6 τάσεις που ξεχωρίσαμε στις royal εμφανίσεις στη Στέψη του Βασιλιά Καρόλου- Το χρώμα που κυριάρχησε

Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε η στέψη του Βασιλιά Καρόλου και της Βασίλισσας Καμίλα και ακόμα και σήμερα (και για πολλές ακόμα μέρες) θα μιλάμε για όλα όσα είδαμε και μας εντυπωσίασαν εκείνη τη μέρα.

Πολλές γαλαζοαίματες και celebrities έκαναν την εμφάνισή τους με πολύ κομψές δημιουργίες και μας έδειξαν μέσα από τα look της ποιες τάσεις εμπιστεύονται αυτή τη σεζόν.

H Bασίλισσα Καμίλα έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στη στέψη της με σύνολο Bruce

Oldfield Couture και κοσμήματα Garrard. Το look της Καμίλα αποτελούνταν από φόρεμα και ασορτί μάξι πανωφόρι, και ολοκλήρωσε το look με χαμηλά γοβάκια.

H Kate Middleton κέρδισε τις εντυπώσεις με την υπέροχη εμφάνισή της. Η Πριγκίπισσα Kate εμπιστεύθηκε για μια ακόμη φορά τη σχεδιάστρια Sarah Burton του οίκου Alexander McQueen.

Η Pippa Middleton ξέρει πώς να κερδίζει τα βλέμματα πάνω της. Η ίδια εμφανίστηκε στην τελετή στέψης με coat dress Claire Mischevani σε παλ λεμονί απόχρωση και ασορτί καπέλο.

Τhe trend: Το πιο πολυφορεμένο χρώμα στην στέψη του Βασιλιά Καρόλου ήταν το παλ λεμονί και πολλές royals και διασημότητες το προτίμησαν για τις εμφανίσεις τους.

H Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας ήταν μια από τις πιο κομψές παρουσίες στην στέψη με παλ λεμονί custom φόρεμα Tamara Ralph.

H Bασίλισσα Letizia της Ισπανίας ήταν άκρως εντυπωσιακή με μοναδικό σύνολο Carolina Herrera σε ροζ τόνο.

The trend: Αυτή η απόχρωση ροζ που επίλεξε η Βασίλισσα Letizia υπακούει πιστά στο Barbiecore trend που έχει γίνει τόσο δημοφιλές τελευταία.

H Πριγκίπισσα Beatrice ήταν υπέροχη με φόρεμα Beulah London και μια πολύ μεγάλη headband στα μαλλιά της.

The trend: Τα puff και oversized μανίκια επανέρχονται στο προσκήνιο και θα δώσουν περισσότερο στιλ στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις.

Η Finnegan Biden, η εγγονή του Προέδρου της Αμερικής, επέλεξε ένα παλ λεμονί φόρεμα Μarkarian και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με headpiece Gigi Burris. Η σύζυγος του Προέδρου Jo Biden, Jill, περπάτησε στο «κόκκινο» χαλί του Αβαείου με μπλε φούστα, γάντια και ασορτί σακάκι. Το σύνολο ολοκληρώθηκε με έναν μπλε φιόγκο στα μαλλιά και nude γόβες.

The trend: Αποχρώσεις όπως το παλ λεμονί και το ανοιχτό μπλε της Jill θα φορεθούν πολύ αυτή την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι του 2023. Επίσης το διακριτικό headpiece της Finnegan με τα λουλούδια, είναι ένα αξεσουάρ που θα επιλέξουμε στους γάμους και τα events του καλοκαιριού.

H Άννα Μαρία Γλιξμπουργκ κατέφτασε στον ναό με υπέροχο σύνολο Celia Kritharioti, ενώ η Marie Chantal επέλεξε ένα παλ θαλασσί φόρεμα Mary Katrantzou που συνδύασε με ασορτί γόβες Jimmy Choo.

H Katy Perry ήταν ένα από τα πρόσωπα που σχολιάστηκε περισσότερο στην στέψη. Η ίδια εμφανίστηκε με total look Vivienne Westwood.

The trend: Το corset σακάκι της Katy Perry ακολουθεί πιστά τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Φέτος αγαπάμε τους κορσέδες περισσότερο από ποτέ και η γνωστή τραγουδίστρια κατάφερε να συνθέσει ένα μοναδικό look.

Η Louise Windsor ήταν άκρως εντυπωσιακή με φόρεμα Suzannah London και καπέλο σε παλ θαλασσί τόνο.

Τhe trend: Το φλοράλ φόρεμα της Lady Louise ήταν ένα χάρμα οφθαλμών και αυτό που μας άρεσε περισσότερο ήταν ότι τα σχέδια έμοιαζαν να έχουν φτιαχτεί με νερομπογιές. Τα watercolor prints είναι πολύ δημοφιλή αυτή τη σεζόν και τα θέλουμε στα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά μας outfits.

© Jonathan Brady – WPA Pool/ Dan Charity/ Jane Barlow/ Stuart C. Wilson/ Mark Cuthbert/ Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε περισσότερα:

Η επιστροφή των Logos είναι γεγονός- Η Taylor Swift ποντάρει δυναμικά σε αυτό το trend

Star Style: Υπάρχει ένα jacket που η Αθηνά Οικονομάκου δεν αποχωρίζεται ΠΟΤΕ!

Οι 6 top τάσεις στις τσάντες του καλοκαιριού- Σύμφωνα με τους top experts της μόδας

Keywords
Τυχαία Θέματα