Beauty editor loves: Tα προϊόντα που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα!

Και αφού το αντίστοιχο θέμα της προηγούμενης εβδομάδας έδειξε να σας ενδιέφερε πολύ και να το αγαπήσατε ιδιαίτερα, ορίστε λοιπόν άλλο ένα beauty editor loves με τα αγαπημένα προϊόντα που ήρθαν στα χέρια μου αυτή την εβδομάδα, δοκίμασα και συνιστώ ανεπιφύλακτα τόσο για δώρα στους άλλους αλλά και στους εαυτούς μας.

Tα Dr PAWPAW balms που κλείνουν ακόμα μία χρονιά γεμάτη βραβεύσεις και νέους κωδικούς προϊόντων είναι κατάλληλα για κάθε ηλικία και για vegans, χάρη στα φυσικά τους συστατικά και έρχονται σε 2 διαφορετικούς

συνδυασμούς πολυχρηστικών προϊόντων σε εορταστική συσκευασία δώρου για κάθε beauty girl!

Η Natural Total Look Palette από Seventeen συνδυάζει τις πιο σαγηνευτικές αποχρώσεις του φθινοπώρου σε 6 σκιές και 2 ρουζ. Παίξε με τις αποχρώσεις αυτής της limited edition παλέτας για τα πιο όμορφα looks.

Ο ISDIN Flavo-C είναι ένας ορός προσώπου σε αμπούλες με αντιοξειδωτική και ενυδατική δράση, προστατεύοντας κατά τη διάρκεια της ημέρας και διορθώνοντας κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Περιέχει Βιταμίνη C, η οποία λειτουργεί ενάντια στο οξειδωτικό στρες και UltraGlycans, τα οποία ενισχύουν το δερματικό φραγμό της επιδερμίδας. Η Μελατονίνη έχει σημαντική δράση κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενισχύοντας τις αντιοξειδωτικές άμυνες του δέρματος ώστε να αντιμετωπίσει το οξειδωτικό στρες που παράγεται την ημέρα.

Ακόμη, το Bakuchiol έχει αντιρυτιδική δράση και επαναφέρει την ελαστικότητα στην επιδερμίδα και υαλουρονικό οξύ για ενυδάτωση και λείανση των ρυτίδων.

Το κραγιόν Lip Power από Armani στην απόχρωση 400 – Four Hundred εξασφαλίζει άνεση και αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας ντύνοντας τα χείλη με ζωηρό, απόλυτα πιστό χρώμα που παραμένει άνετο ολόκληρη την ημέρα. Η ένταση του χρώματος και η κάλυψη διατηρούνται αναλλοίωτες για έως 8 ώρες: αφού το εφαρμόσετε, δεν χρειάζεται να σκεφτείτε ξανά το χρώμα των χειλιών σας μέχρι το τέλος της ημέρας.

O oρός ρετινόλης από L’Oréal Paris είναι ένας συγκεκριμένος ορός νύχτας εμπλουτισμένος με καθαρή ρετινόλη για ορατή μείωση των πιο βαθιών ρυτίδων και σημαδιών γήρανσης της επιδερμίδας. Άμεσα, η επιδερμίδα ενυδατώνεται και φαίνεται πιο ελαστική και ομοιόμορφη. Σε 4 μήνες μειώνονται ακόμη και οι πιο βαθιές ρυτίδες της επιδερμίδας.

Ρίξε μία ματιά:

Πώς θα αντιγράψεις ένα από τα πιο διάσημα μακιγιάζ της Kylie Jenner -ΒΙΝΤΕΟ!

Πώς το bronzer μπορεί να σε βοηθήσει να μεγαλώσεις τα χείλη σου -BINTEO!

Keywords
Τυχαία Θέματα