5+1 αντηλιακά προσώπου με χρώμα για προστασία και λάμψη!

Τα αντηλιακά προσώπου με χρώμα είναι η τέλεια επιλογή για τα κορίτσια που θέλουν ένα προϊόν 2 σε 1! Παρέχουν ελαφριά κάλυψη, ομοιομορφία στο αποτέλεσμα καθώς προσαρμόζονται στον τόνο της επιδερμίδας σου και έχεις ένα dewy skin!

Eιδικά για αυτήν την περίοδο που ακόμα περιοριζόμαστε στις βόλτες στην πόλη και δεν έχουμε φύγει ακόμα για διακοπές είναι ιδανικό για το καθημερινό μας ελαφρύ μακιγιάζ. Και το λέω αυτό γιατί αρκετές στην παραλία επιθυμούν ένα δροσερό αντηλιακό χωρίς χρώμα!

Έκανα έρευνα στις αντηλιακές κρέμες προσώπου με χρώμα που προστατεύουν, χαρίζουν κάλυψη, λάμψη

και ενυδάτωση στο πρόσωπο!

#1.NIVEA – UV FACE ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ BB SPF 50+ LOTION

Υψηλής αποτελεσματικότητας αντηλιακό – Σύνθεση με ULTRA SPECTRUM PROTECTION που προσφέρει άμεση προστασία κατά των UVA & UVB. Ειδικά φτιαγμένο για την ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου σας.

H ενυδατική του σύνθεση με διακριτικό χρώμα προσδίδει ομοιόμορφη απόχρωση στην επιδερμίδα. Κατάλληλο για κανονικό τύπο επιδερμίδας. Η ελαφριά και μη-λιπαρή του αίσθηση στην επιδερμίδα το κάνει ιδανικό για καθημερινή χρήση.

#2.Frezyderm – Active Sun Screen Tinded Face Cream

Μία καινοτόμος ενεργή αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα που προσφέρει ελαφριά κάλυψη. Η πρωτοποριακή σύνθεσή της εξασφαλίζει μία ολοκληρωμένη φροντίδα της επιδερμίδας, προσφέροντας πολύ υψηλή ηλιοπροστασία, ενυδάτωση μακράς δράσης και ισχυρή δράση ενάντια στη φωτογήρανση.

#3.La Roche Posay – Anthelios Mineral One SPF50+

Καθημερινή πολύ υψηλή προστασία με 100% φυσικά φίλτρα. Προσφέρει 12ωρη ματ κάλυψη και 24ωρη ενυδάτωση.

#4.Lancôme – Soleil Bronzer SPF 50 BB Cream

Προστατεύει την επιδερμίδα από τα εμφανή σημάδια της πρόωρης γήρανσης και διατηρεί τη λάμψη του μαυρίσματος. Συνδυάζοντας τις προηγμένες προστατευτικές λειτουργίες μιας αντηλιακής κρέμας υψηλής προστασίας με το αποτέλεσμα ενός ελαφρύ makeup, η Lancôme δημιουργεί την πρώτη της αντηλιακή κρέμα BB.

#5.Korres – Κόκκινο Σταφύλι Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου με Χρώμα SPF 50

Αντηλιακή κρέμα ελαφριάς υφής, με χρώμα, για προστασία από τη φωτογήρανση. Ενισχυμένη με καινοτόμο δραστικό από βλαστοκύτταρα Κόκκινου Σταφυλιού και μίγμα βιταμινών, βοηθά στη μείωση της εμφάνισης ρυτίδων και πανάδων, χαρίζοντας λάμψη και ομοιόμορφο τόνο.

#6.APIVITABee Sun Safe Hydra Fresh Tinted Face Gel Cream

Με βελούδινη, μη λιπαρή υφή που απορροφάται άμεσα και αφήνει την επιδερμίδα απαλή και άνετη. Χαρίζει υψηλή προστασία και ενισχυμένη 2 σε 1 δράση κατά των πανάδων και των ρυτίδων. Πολύ ανθεκτική στο νερό.

Ακόμα να διαλέξεις το αγαπημένο σου;

Πηγή φωτογραφιών: Unsplash

Μια ματιά ακόμα:

Έλαια και οροί μαλλιών: Το plus στη φροντίδα των μαλλιών σας 

Keywords
Τυχαία Θέματα