Beauty hacks και tips για να λάμψεις στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς!

Και φτάνει σιγά σιγά η ώρα που θα πας στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν και επειδή όλη τη χρονιά με δουλειά, covid και λοιπές υποχρεώσεις δεν έκανες αυτή την υπέρλαμπρη εμφάνιση που ονειρευόσουν λες ότι έφτασε η κατάλληλη στιγμή.

Σου έχω μαζέψει όλα τα trends και όλα τα tips για να πραγματοποιήσεις την απόλυτη beauty

εμφάνιση.

#Glossy προϊόντα
Φέτος η τάση είναι αλαβάστρινα, γυαλιστερά πρόσωπα! Δεν αρκεί το highlighter που μπορείς και πάλι έξυπνα να το χρησιμοποιήσεις αλλά χρειάζεσαι glossy προϊόντα για να πετύχεις το λαμπερό αποτέλεσμα!

Κρεμώδες ρουζ, lip gloss και shiny σκιές είναι ιδανικά εργαλεία στο νεσεσέρ σου. Όσο για το αγαπημένο σου highlighter σου έχω κολπάκι για σαρκώδη χείλη αρκεί να βάλεις λίγο στην «καρδούλα» των χειλιών.

@taontm Have you tried this? Kinda loveee @Fenty Beauty trophy wife highlighter #lipcombo #makeup #foryou #beautytok ♬ original sound – Niccoya

#Concealer για το σβήσιμο των ρυτίδων έκφρασης
Που να τρέχεις τελευταία στιγμή για botox; Όπως έδειξε η περιβόητη Huda το concealer μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως το τέλειο εργαλείο κάλυψης για τις ρινοπαρινιακές ρυτίδες.

Απλά δημιουργείς ένα ανάποδο τρίγωνο στην εξωτερική μεριά της μύτης εκεί όπου ξεκινούν οι ρυτίδες και απ’ευθείας ξεγελιέται το μάτι και ως δια μαγείας εξαφανίζονται οι έντονες ρυτίδες!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mona Kattan Elamin (@monakattan)

#Glitter παντού
Ήρθε η ώρα στην κυριολεξία να λάμψεις και μπορείς να εφαρμόσεις το glitter παντού. Πρόσεξε όμως τη σύσταση του γιατί ειδικά αν δεν το έχεις ξαναεπιχειρήσει μπορεί να έχεις διάφορα ατυχήματα.

Αντί για ειδική κόλλα μπορείς να βάλεις το serum σου ενώ άμα γεμίσεις παντού glitter πάρε σελοτέιπ και αφαίρεσέ το.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlotte Tilbury, MBE (@charlottetilbury)

#Smokey eyes
Έχεις δει άπειρα βιντεάκια και ένα σωρό προϊόντα να αναμειγνύονται περίτρανα αλλά δεν έχεις καταφέρει να πετύχεις το look; Ένας εύκολος τρόπος να το πετύχεις είναι με ένα μαλακό μολύβι.

«Μουτζούρωσε» το μάτι σου και άπλωσε το με ένα πινέλο. Ιδανικά ψέκασε το πινέλο με ένα setting spray για να μπορέσεις να δουλέψεις καλύτερα το μολύβι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

#Άρωμα διαρκείας
Τελευταία πινελιά είναι φυσικά το άρωμα. Τι θα έλεγες να μπορέσεις να διαρκέσει περισσότερο; Σου έχω το κόλπο της βαζελίνης. Βάλε στους καρπούς και πίσω από τα αυτιά βαζελίνη και μετά ψέκασε το άρωμα σου. Εννοείται ότι δεν τρίβουμε τους καρπούς.

Τώρα είσαι πια πανέτοιμη για να λάμψεις μεταφορικά και κυριολεκτικά!!

Μια ματιά ακόμα: 3 beauty hacks για τις πιο τέλειες και πυκνές βλεφαρίδες!

Keywords
Τυχαία Θέματα