10 καλοκαιρινά street looks για να αναβαθμίσεις το στιλ του Ιουνίου- Γνωστές influencers προτείνουν…

Πρώτη μέρα του καλοκαιριού σήμερα και νιώθουμε ακόμα πιο κοντά στις διακοπές, στις πιο χαλαρές και ανέμελες στιγμές που θα ζήσουμε και στα ανανεωμένα street looks που θα δημιουργήσουμε. Η διάθεση ανεβαίνει στα ύψη σιγά σιγά και εμείς νιώθουμε την ανάγκη να ανανεώσουμε ακόμα περισσότερο το στιλ μας για να το κάνουμε πιο…καλοκαιρινό.

Σήμερα λοιπόν σου ετοίμασα μια λίστα με 10 street looks που μπορείς εύκολα να υιοθετήσεις αντιγράφοντας το στιλ γνωστών fashionistas.

H Camila Coelho μας προτείνει να επενδύσουμε σε μια μάξι φούστα και

να τη συνδυάσουμε με ένα corset top σε λευκό τόνο. Το λευκό κυριαρχεί και φέτος το καλοκαίρι, ο κορσές συνεχίζει να είναι αγαπημένο μας top και οι χαμηλοκάβαλες φούστες κάνουν την εμφάνισή τους.

Τα χαμηλοκάβαλα straight leg παντελόνια γίνονται ανάρπαστα και η Caroline Daur συνδυάζει το δικό της με ένα statement top που ξεχωρίζει και δημιουργεί ένα από τα πιο ωραία street looks.

Η Ηailey Bieber υιοθετεί το denim trend με τον πιο καλοκαιρινό τρόπο. Συγκεκριμένα, φοράει τη μίνι τζιν φούστα της με ριγέ crop top και δε χρειάζεται τίποτα άλλο για ένα stylish και casual look.

View this post on Instagram

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

H Leonie Hanne και η Alessandra Ambrosio μας προτείνουν να βάλουμε μπόλικο χρώμα και δυναμικά prints στα everyday street looks μας.

Η Εlsa Hosk αγαπάει το λευκό χρώμα και μας προτείνει να επενδύσουμε σε λευκά άνετα φορεματάκια που θα φορέσεις εύκολα όλες τις ώρες της ημέρας. Το γνωστό μοντέλο προσθέτει στο outfit tote bag Prada και είναι έτοιμη!

Έχουμε δει πως φέτος το total denim look γίνεται μια από τις αγαπημένες μας τάσεις και το έχουμε ήδη θαυμάσει σε πολλά street looks. Η Aimee Song μας δείχνει ένα ολοκληρωμένο outfit που αποτελείται από τζιν φούστα, τζιν πουκάμισο, western boots με denim λεπτομέρειες και denim τσαντάκι.

Αν θέλεις να επενδύσεις σε ένα καλοκαιρινό φόρεμα σε έντονη απόχρωση τότε θυμίσου πως το κόκκινο έχει κάνει ένα πολύ δυναμικό comeback και το θέλουμε διακαώς στην ντουλάπα μας και μάλιστα, στην πιο έντονή του απόχρωση.

Το πόσο αγαπάμε τα co-ords τις τελευταίες σεζόν δε λέγεται! Φέτος επενδύουμε σε street looks που περιλαμβάνουν co-ords σε bold τόνους, όπως κάνει και η Rocky Barnes. H γνωστή fashionista ποντάρει σε ένα μπλε σύνολο που αποτελείται από crop top και σατέν φούστα και ολοκληρώνει το look της με κόκκινο τσαντάκι και clear heels.

Μην παραλείψεις να προσθέσεις στη βαλίτσα των διακοπών αλλά και στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα ένα αστραφτερό παντελόνι σε μια μεταλλιζέ απόχρωση που σου αρέσει. H Rocky μας δείχνει πώς να φορέσουμε ένα ασημί παντελόνι ακόμα και τις πρωινές ώρες. Συγκεκριμένα, συνδυάζει την ασημί παντελόνα της με πέδιλα και ένα λευκό t-shirt για να την κάνει πιο…πρωινή.

Ένα από τα πιο ευκολοφόρετα street looks του καλοκαιριού είναι οι ολόσωμες φόρμες. Η Danielle Bernstein φοράει τη δική της με sneakers και δε χρειάζεται τίποτα άλλο για ένα στιλάτο everyday look. Φέτος επενδύουμε σε ευκολοφόρετα κομμάτια που με μερικές μικρές αλλαγές στα αξεσουάρ μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ.

Ανανεώνοντας το καλοκαιρινό μας στιλ και δημιουργώντας ενδιαφέροντα street looks η αυτοπεποίθησή μας ανεβαίνει και νιώθουμε όλο και καλύτερα με το στιλ και την εικόνα μας. Πειραματίσου λοιπόν με το στιλ σου, δοκίμασε νέες τάσεις και σύνθεσε σύνολα που δε θα τολμούσες εύκολα. Να είσαι σίγουρη πως αμέσως θα νιώσεις καλύτερα και θα ανυπομονείς να φτιάξεις μερικά παρόμοια looks και για τις διακοπές που πλησιάζουν…

Διαβάστε περισσότερα:

Gatsby Nights: Πώς η ταινία του Leonardo DiCaprio έρχεται στο προσκήνιο της μόδας

To super mini ξαναχτυπά: 7 looks που θα θέλεις να αντιγράψεις ASAP

ΑΥΤΗ η απόχρωση του μπλε έχει γίνει ανάρπαστη αυτό το Καλοκαίρι

Keywords
Τυχαία Θέματα