5 tips που δεν τους δίνεις σημασία αλλά έχουν…μεγάλη σημασία για εκείνον!

Υπάρχουν κάποια πράγματα στα οποία οι άντρες δίνουν σημασία ακόμα και αν δεν πρόκειται να το παραδεχτούν ποτέ ανοιχτά. Δες λοιπόν τι τους ενδιαφέρει στη σχέση τους σε ό,τι αφορά τους ίδιους.

#1. Κάνε του κοπλιμέντα
Μπορεί να θεωρείς πως οι γυναίκες χρειάζονται περισσότερο τα κοπλιμέντα από τους άντρες αλλά στην πραγματικότητα αυτό δεν είναι αλήθεια. Τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες έχουν την ανάγκη να ακούν όμορφα σχόλια για την εμφάνισή τους.

#2. Πες του πόσο εκτιμάς αυτά που κάνει για εσένα

ή την οικογένειά σου
Μπορεί κάποια πράγματα μετά από χρόνια σχέσης να θεωρούνται δεδομένα αλλά στην πραγματικότητα δεν θα έπρεπε να είναι. Το να δείξεις την ευγνωμοσύνη σου στον καλό σου είναι μια κίνηση που θα τον κάνει να αισθανθεί όμορφα και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά.

#3. Βρες χρόνο και διάθεση για σεξ
Ακόμα και αν του αφιερώνεις χρόνο στο σεξ είναι εξίσου σημαντικό να του δείχνεις πως τον θέλεις και έχεις τη διάθεση να δοκιμάσετε κάτι καινούριο. Βρες λοιπόν κάποια νέα στάση ή κάποια νέα κίνηση και δοκίμασέ την μαζί του. Να δεις πόσο πολύ θα το εκτιμήσει.

#4. Σεβάσου τον χρόνο που περνάει μόνος του
Είναι σημαντικό και για τους δυο σας να περνάτε χρόνο μόνοι σας (ο καθένας μόνος του). Και όταν επιλέγει να περάσει τον χρόνο του με συγκεκριμένο τρόπο ή με τους φίλους του καλό θα ήταν να το σεβαστείς απόλυτα.

#5. Άφησε το κινητό κάτω
Έτσι του δείχνεις ότι έχει όλη την προσοχή σου. Όσο ασχολείστε και οι δύο με τα κινητά σας δεν θα μπορέσετε ποτέ να μιλήσετε ουσιαστικά και να ακούσετε με προσοχή ο ένας τον άλλον.

Διαβάστε περισσότερα:

Στέλνει μηνύματα κάθε μέρα αλλά δεν τηλεφωνεί; Τι σημαίνει αυτό για τη σχέση σου;

Πώς θα καταλάβεις μέσα σε 15 λεπτά αν είναι συναισθηματικά έτοιμος για σχέση

Τι σημαίνει όταν ένας άντρας έχει πολλές φίλες; Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να ανησυχείς!

Keywords
Τυχαία Θέματα