4+1 κρέμες αντιγήρανσης με κολλαγόνο που πρέπει να δοκιμάσεις

Σίγουρα είναι η περίοδος που έχουμε επανέλθει στην καθημερινότητα και τη ρουτίνα μας και κάνουμε έρευνα για new entries προϊόντα, με νέες φόρμουλες και αποτελεσματικά συστατικά!

Το skincare, η περιποίηση του προσώπου μας με τα αγαπημένα μας προϊόντα αποτελεί για πολλές ολόκληρο τελετουργικό. Και έτσι πρέπει να είναι φυσικά για να δούμε αποτέλεσμα, καθώς η συνέπεια στην φροντίδα της επιδερμίδας μας είναι η λέξη κλειδί!

Έτσι και το κολλαγόνο, όπως η νιασιναμίδη, η ρετινόλη ή η βιταμίνη C, είναι ένα δημοφιλές συστατικό σε προϊόντα περιποίησης που ακούμε συχνά τελευταία και πρέπει να

αναζητήσουμε σε ορούς, κρέμες ή μάσκες ομορφιάς, εάν έχουμε συγκεκριμένες ανησυχίες. Βασικά μας αφορά όλες αυτό το πανίσχυρο συστατικό αντιγήρανσης που οφείλεται για την πιο νεανική όψη της επιδερμίδας μας!

Και πιο συγκεκριμένα το κολλαγόνο είναι μια βασική πρωτεΐνη υπεύθυνη για την ελαστικότητα και τη σφριγηλότατα του δέρματος. Η χρήση προϊόντων περιποίησης δέρματος με έγχυση κολλαγόνου κάνει την επιδερμίδα μας να φαίνεται πιο νεανική και λαμπερή.

Άρα έχουμε και μειωμένες ρυτίδες και λεπτές γραμμές, ενισχυμένη κατακράτηση υγρασίας και καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων. Και γιατί το λέω αυτό; Το κολλαγόνο λειτουργεί ως βασικός υποδοχέας για άλλα ευεργετικά συστατικά περιποίησης του δέρματος που ακολουθούν στη ρουτίνα ομορφιάς, ενισχύοντας την απορρόφησή τους στο δέρμα.

Έρευνες αναφέρουν πως η φυσική παραγωγή του κολλαγόνου, μειώνεται έως και 30% καθώς πλησιάζουμε τα 50 και η αναπόφευκτη απώλεια σφριγηλότητας και ελαστικότητας προκαλεί στην επιδερμίδα μας φθορά.

Γι’αυτό και δεν πρέπει να μείνουμε με δεμένα τα χέρια! Το κολλαγόνο είναι το ευεργετικό συστατικό που πρέπει να εντάξεις στην φθινοπωρινή skincare routine σου!

Εδώ θα δεις τις 5 κρέμες που δρουν στοχευμένα στην αντιγήρανση και πρέπει να αποκτήσεις πριν φύγει ο Σεπτέμβριος.

#1.CAUDALIE – Resveratrol-Lift

Kρέμα προσώπου με προσθήκη του Vegan Κολλαγόνου 1 αποτελεί μια επαναστατική πράσινη τεχνολογία που ανοίγει ένα νέο δρόμο στην αντιγήρανση.

Σε συνδυασμό με την αποκλειστική πατέντα Ρεσβερατρόλη, υαλουρονικό οξύ και ενισχυμένο κολλαγόνο vegan, το Κολλαγόνο 1 φυτικής προέλευσης, παντρεύει την αποτελεσματικότητα με τον σεβασμό προς την επιδερμίδα και προς το περιβάλλον για μια πιο σφριγηλή, «γεμάτη» και ορατά πιο νεανική όψη.

#2.Vichy – Liftactiv Collagen Specialist

Η κρέμα αυξάνει αποτελεσματικά την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα, οπότε συμβάλλει στην καταπολέμηση των σημαδιών γήρανσης, όπως είναι οι λεπτές γραμμές, ρυτίδες, το χαλαρωμένο περίγραμμα και ο ανομοιογενής τόνος του δέρματος. Εκτός από το κολλαγόνο, περιέχει και ένα μείγμα βιταμινών και βιοπεπτιδίων για πραγματικά έντονο anti-age αποτέλεσμα.

#3.Yellow Rose – Collagen Face Cream

Αντιρυτιδική, ενυδατική και συσφιγκτική κρέμα αντιγήρανσης με φυσικό κολλαγόνο, fillers Κολλαγόνου,βλαστοκύτταρα Edelweiss και νέκταρ λουλουδιών. Ενυδατώνει, βοηθά στην αντιμετώπιση των ρυτίδων και ενισχύει την ελαστικότητα επαναπροσδιορίζοντας το περίγραμμα του προσώπου.

#4.Medi-Peel – Retinol Collagen Lifting Cream

Αντιγηραντική κρέμα με ρετινόλη και κολλαγόνο.Λειαίνει τις ρυτίδες, μειώνει την ορατότητα των πόρων, συσφίγγει, αυξάνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα.

#5.SISLEYNight Cream with Collagen and Woodmallow

Μία συσφικτική κρέμα νυκτός για δέρματα χωρίς ενέργεια.

Τώρα ξέρεις τι να προσθέσεις στο φθινοπωρινό beauty bag σου!

Πηγή φωτογραφιών: Pexels

Μια ματιά ακόμα:

Cinnamon girl make up: Το πιο spicy και γήινο μακιγιάζ που πρέπει να κάνεις 

Keywords
Τυχαία Θέματα