4 τρόποι να φορέσεις το δερμάτινο παντελόνι αυτή τη σεζόν (VIDEO)

Το δερμάτινο παντελόνι είναι μια από τις top τάσεις της σεζόν και αυτό το γεγονός δεν χωράει αμφισβήτηση. Ωστόσο λόγω του ότι μείναμε σπίτι τους τελευταίους μήνες λόγω της καραντίνας δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να στηρίξουμε πολύ το συγκεκριμένο trend.

Τώρα που σιγά ισγά θα επιστρέψουμε στην καθημερινότητα το δερμάτινο παντελόνι θα πρωταγωνιστήσει στα look μας και παρακάτω θα δεις 4 τρόπους για να το φορέσεις κι εσύ.

#1. Μπορείς να φορέσεις

ένα δερμάτινο παντελόνι σε πιο άνετη και φαρδιά γραμμή και να το συνδυάσεις με ένα πουλόβερ ή μια μπλούζα, ολοκληρώνοντας το look σου με πέδιλα με square toe, όπως προστάζει η μόδα.

#2. Αν το δερμάτινο παντελόνι σου είναι στενό, τότε μπορείς να το ταιριάξεις με μια μπλούζα στον ίδιο χρματικό τόνο για να δημιουργήσεις ένα one- color look.

#3. Φόρεσε το στενό ή φαρδύ μαύρο δερμάτινο παντελόνι σου με ένα crop top και ένα oversized blazer για να δημιουργήσεις ένα πολύ cool και στιλάτο outfit.

Δες τα παραπάνω looks και ακόμα ένα στο βίντεο που ακολουθεί!

View this post on Instagram

@maeva.demoura x @americanstyle Which outfit would you add to your shopping list? #asaqueen #ootd #outfit #style #fashion #spring #shoppingonline #black Music: Turn Me On By Mitch Collinge

A post shared by Dress a.s. a Queen of Fashion (@asaqueenoffashion) on Apr 21, 2020 at 10:55pm PDT

Διαβάστε ακόμα: 8 τρόποι να φορέσεις το ξεβαμμένο μπλε τζιν που επέστρεψε και πάλι στη μόδα

Πώς θα φορέσεις τα thong sandals με πιο μοντέρνο και στιλάτο τρόπο

Muscle tee: 10 τρόποι για να φορέσεις το πιο δημοφιλές top της σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα