Το προϊόν που θα σας σώσει από τη πρόωρη γήρανση. Είναι μόνον ένα!

Η τάση στον χώρο ομορφιάς είναι η καταπολέμηση της πρόωρης γήρανσης. Όλες θέλουμε η επιδερμίδα μας να δείχνει φρέσκια και λαμπερή και όχι υπερβολικά καλυμμένη, με βαρύ μακιγάζ.

Πώς μπορούμε να το πετύχουμε και ποιο είναι το μυστικό; Η αντηλιακή κρέμα.

Το πιο βασικό βήμα είναι η αντηλιακή προστασία. Πρέπει να προστατευτούμε από την ηλιακή ακτινοβολία, αλλά όχι μόνο. Η ακτινοβολία από τις οθόνες, μπροστά από τις οποίες είμαστε συνεχώς, σε συνδυασμό με την ατμόσφαιρα, καθιστούν απαραίτητη τη χρήση αντηλιακής κρέμας.

Ευτυχώς για όλες μας, πλέον η χρήση αντηλιακής κρέμας δεν αποτελεί αγγαρεία.

Παραδοσιακά,

οι αντηλιακές κρέμες ήταν κολλώδεις, δεν απλώνονταν καλά στο δέρμα και χαλούσαν το μακιγιάζ.

Σήμερα, μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο αντηλιακές κρέμες που θα μοιάζουν περισσότερο με προϊόν ενυδάτωσης, παρά με κλασικό αντηλιακό. Μάλιστα, όχι μόνο έχουν βελτιωθεί οι φόρμουλες, αλλά και η ποικιλία. Μπορείτε να βρείτε εξειδικευμένες συνθέσεις που ταιριάζουν σε κάθε τύπο επιδερμίδας, από πολύ ευαίσθητο δέρμα, μέχρι ξηρό ή λιπαρό.

Δοκιμάστε μία αντηλιακή υγρή κρέμα προσώπου που επαναφέρει την ομοιόσταση της επιδερμίδας, προσφέρει πολύ υψηλή προστασία και μία μοναδική αίσθηση πούδρας, όπως η SunScreen Cream-to-Powder SPF 50+ της Frezyderm.

Αντιμετωπίζει και προστατεύει από: την χρόνια ξηρότητα του δέρματος, την ανεπαρκή λειτουργία του επιδερμικoύ φραγμού, την πρόωρη γήρανση.

Προσφέρει: ενίσχυση επιδερμικού φραγμού, ενυδάτωση, αντιγηραντική δράση,πολύ υψηλή ηλιοπροστασία.
Δεν περιέχει βιταμίνη D και δεν αντικαθιστούν τη φυσική της σύνθεση.

Kατάλληλο για Κάθε τύπο δέρματος. Ιδανικό για ξηρό και με σημεία φωτογήρανσης δέρμα.

The post Το προϊόν που θα σας σώσει από τη πρόωρη γήρανση. Είναι μόνον ένα! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα