” Κοιτάξτε λίγο τα κουζινικά σας και αφήστε τον Karl Lagerfeld, πραγματικά! Είδαμε πολλά ωραία ελληνικά σούργελα που τον θρήνησαν”!

Θλίψη επικρατεί στον καλλιτεχνικό χώρο μετά την δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Karl Lagerfeld. Ο 85χρονος έφυγε από τη ζωή λόγω σοβαρών προβλημάτων που αντιμετώπιζε με την υγεία του το τελευταίο διάστημα.

Η είδηση του θανάτου του παρουσιάστηκε και στο Πρω1νό και μεταξύ άλλων, ο Άρης Καβατζίκης δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του με τις Ελληνίδες που έσπευσαν να αποχαιρετήσουν τον θρύλο της μόδας, μέσω των social media.

Συγκεκριμένα, ανέφερε σε έντονο

ύφος: “Ας σταματήσει πια κι αυτό με όλους τους άσχετους. Αυτό το RIP απ’ όλα τα τσουτσέκια της ελληνικής μόδας… Τα κορίτσια που πραγματικά τα μεγάλωσε, η Λίντα, η Ναϊόμι… που ήταν ο πνευματικός τους πατέρας, φυσικά να γράψουν RIP. Τώρα τα τσουτσέκια της ελληνικής μόδας που ανεβάζουν RIP στον Καρλ Λάγκερφελντ… Κοιτάξτε λίγο τα κουζινικά σας και αφήστε τον Karl Lagerfeld, πραγματικά! Είδαμε πολλά ωραία ελληνικά σούργελα που τον θρήνησαν, σε παρακαλώ τώρα! Είναι θλιβερές αυτές οι τύπισσες! Ας μας αφήσουν λίγο στην ησυχία μας όλες αυτές”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Νίκος Πολυδερόπουλος: Δεν φαντάζεστε πώς αντέδρασε τηλεθεάτρια του “Τατουάζ” όταν τον συνάντησε!

Keywords
Τυχαία Θέματα