5 looks των ξένων celebrities που θα σου δώσουν φανταστικές ιδέες styling

Θες να υιοθετήσεις το στιλ των ξένων celebrities αλλά δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσει ή πώς να τα καταφέρεις; Οι πιο γνωστοί στιλίστες σε όλο τον κόσμο προτείνουν να κάνεις το εξής τρικ:

#1. Βρες μερικά looks που σου αρέσουν πολύ και θα ήθελες να υιοθετήσεις.
#2. Βάλτα σε έναν φάκελο στον υπολογιστή σου και ξεκίνα να τα δημιουργείς ένα ένα.
#3. Αρχικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις ό,τι έχεις στην ντουλάπα σου που πλησιάζει το στιλ που θες να πετύχεις και στη συνέχεια

μπορείς να αγοράσεις κάποια key κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να χτίσεις το στιλ που θες όπως το θες.

Σήμερα σου έχουμ ετοιμάσει 5 looks από γνωστές celebrities που μπορεί να σε εμπνεύσουν για να δημιουργήσεις ένα ωραίο στιλ στις πιο επίσημες εμφανίσεις σου.

#1. Reese Witherspoon
H Reese Witherspoon πήγε στο LA Dance Project Gala και επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο-κόκκινο Dundas φόρεμα με animal print λεπτομέρειες. Η Reese ολοκλήρωε το look της με μαύρες γόβες. Το φόρεμα της ηθοποιού είναι ξεκάθαρα επηρρεασμένο από τη δεκαετία των 80’s με φουσκωτά μανίκια και σούρες. Για να υιοθετήσεις το look της ψάξε καλά στη ντουλάπα της μαμάς σου και ίσως βρεις κάποιο φόρεμα σε ανάλογο στιλ που μπορείς να μεταποιήσεις ελαφρώς.

#2. Natalie Portman
Η Νatalie Portman φόρεσε ένα πολύ ωραίο Dior κόκκινο φόρεμα και το συνδύασε απλά με κόκκινο κραγιόν. Να θυμάσαι πως τα κόκκινα outfits δεν χρειάζονται τίποτα άλλο για να δείξουν τέλεια. Η ηθοποιός ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με Van Cleef & Arpels κοσμήματα αλλά και κανένα κόσμημα να μην φόραγε πάλι θα έδειχνε υπέροχη.

#3. Meghan Markle
Η Μeghan Markle έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα κομψό φόρεμα Roksanda το οποίο συνδύασε με Stuart Weitzman γόβες και χαλαρό styling στα μαλλιά της.

#4. Emma Stone
To ασημί είναι το απόλυτο μεταλλιζέ χρώμα της σεζόν και η Emma Stone το γνωρίζει αυτό καλά. Η ηθοποιός επέλεξε μια ασημί Louis Vuitton τουαλέτα σε πρεμιέρα στο Λονδίνο και έκλεψε τις εντυπώσεις.

#5. Naomi Watts
Η Νaomi Watts κλέβει τις εντυπώσεις με ένα εκπληκτικό ροζ-γκρι κοστούμι Boss που επέλεξε να φορέσει στο Hugo Boss Prize event. Η ίδια ολοκλήρωσε το look της με Josie Natori τοπ αξίας 175 δολαρίων.

Διαβάστε ακόμα: Bελούδο: Τα 10 ρούχα που μπορείς να φορέσεις αυτό το Φθινόπωρο

Keywords
Τυχαία Θέματα