AYTO είναι το πιο ξεκαρδιστικό και αστείο πράγμα που κάνεις…σύμφωνα με το ζώδιό σου (Μέρος ΙΙ)

Κάθε ζώδιο έχει τη χιουμοριστική του πλευρά και κάθε άνθρωπος μπορεί να βγάλει έναν πιο αστείο εαυτό προς τα έξω. Παρακάτω θα διαβάσεις ποια είναι τα πιο αστεία πράγματα που κάνεις…σύμφωνα με το ζώδιό σου.

#Σκορπιός
Ο Σκορπιός λατρεύει να πειράζει τους γύρω του και ειδικά όταν…πονάνε. Αν πέσεις κάτω εκείνοι θα πέσουν μαζί σου…κάτω από τα γέλια. Γενικά τους αρέσει να κοροιδεύουν και μάλιστα θεωρούν πως είναι αστείο να γελάνε με τον πόνο των άλλων. Αυτό είναι ένα από τα ελαττώματά τους και καλό θα ήταν να το προσέξουν.

#Τοξότης
Ο Τοξότης δυσκολεύεται να βάλει φρένο στα αστεία

και στα πειράγματα. Για να τον κάνεις να σταματήσει θα πρέπει να νιώσει πως σε έχει ενοχλήσει πολύ η συμπεριφορά του.

#Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως ξέρει να κάνει αστεία και πλάκες αλλά μερικές φορές μπορεί να το παρακάνει. Του αρέσει να σχολιάζει το σώμα και τη φυσική κατάσταση των γύρω του αλλά δυστυχώς αυτό είναι ένα είδος πλάκας που δεν δέχονται όλοι οι άνθρωποι. Γι’αυτό και θα πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικός σε ποιον απευθύνεται όταν κάνει ένα αστείο.

#Υδροχόος
Αν υπάρχει ένα ζώδιο που απεχθάνεται το γέλιο…αυτό είναι ο Υδροχόος. Το συγκεκριμένο ζώδιο δεν αγαπάει τα αστεία, ούτε τα ανέκδοτα, ούτε τις πλάκες. Γι’αυτό και προτιμάει να κάνει παρέα με άλλους Υδροχόους που τον καταλαβαίνουν σε αυτό το κομμάτι καλύτερα.

#Ιχθύς
Ο Ιχθύς θέλει να κάνει ψαγμένες πλάκες και αυτό είναι κάτι που του αρέσει πολύ. Ωστόσο μερικές φορές μπορεί να σκεφτεί ένα αστείο τόσο πολύ που να χάσει τη σωστή στιγμή που θα έπρεπε κανονικά να το πει.

Διαβάστε ακόμα: AYTO είναι το πιο ξεκαρδιστικό και αστείο πράγμα που κάνεις…σύμφωνα με το ζώδιό σου

AYTA τα 5 ζώδια ταιριάζουν ιδανικά με έναν Κριό- Δες ποια είναι και γιατί ταιριάζουν τόσο πολύ

Οι εξελίξεις στην ερωτική ζωή όλων των ζωδίων…για τον μήνα Δεκέμβριο!

Keywords
Τυχαία Θέματα