Τι προβλέπουν τα ζώδια από 24.2-1.3.2020

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Στα μέσα της εβδομάδας η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες σε ακριβείας εξάγωνο με τον Άρη στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να προωθήσει ζητήματα που μπορεί να έχουν έρθει στην επιφάνεια

και να αφορούν παρελθούσες καταστάσεις. Καλό είναι βέβαια να μπορέσεις να διαχειριστείς τα οποία θέματα που σε απασχολούν με αντικειμενικό και ξεκάθαρο τρόπο, καθώς τόσο ο συναισθηματισμός όσο και η διάθεση να δεις μόνο πραγματικά αυτό που εσύ πιστεύεις δεν θα βοηθήσει στις όλες οι διαδικασίες. Φρόντισε να κινητοποιηθείς σε προτάσεις που μπορεί να αφορούν τα επαγγελματικά σου και να επανέρχονται στο προσκήνιο.

Στις 28.02 το τετράγωνο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν αφήνει περιθώρια για να δεις αντικειμενικά πώς πρέπει να κινηθείς σε ότι αφορά στην προσωπική σου ζωή καθώς φαίνεται να εγκλωβίζεσαι στις προσωπικές σου ανάγκες και να προσπαθεί να χειριστείς το ταίρι η πιθανή νέα γνωριμία κατά το δοκούν. Αυτό να είσαι βέβαιος ότι θα δημιουργήσει έντονες αντιδράσεις και πολλά προβλήματα. Προσοχή και σε οικονομικές συμφωνίες που πιθανά να μην εξελιχθούν όπως περίμενες. Την ίδια μέρα το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή στους Ιχθύες με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και θα σε αιφνιδιάσουν θετικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Στα μέσα της εβδομάδας η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες σε ακριβείας εξάγωνο με τον Άρη στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τις φιλικές σου σχέσεις και στόχους ή φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις και θέλεις να προωθήσεις. Αυτό που είναι πολύ σημαντικό είναι ότι θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στη διαχείριση και στις κινήσεις σου καθώς φαίνεται να υπάρχει πιθανότητα να εγκλωβιστείς στον υποκειμενισμό που δεν σε βοηθά να δεις πως πρέπει να διαχειριστείς την κάθε κατάσταση. Η αισιοδοξία θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις όποιες αμφιβολίες υπάρχουν.

Στις 28.02 το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει το συναισθηματισμό και την ανάγκη εξουσίας προς το σύντροφο, κάτι που φαίνεται να οδηγεί σε μετωπικές συγκρούσεις. Καλά θα κάνεις να ξεπεράσεις τις όποιες ζήλιες και τα σκαμπανεβάσματα που μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου καθώς είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσουν την έντονη αντίδραση του ανθρώπου που έχεις δίπλα σου. Την ίδια μέρα το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή στους Ιχθύες με τον Ουρανό στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει ξαφνικά και πάλι στη ζωή σου πρόσωπα μέσα από το φιλικό περίγυρο που έρχονται για να σε στηρίξουν σε πιθανούς στόχους και σχέδια που έχεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Στα μέσα της εβδομάδας η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες σε ακριβείας εξάγωνο με τον Άρη στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις συζητήσεις για επαγγελματικά ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να παίζουν σημαντικό ρόλο και σε οικονομικό επίπεδο καθώς η θετική τους εξέλιξη θα λειτουργήσει ευεργετικά και στον συγκεκριμένο τομέα. Φρόντισε να δεις με ανοιχτή προοπτική την κάθε λύση που παρουσιάζεται και να μην εγκλωβιστείς στο έλλειμμα αντικειμενικότητας που δεν θα σου επιτρέψει να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να διαχειριστείς τα πράγματα. Να θυμάσαι ότι εγκλωβισμένος στο “εγώ” σου η ένταση θα αυξηθεί κατακόρυφα με πρόσωπα που είναι ανώτεροι σου.

Στις 28.02 το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στον φιλικό περίγυρο αλλά και να βγάλει στην επιφάνεια έντονα αντιδραστικές και επαναστατικές τάσεις που θα προβληματίσουν την προσωπική σου ζωή. Οι συγκρούσεις με φιλικά πρόσωπα για οικονομικούς λόγους δεν. Την ίδια μέρα το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή στους Ιχθύες με τον Ουρανό στον Ταύρο σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις θέματα επαγγελματικής φύσεως που προέρχονται από το παρελθόν και έρχονται και πάλι ξαφνικά στο προσκήνιο για να σου θυμίσουν την ύπαρξή τους. Οι εξελίξεις θα είναι θετικές αρκεί να πρωτοτυπείς στη σκέψη και στις κινήσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Στα μέσα της εβδομάδας η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες σε ακριβείας εξάγωνο με τον Άρη στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που μπορεί να έχουν σχέση με το εξωτερικό και παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις προσωπικές του επιδιώξεις για διεύρυνση και ανάπτυξη. Δεν αποκλείεται να μπει στη διαδικασία να οργανώσεις ταξίδια στο εξωτερικό που μπορείς να πραγματοποιήσεις αφού ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία. Επιστροφές προσώπων μπορεί να υπάρξουν και σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή που θα σε ευχαριστήσουν ιδιαίτερα και θα ανεβάσουν την ψυχολογία σου.

Στις 28.02 το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή καθώς φαίνεται να προσπαθείς να ελέγξεις το ταίρι σου και τον τρόπο που χειρίζεται τα ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σας. Φρόντισε να αφήσεις τη χειριστική προσέγγιση των πραγμάτων στην άκρη γιατί οι συγκρούσεις θα είναι μετωπικές. Την ίδια μέρα το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή στους Ιχθύες με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικά και πάλι πρόσωπα στο προσκήνιο που έρχονται από διαφορετικές κουλτούρες και σου δημιουργούν έντονα ευχάριστη διάθεση. Απόλαυσε την παρέα και τις συζητήσεις που μετά από καιρό μπορείς να πραγματοποιήσεις.

ΛΕΩΝ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Στα μέσα της εβδομάδας η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες σε ακριβείας εξάγωνο με τον Άρη στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να προωθήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν έντονα και να έχουν σχέση με οικονομικές διεκδικήσεις από τη δουλειά σου. Ήρθε η στιγμή να αμειφθεί σε ανάλογα με την προσπάθεια και την εργατικότητα σου, αυτό όμως που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι δεν πρέπει να εγκλωβιστείς εγωκεντρικά και υποκειμενικά στις δικές σου σκέψεις και απαιτήσεις γιατί αυτό δεν θα βοηθήσει να είσαι διαλλακτικός όταν χρειαστεί.

Στις 28.02 το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ένταση σε ό τι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς φαίνεται να χάνει την αισιοδοξία και τη θετική σου διάθεση λόγω ανασφαλειών και μόνον που έρχονται στην επιφάνεια. Το να οδηγηθείς στο να εξουσιάσεις το ταίρι σου θα είναι αυτό που τελικά θα προκαλέσει εντάσεις και αντιπαραθέσεις που θα κοστίσουν στην προσωπική σου ζωή. Την ίδια μέρα το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή στους Ιχθύες με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικά και πάλι στο προσκήνιο συζητήσεις σε ότι αφορά τα οικονομικά σου που έχουν σχέση με την επαγγελματική σου πορεία. Δεν αποκλείεται οι ανώτεροι σου να αναγνωρίζουν την αξία σου και αυτό να φαίνεται και στις οικονομικές συμφωνίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Στα μέσα της εβδομάδας η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες σε ακριβείας εξάγωνο με τον Άρη στον Αιγόκερω σε βάζει σε διαδικασία συζητήσεων κυρίως με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και πρωταγωνιστεί στην προσωπική σου ζωή. Ήρθε η στιγμή να αναλογιστείς τι θέλεις από το ταίρι σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στον τρόπο που εκφράζεσαι καθώς πιθανή ασυνεννοησία και διάθεση υποκειμενισμού να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις που είναι αχρείαστες. Δείξε τον έντονο συναισθηματισμό και την επιθυμία του να γίνεις ένα με το ταίρι σου και είναι βέβαιο ότι αυτό θα έχει το θετικότερο αντίκτυπο στη σχέση.

Στις 28.02 το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί ένταση και προστριβές σε πιθανές οικονομικές συμφωνίες ή επιχειρηματικές κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να έρθεις σε συγκρούσεις με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις την ψυχραιμία σου και δεν ξεφύγεις λόγω των ανασφαλειών και των απωθημένων που έρχονται στην επιφάνεια. Την ίδια μέρα το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή στους Ιχθύες με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικά και πάλι στο προσκήνιο πρόσωπα από το παρελθόν που πιθανά έρχονται για να σου ζητήσουν μία δεύτερη ευκαιρία εκφράζοντας την επιθυμία να είναι και πάλι στο πλευρό σου.

ΖΥΓΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Στα μέσα της εβδομάδας η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες σε ακριβείας εξάγωνο με τον Άρη στον Αιγόκερω μπορεί να σε βοηθήσει να κινηθείς σε ότι αφορά ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την καθημερινότητα και τη δουλειά σου και εκκρεμούν από το παρελθόν μη έχοντας δώσει λύση. Θα πρέπει όμως να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι αφορά τις συνεννοήσεις και να μην εγκλωβιστείς εμμονικά στις προσωπικές σου απόψεις που μπορεί να δημιουργήσουν ένταση και να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι σε καθημερινό επίπεδο ή συναδέλφους σου. Εκμεταλλεύσου τη συγκεκριμένη συγκυρία για να λύσεις και ζητήματα οικογενειακής φύσεως.

Στις 28.02 το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ανεβάζει κατακόρυφα το πάθος και την ένταση στην προσωπική σου ζωή καθώς φαίνεται να θέλεις να εξουσιάζεις το σύντροφό σου λόγω των έντονων ανασφαλειών και φόβων που έρχονται στην επιφάνεια. Η συγκρουσιακή αυτή διάθεση εκδηλώνεται άμεσα και δεν είναι εύκολο να συγκρατηθεί αν δεν καταβάλλεις σημαντική προσπάθεια και δεν μπεις στη διαδικασία να ηρεμήσεις και να δεις με αντικειμενικότητα τα πράγματα. Την ίδια μέρα το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή στους Ιχθύες με τον Ουρανό στον Ταύρο επαναφέρει ζητήματα της καθημερινότητας με αιφνιδιαστικό τρόπο στο προσκήνιο, έχεις την ευκαιρία όμως να τα λύσεις με άκρως επιτυχημένες κινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Στα μέσα της εβδομάδας η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες σε ακριβείας εξάγωνο με τον Άρη στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος που πιθανά απασχολούν την προσωπική σου ζωή και χρειάζεται να επιλύσεις με το ταίρι. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά την επικοινωνία καθώς οι παρεξηγήσεις είναι εύκολο να υπάρξουν και να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου. Εάν καταφέρεις να εκφραστείς με απόλυτο τρόπο να είσαι βέβαιος ότι η συγκεκριμένη συγκυρία θα σου δώσει τις ανάλογες προϋποθέσεις για να βάλει σε τάξη συναισθήματα και καταστάσεις που τελικά μπορεί να είσαι είχαν βαρύνει παλιότερα.

Στις 28.02 το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να προκαλέσει έντονες εμμονές καθώς φαίνεται να επηρεάζει σημαντικά την καθημερινότητα και τις σχέσεις με τους συναδέλφους σου λόγω της ανάγκης να καθοδηγήσεις και να διαχειριστείς με τον τρόπο που θέλεις εσύ καταστάσεις που έρχονται στο προσκήνιο και απασχολούν τη δουλειά σου. Ρίξε τους τόνους και γίνε πιο διαλλακτικός στη συνεργασία για να ξεπεράσεις τις συγκρούσεις. Την ίδια μέρα το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή στους Ιχθύες με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο και πάλι πρόσωπα του παρελθόντος που σε έχουν απασχολήσει σε προσωπικό επίπεδο και πιθανά διεκδικούν να επανέλθουν στη ζωή σου με αιφνιδιαστικό και απόλυτο τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Στα μέσα της εβδομάδας η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες σε ακριβείας εξάγωνο με τον Άρη στον Αιγόκερω σε βάζει σε διαδικασία συζητήσεων σε ότι αφορά την οικογένεια και ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει ή να εκκρεμούν από το παρελθόν και να θέλεις να λύσεις. Η αντικειμενική θεώρηση των πραγμάτων θα μπορέσει να σου δώσει την καλύτερη οπτική και λύση στα πράγματα για αυτό μην διστάσεις να είσαι ανοιχτός σε προτάσεις που έχουν να κάνουν οι άλλοι γιατί είναι αυτό που τελικά θα σε βοηθήσει να βρεις την ιδανική προσέγγιση. Οικονομικά ζητήματα από το παρελθόν φαίνεται να βρίσκουν την επίλυση τους.

Στις 28.02 το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ανεβάζει κατακόρυφα την ένταση στην προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια φόβοι και απωθημένα που μπορεί να επηρεάσουν άμεσα τη σχέση σου. Επικεντρώσου στο πάθος και στον ερωτισμό καθώς μόνο έτσι θα καταφέρεις να εκτονώσεις τα έντονα συναισθήματα και δεν θα μπεις σε διαδικασία συγκρούσεων που θα πληγώσουν τον άνθρωπό σου. Την ίδια μέρα το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή στους Ιχθύες με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει ξαφνικά στο προσκήνιο ζητήματα οικογενειακής φύσεως ή παλαιότερες οικονομικές συμφωνίες που έχουν σχέση με την ακίνητη περιουσία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Στα μέσα της εβδομάδας η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες σε ακριβείας εξάγωνο με τον Άρη στο ζώδιό σου σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις καταστάσεις που μπορεί να απασχολούν τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος και να εκκρεμούν από παλαιότερη περίοδο. Είναι σημαντικό να αποκαταστήσεις την ισορροπία με πρόσωπα που θεωρείς δικά σου καθώς είναι αυτά που μπορείς να συναναστραφείς και να συνομιλήσεις. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει η διάθεση κατανόησης που θα δείξεις καθώς φαίνεται να είναι αυτή που τελικά θα σε βοηθήσει να δεις αντικειμενικά τα πράγματα και να μην εγκλωβιστείς στις προσωπικές του επιδιώξεις.

Στις 28.02 το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου δημιουργεί ιδιαίτερα έντονη ατμόσφαιρα στην οικογενειακή σου ζωή καθώς φαίνεται να κυριαρχούν η κυκλοθυμία και οι ανασφάλειες και αυτό τελικά να σε οδηγεί σε έντονες συγκρούσεις με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου ή με πρόσωπα της οικογένειας που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Ρίξε τους τόνους για να καταφέρεις να δεις πραγματικά ότι οι εμμονές μόνο σε αρνητικά μονοπάτια σε οδηγούν. Την ίδια μέρα το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή στους Ιχθύες με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να επιστρέψουν πρόσωπα από το παρελθόν που είχες κοντά σου και πάλι, κάτι που θα σε αιφνιδιάσει με ιδιαίτερα ευχάριστο τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Στα μέσα της εβδομάδας η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες σε ακριβείας εξάγωνο με τον Άρη στον Αιγόκερω επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις συναισθηματικές και υλικές του ανάγκες και δεν αποκλείεται να έρθουν και πάλι ζητήματα του παρελθόντος στο προσκήνιο που καλείσαι να διαχειριστείς και επηρεάζουν τον προϋπολογισμό σου. Είναι σημαντικό να μην εγκλωβιστείς τις ευαισθησίες σου και να δεις με ρεαλιστικούς όρους πως πρέπει να κινηθείς αφού βέβαια πρώτα έχεις ξεκαθαρίσει και έχεις δει αντικειμενικά τα πράγματα.

Στις 28.02 το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα συγκρουσιακές καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή καθώς φαίνεται να μπορείς να γίνεις με ευκολία σκληρός στα λόγια και να εκφράσεις συναισθήματα που θα πληγώσουν το ταίρι σου. Όλα αυτά προέρχονται από τους προσωπικούς του φόβους και τα απωθημένα που τελικά θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου και δεν θα σου προσφέρουν τα αναμενόμενα. Την ίδια μέρα το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή στους Ιχθύες με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικά εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο που θα σε ικανοποιήσουν καθώς φαίνεται ότι τα σχέδιά σου βρίσκονται στον σωστό δρόμο.

ΙΧΘΥΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Στα μέσα της εβδομάδας η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου σε ακριβείας εξάγωνο με τον Άρη στον Αιγόκερω δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να κινηθείς σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις και να έχει συζητήσει με φιλικά σου πρόσωπα στο παρελθόν. Τώρα ήρθε η ώρα να επανεκκινήσεις την όλη διαδικασία αρκεί βέβαια να καταφέρεις να διαχειριστείς με ξεκάθαρη και ρεαλιστική σκέψη τα όποια ζητήματα προκύπτουν, καθώς φαίνεται να σου είναι εύκολο να εγκλωβιστείς υποκειμενικά και εγωκεντρικά σε αυτά που θέλεις εσύ. Αφέσου στο να δεις τι θέλουν οι άλλοι και δεν θα χάσεις.

Στις 28.02 το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να σε βάλει σε διαδικασίες οικονομικής φύσεως που σου δημιουργούν ανασφάλεια καθώς φαίνεται να προκύπτουν ζητήματα που αφορούν τον προϋπολογισμό σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στις αντιδράσεις σου καθώς δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθείς με έντονο τρόπο και ότι θεωρήσεις ότι δεν μπορείς να ελέγξεις, είτε είναι συναισθηματική σχέση, είτε είναι οικονομική συνεργασία και συμφωνία. Την ίδια μέρα το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει και πάλι στο προσκήνιο ξαφνικά πρόσωπα του παρελθόντος που έρχονται για να σου τονίσουν ότι ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις πράγματα για την προσωπική σου πορεία.

The post Τι προβλέπουν τα ζώδια από 24.2-1.3.2020 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα