηματοδοτήσει σημαντική νέα γνωριμία που θα δώσει άλλη διάσταση στη ζωή σου. Εξαιρετική είναι η συγκεκριμένη συγκυρία για όσους ενδιαφέρονται για την τέχνη και δραστηριοποιούνται σε αυτήν καθώς μπορούν να προωθήσουν τη δουλειά τους με μοναδικά αποτελέσματα.

Την ίδια μέρα η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή και της Αφροδίτης στον Καρκίνο σε φέρνει πιο κοντά στην οικογένεια και σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις καταπιεσμένες ανάγκες ή ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε έχουν ενοχλήσει. Η καλή παρέα με οικεία πρόσωπα θα δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να ξεπεραστούν ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν.

Στις 28.07 η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα και απογειώνεται η διάθεσή σου καθώς νιώθεις ότι μπορείς να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Επιδιώκεις να τραβήξεις την προσοχή των γύρω σου καθώς γοητεύεις τους πάντες στο πέρασμά σου. Σημαντικές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Στις 23.07 ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα και στρέφεις την προσοχή σου σε οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει και πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να λύσεις. Είναι σημαντικό για εσένα να βρεθείς με οικεία πρόσωπα και να νιώσεις τη θαλπωρή και την τρυφερότητα που μπορούν να σου δώσουν. Η εσωστρέφεια κάνει την εμφάνισή της καθώς απομακρύνεται από την κοινωνική ζωή και επιδιώκεις να βρίσκεσαι στο προσωπικό σου χώρο με πρόσωπα κοντά σου. Προσοχή γιατί η κυκλοθυμία μόνο έντασης μπορεί να δημιουργήσει με το οικείο περιβάλλον.

Στις 25.07 η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή και της Αφροδίτης στον Καρκίνο σου δίνουν την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του. Έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις ζητήματα που μπορεί να σε έχουν απασχολήσει στο παρελθόν και να σε πλήγωσαν, με σκοπό να τα λύσεις. Επιστροφές μπορεί να υπάρξουν προσώπων που έχεις γνωρίσει μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον, πρόσεξε πώς να διαχειριστείς τον έρωτα και μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.

Στις 28.07 η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα και νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να ασχοληθείς με το σπίτι σου καθώς δεν αποκλείεται να επιλέξεις να κάνεις αλλαγές στη διακόσμηση του, έτσι ώστε να το νιώθεις πιο ζεστό και κοντά στη φιλοσοφία σου. Στιγμές για δύο με το ταίρι σου είναι αυτό που σε ικανοποιεί περισσότερο καθώς απολαμβάνεις μαζί του το ρομαντισμό και τρυφερότητα. Πρόσωπα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορούν να δείξουν μπορεί να δείξουν το ενδιαφέρον τους και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για μία νέα σχέση στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Στις 23.07 ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα και γίνεται πιο έντονη από ποτέ η ανάγκη για επικοινωνία που κυρίως εκφράζεται στο στενό του περίγυρο. Μπορείς να έχεις έντονη κοινωνική ζωή καθώς οι προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι θα είναι πολλές. Εμπορικά ζητήματα, δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία θα σε απασχολήσουν σε επαγγελματικό επίπεδο, μη χάσεις την ευκαιρία να προωθήσεις συμφωνίες που μπορούν να σου δώσουν πολλά καθώς εντυπωσιάζεις με την πειθώ και τα επιχειρήματά σου. Προσοχή μόνο γιατί η μεταβαλλόμενη διάθεσή σου θα δημιουργήσει εντάσεις με αδέρφια, ξαδέρφια, κοντινούς φίλους.

Στις 25.07 το τρίγωνο του Άρη στον Λέοντα με τον ανάδρομο Δία στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να κινητοποιηθείς σε ότι αφορά εμπορικά και επικοινωνιακά ζητήματα. Πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικές συμφωνίες που θα είναι άκρως συμφέρουσες για σένα και θα ανοίξουν ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για τις συνεργασίες σου. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από το κοντινό περιβάλλον που θα απογειώσουν το πάθος, τον αισθησιασμό και την έντονη επιθυμία να βιώσεις κάθε στιγμή τον έρωτα.

Στις 28.07 η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα και ανεβαίνει η διάθεση σου κατακόρυφα καθώς επιδιώκει να βρεθείς με νέα πρόσωπα όπου μπορείς να ανταλλάξεις γνώσεις πληροφορίες και να φλερτάρεις μέχρι τελικής πτώσεως. Η κοινωνική σου ζωή εκτοξεύεται και έχεις την ευκαιρία να κάνεις σημαντικές νέες γνωριμίες που θα δώσουν άλλη αίσθηση στον έρωτα. Κοντινές αποδράσεις με το σύντροφό σου μπορούν να απογειώσουν το ερωτικό κλίμα στη σχέση που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά για την προσωπική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Στις 23.07 ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα καθώς έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και λογαριασμούς που μπορεί να σε απασχολούν. Η οικονομική σου ευχέρεια ή μη μπορεί να δημιουργήσει έντονη ανασφάλεια καθώς δείχνεις να συνδέεις την προσωπική σου αξία με τον προϋπολογισμό σου, κάτι που σε αδικεί κατάφωρα. Δες πραγματικά ποιος είσαι και μην επιτρέψεις στην οικονομική σου κατάσταση να επηρεάσει την αυτοπεποίθησή σου. Πιθανό είναι να δρομολογήσεις πλάνα και σχεδιασμούς για νέους πόρους εισοδήματος.

Στις 25.07 η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιό σου σού δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις σκέψεις και απόψεις που μπορεί να σε προβληματίζουν σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή μου. Συναντήσεις με πρόσωπα του παρελθόντος δεν αποκλείονται, που θα εντείνει το πάθος και τον ερωτισμό, παράλληλα όμως μπορεί να σε βάλουν σε σκέψεις για το πώς πρέπει να κινηθείς. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και απόλαυσε το χρόνο μαζί τους .

Στις 28.07 η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα και ήρθε η στιγμή ότι θέλεις να ικανοποιήσεις τις οποίες σου ανάγκες καθώς θέλεις να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής κάνοντας πράγματα για να περάσεις όμορφα. Βραδιές σε ήρεμα στέκια, με λίγους και καλούς, απολαμβάνοντας το φαγητό, το ποτό και την παρέα είναι αυτό που σε ελκύει περισσότερο. Το πάθος εκτοξεύεται στην προσωπική σου ζωή, πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να γίνεις σε έντονα κτητικός λόγω ανασφαλειών και αυτό να επηρεάσει τη σχέση σου.

ΛΕΩΝ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Στις 23.07 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου και είσαι ο πρωταγωνιστής για το επόμενο χρονικό διάστημα καθώς βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο από μία περίοδο εσωστρέφειας και επιδιώκεις να γίνεις το επίκεντρο όπου και αν βρεθείς. Παίρνεις δυναμικές πρωτοβουλίες που μπορούν να επηρεάσουν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, προσπάθησε μόνο να μην εγκλωβιστείς στον υποκειμενισμό και στον εγωκεντρισμό καθώς αυτό θα δημιουργήσει αναταράξεις και συγκρουσιακές καταστάσεις με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σε επίπεδο συνεργασιών που θα σε ικανοποιήσουν πλήρως.

Στις 25.07 το τρίγωνο του Άρη στο ζώδιό σου με τον ανάδρομο Δία στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να κινηθείς σε προσωπικό, επαγγελματικό και πνευματικό επίπεδο καθώς η βαθύτερη επιθυμία σου να ανοίξεις τα φτερά σου και να λάβεις νέες γνώσεις μπορεί να ικανοποιηθεί. Πιθανές είναι οι εξελίξεις σε ότι αφορά θέματα σπουδών και ταξιδιών καθώς νιώθεις ότι μπορούν να σου δώσουν πολλά και να διευρύνουν τους ορίζοντές σου. Παράλληλα, σημαντικές κινήσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο μπορούν να είναι άκρως ευνοϊκές για την επίτευξη των στόχων σου.

Στις 28.07 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου και έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον έρωτα καθώς λάμπεις και γοητεύεις τους πάντες στο πέρασμά σου. Είναι σημαντικό για σένα να κυριαρχήσεις στην κοινωνική σου ζωή και να εντυπωσιάσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρίσκεσαι. Αυτό θα φέρει σημαντικές νέες γνωριμίες που μπορεί να πρωταγωνιστήσουν στον έρωτα. Μην γίνεσαι υποκειμενικός και εγωιστής με το ταίρι σου γιατί οι αντιπαραθέσεις δεν αποκλείονται. Εξελίξεις μπορεί να υπάρχουν και σε οικονομικό επίπεδο καθώς σου δίνεται η ευκαιρία για άκρως συμφέρουσες συνεργασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Στις 23.07 ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα και μπαίνεις σε μία διαδικασία εσωστρέφειας και μοναχικότητας καθώς στο μυαλό έρχονται καταστάσεις και τραύματα του παρελθόντος που μπορεί να σε πονάνε και να μην σε σου επιτρέπουν να σκεφτείς και καθαρά. Παρασκήνιο που μπορεί να υπάρχει στη δουλειά εις βάρος σου που έρχεται στο φως, κάτι που θα σε στεναχωρήσει έντονα και πιθανά να δημιουργήσει έντονο κλίμα στο εργασιακό περιβάλλον. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να έρθεις σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου, να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν του παρελθόντος και να απελευθερωθείς από ότι λειτουργεί επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου.

Στις 25.07 η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή και της Αφροδίτης στον Καρκίνο ομορφαίνει το κλίμα στις φιλικές σου σχέσεις και σου δίνεται η ευκαιρία να δεις πρόσωπα του παρελθόντος και να περάσεις όμορφα μαζί τους. Σημαντικό είναι για σένα να εκφράσεις τις ανάγκες στα φιλικά σου πρόσωπα και να λύσεις πιθανά ζητήματα που μπορεί να σε έχουν πληγώσει στο παρελθόν.

Στις 28.07 η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα και εκτοξεύεται ο συναισθηματισμός και η ανάγκη προσφοράς σε όποιον συνάνθρωπό σου θεωρείς ότι έχει την ανάγκη σου. Θέλεις να βιώσεις τον έρωτα μακριά από όλους και όλα και να περάσεις μοναδικές στιγμές τρυφερότητας, ρομαντισμού και πάθους που μπορεί να δημιουργήσει ένα παραμυθένιο σκηνικό στην προσωπική σου ζωή. Πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν, καλό είναι να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να αφήσεις το χρόνο να δείξει τι πραγματικά θέλουν από σένα.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Στις 23.07 ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα και στρέφεσαι στο φιλικό σου περιβάλλον καθώς η διάθεσή σου να βρίσκεσαι με φιλικά πρόσωπα, να εκφράζεις τις ιδέες σου και να ανταλλάσεις απόψεις είναι έντονη. Είναι σημαντικό για εσένα να προωθήσεις στόχους και φιλοδοξίες που έχεις και πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα μέσα από το τον φιλικό περίγυρο που θα σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια. Συλλογικές δράσεις και οργανώσεις μπαίνουν στο πρόγραμμά σου καθώς απολαμβάνεις να προσφέρεις σε ομαδικό επίπεδο. Προσπάθησε μόνο να μην γίνεσαι εριστικός με όποιους δεν αντιλαμβάνονται το σκεπτικό σου καθώς οι εντάσεις δεν θα λείψουν.

Στις 25.07 η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή και της Αφροδίτης στον Καρκίνο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσεως που εκκρεμούν από το παρελθόν και έχεις την ευκαιρία να λύσεις. Σχεδιάζεις με κάθε λεπτομέρεια πως θα κοιμηθείς και αυτό μπορεί να αποδώσει σημαντικά για την προσωπική σου αναγνώριση. Επιστροφές προσώπων του παρελθόντος γνώρισες μέσα στον επαγγελματικό χώρο δεν αποκλείονται, μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και άφησε το χρόνο να δείξει τι πραγματικά θέλουν από σένα.

Στις 28.07 η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα και σου δίνεται η ευκαιρία να λάμψεις στο φιλικό περιβάλλον καθώς πιθανά είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες ή πρόσωπα φιλικά να δείξουν το ερωτικό του ενδιαφέρον για εσένα. Γεγονός είναι όμως ότι έχεις την ανάγκη ανεξαρτησίας και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε αποστασιοποίηση που θα ενοχλήσει το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Στις 23.07 ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα και στρέφεις όλη σου την προσοχή στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία καθώς οι υποχρεώσεις δείχνουν να αυξάνονται και να λειτουργούν πιεστικά τόσο σε ψυχολογικό επίπεδο όσο και σε θέμα προγράμματος. Γεγονός είναι βέβαια ότι μπορείς να δείξεις τις ικανότητες που έχεις και να κάνεις σημαντικά βήματα εξέλιξης που μπορούν να σε οδηγήσουν στην προσωπική σου αναγνώριση. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στη νευρικότητα καθώς λόγω άγχους μπορεί να γίνει είσαι έντονα συγκρουσιακός με τους ανωτέρους σου ή πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου, αυτό όμως να θυμάσαι ότι θα σου στοιχίσει.

Στις 25.07 η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή και της Αφροδίτης στον Καρκίνο δημιουργεί εξαιρετικά ευχάριστο κλίμα σε παρέες που μπορεί να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και του φιλικού του περιβάλλοντος. Έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις σκέψεις που μπορεί να έχεις από παλιότερα μέσα σου και να δρομολογήσεις νέες συνθήκες σε ότι αφορά την επαφή με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό. Σημαντικό είναι να απολαύσεις τη διασκέδαση και τις ευχάριστες στιγμές που μπορεί να σου δώσει η διέλευση αυτή αφήνοντας πίσω σου οποία υποχρέωση μπορεί να σε βαραίνει.

Στις 28.07 η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα και θέλεις να πρωταγωνιστήσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να προβληθείς για να κατακτήσεις τη θέση που αξίζει. Κοινωνικές υποχρεώσεις είναι πολλές και έχεις την ευκαιρία να λάμψεις, κάνοντας τη διαφορά. Σημαντικές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το περιβάλλον της καριέρας σου που να πρωταγωνιστήσουν και σε προσωπικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Στις 23.07 ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα και όλα για σένα είναι διασκέδαση, χαρά, γνώση, ταξίδια. Η αισιοδοξία χτυπάει κόκκινο και σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου ή με πρόσωπα που έχεις κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα. Επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά τις σπουδές που θέλεις να ακολουθήσεις, σε νομικά ζητήματα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν ή σε ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις στο εξωτερικό και ανοίγουν τους ορίζοντές σου. Δείξε προσοχή σε πιθανή αμέλεια καθώς η ανάγκη σου να ξεφύγεις από τα τετριμμένα μπορεί να μην σου επιτρέπει να συγκεντρωθείς σε υποχρεώσεις και να υπάρξουν λάθη.

Στις 25.07 το τρίγωνο του Άρη στον Λέοντα με τον ανάδρομο Δία στο ζώδιό σου λειτουργεί άκρως ευνοϊκά σε ότι αφορά ζητήματα σπουδών και σεμιναρίων που επιδιώκεις να πραγματοποιήσεις, ταξιδιών και επαφών στο εξωτερικό που ανήκουν τους ορίζοντές σου και δημιουργούν μονοπάτια για την προσωπική σου εξέλιξη. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή καθώς ο έρωτας και το πάθος απογειώνονται.

Στις 28.07 η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα εντείνοντας και αυτή με τη σειρά της το θετικό κλίμα για την αισιοδοξία που σε διακατέχει. Είναι κυρίαρχο για εσένα να περάσεις όμορφα και να απολαύσεις κάθε στιγμή ζωή ξεφαντώνοντας. Ταξίδια στο εξωτερικό ή στην ύπαιθρο μπορούν να λειτουργήσουν εξαιρετικά ευνοϊκά για τη σχέση σου καθώς δημιουργούν την αίσθηση της περιπέτειας που απογειώνει τον ερωτισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Στις 23.07 ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα και έντονη γίνεται η εσωστρέφεια καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με έντονες ανασφάλειες που έχεις μέσα σου και δεν σου είναι εύκολο να διαχειριστείς. Πρόσεξε γιατί νευρικός θα γίνει έντονος και εμφανής τόσο σε οικονομικές συναλλαγές και επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρει όσο και στην προσωπική σου ζωή που μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα με το ταίρι. Άφησε την κτητικότητα στην άκρη και επεδίωξε να βιώσεις στιγμές έντονου πάθους και αισθησιασμού που θα εκτοξεύσουν τις σχέσεις τα ουράνια.

Στις 25.07 η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή και της Αφροδίτης στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις στο ταίρι σου ότι μπορεί να έχεις καταπιέσει τον τελευταίο καιρό για τη σχέση σας. Το κλίμα είναι θετικό μεταξύ σας και έχεις την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα, αρκεί να μην επικεντρωθείς μόνο σε ότι αφορά τις δικές σου ανάγκες και να δώσεις το χώρο και το χρόνο που χρειάζεται ο σύντροφός σου να εκφράσει και τις δικές του. Πιθανές είναι οι επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα.

Στις 28.07 η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα και έχεις την ευκαιρία να κινήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως και συναλλαγών που μπορεί να έχεις σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Το ένστικτό σου μπορεί να σε καθοδηγήσει μοναδικά, γι’ αυτό εμπιστεύσου το. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε προσωπικό επίπεδο καθώς η ανάγκη ελέγχου και χειρισμό του συντρόφου σου μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Στις 23.07 ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς αυτό που επιδιώκεις είναι να υπάρξουν ισορροπίες και ήρεμες στιγμές. Θέλεις να αποφύγεις τις εντάσεις καθώς ο φόβος της μοναξιάς υπάρχει ενδόμυχα σε ταλανίζει. Καλό είναι βέβαια να εκφράσεις και αυτά που σκέφτεσαι, τόσο στους συνεργάτες όσο και στο ταίρι σου, γιατί η τάση να καταπιέζεις ανάγκες και απόψεις αργά ή γρήγορα θα βγει στην επιφάνεια και θα δημιουργήσει έντονες αντιπαραθέσεις. Πιθανές είναι οι γνωριμίες που θα δώσουν νέες συνεργασίες εξαιρετικά σημαντικές για εσένα.

Στις 25.07 το τρίγωνο του Άρη στον Λέοντα με τον ανάδρομο Δία στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς μοναδικά σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου και να δημιουργήσεις ένα άκρως ευνοϊκό πλαίσιο ώστε να επιτύχεις στόχους και φιλοδοξίες που έχεις. Παράλληλα, βιώνεις έντονο πάθος στην προσωπική σου ζωή και αυτό μπορεί να λειτουργήσει άκρως ευεργετικά για τη σχέση σου. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου μέσα από το φιλικό περιβάλλον και θα απογειώσουν τον αισθησιασμό.

Στις 28.07 η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα και νιώθεις έντονα την ανάγκη να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και την εμφάνισή σου. Η ερωτική σου διάθεση γίνεται άμεσα αντιληπτή σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς και πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες καθώς γοητεύεις με τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι στο αισθηματικό παιχνίδι. Έχεις την ευκαιρία να εξομαλύνεις καταστάσεις σε προσωπικό επίπεδο για να δώσεις άλλη πνοή στη σχέση σου που θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για την εξέλιξη της.

ΙΧΘΥΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Στις 23.07 ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα και κανείς αναγκαστική στροφή στην καθημερινότητα καθώς βλέπεις τις υποχρεώσεις και τις αγγαρείες σε εργασιακό επίπεδο να αυξάνονται και θα πρέπει να τις διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το καθημερινό σου πρόγραμμα επιβαρύνεται και αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει άγχος, καλό είναι να ασχοληθείς με κάποιο είδους ασκήσεις καθώς θα είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να εκτονώσεις την ένταση και να αποφύγεις τις συγκρούσεις σε συναδελφικό επίπεδο. Η γρήγορη αντίληψη και η τελειομανία σου θα λειτουργήσουν βοηθητικά για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε ότι και αν έχεις αναλάβει.

Στις 25.07 η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή και της Αφροδίτης στον Καρκίνο σε βοηθά να περάσεις μοναδικά με πρόσωπα του ευρύτερου φιλικού και συγγενικού του περιβάλλοντος που έχεις να δεις καιρό. Η ευχάριστη διάθεση μπορεί να οδηγήσει σε ξέφρενο γλέντι και έντονο ερωτικό παιχνίδι θα σε απογειώσει. Πιθανές είναι οι επιστροφές προσώπων από το παρελθόν που κάνουν την εμφάνισή τους και δίνουν άλλη διάσταση στον έρωτα. Απόλαυσε τις στιγμές αλλά μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.

Στις 28.07 η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα και έχεις την ευκαιρία να εξομαλύνεις πιθανές εντάσεις και αντιδικίες που μπορεί να υπάρχουν σε εργασιακό επίπεδο. Σου δίνεται η ευκαιρία να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου με συναδέλφους που μπορεί να έχει συγκρουστεί, φτιάχνοντας καλό κλίμα στη δουλειά. Έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με το σώμα σου αποκτώντας προϊόντα περιποίησης που θα σε βοηθήσουν στο να ανανεωθείς και να νιώσεις μεγαλύτερη ζωτικότητα.

The post Τί προβλέπουν τα ζώδια από 22-29.7.2019; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
ζωδια σημερα, φλερτ, νέα, εκκρεμότητες, φως, προσφορες, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , αξια, Καλή Χρονιά, η ζωη εν ταφω, αποτελεσματα, επιθυμιες, διακοσμηση, αφροδιτη, γνωση, δουλεια, θεμα, καριερα, ομορφα μυστικα, οριζοντες, περιοδος, πλαισιο, προγραμμα, φλερτ, φως, ψυχολογια, ωρα, αγχος, αισιοδοξια, αξιζει, αυτοπεποιθηση, φαγητο, γεγονος, γινει, γινεται, γινεσαι, γλεντι, γνωριμια, διαστημα, δειξε, δειτε, δωσει, ευχαριστο, εγωιστης, ευκαιρια, ευκολο, υπαρχει, εκκρεμότητες, εκφρασεις, εβδομαδα, ενδιαφεροντα, ενστικτο, εμφάνιση, εξελιξη, επικοινωνια, επιθυμια, εριστικος, ερχεται, ερχονται, ερχεσαι, τεχνη, ζωη, ζωδιο, ζωης, ζωη μου, ιδεες, ιδια, ηλιος, ηρθε η στιγμη, θαλπωρη, θετικο, θυμασαι, ηρεμα, κεφαλαιο, κλιμα, λαθη, μακρια, μπορεις, μυαλο, μυστικα, ξαδερφια, ο ηλιος, οικογενεια, παθος, περιβαλλον, πνοη, ρολο, σειρα, σκεφτεσαι, σκεψεις, σωμα, σπιτι, ταξιδια, ταση, φοβος, φτερα, χατζηβασιλειου, χαρα, ομορφα, βηματα, δωσεις, ευχερεια, για σενα, γνωσεις, ιδιαιτερα, νιωθεις, ουρανια, παιχνιδι, πληροφοριες, ποτο, τοξοτη, θεματα
Τυχαία Θέματα