Beauty προσφορές: Τι αξίζει να πάρεις (ακόμα και τώρα που φοράμε διπλές μάσκες)

Μπορεί η πανδημία να μας έχει αναγκάσει να φοράμε διπλές μάσκες και να απαρνιόμαστε τα αγαπημένα μας προϊόντα ομορφιάς, αυτό όμως δεν θα επιτρέψουμε να μειώνει την αισιοδοξία μας ότι σύντομα όλα αυτά θα είναι παρελθόν και θα έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε ένα ένα τα καλλυντικά που έχουμε μέσα στο νεσεσέρ μας.

Και επειδή οι προσφορές είναι η τέλεια ευκαιρία να ανανεώσουμε το μπουντουάρ μας, εμείς σου δίνουμε μερικές ιδέες για το τι πρέπει να αγοράσεις αμέσως και όταν λέμε αμέσως το εννοούμε αφού, οφείλουμε

να σε ενημερώσουμε, ότι όλα αυτά που θα σου προτείνουμε παρακάτω μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και από αύριο κιόλας, ανεξαρτήτως από την χρήση των μασκών προστασίας.

Τι καλλυντικά να αγοράσεις στις προσφορές

Οι παλέτες της Too Faced είναι διάσημες για τα ζεστά πολλά χρώματα καθώς και την πλούσια απόδοσή τους που θα σε κάνουν να τις λατρέψεις.

Δημιούργησε ένα φυσικό γυμνό αποτέλεσμα για κάθε μέρα και μεταμόρφωσέ το σε απόλυτα σέξι για την βραδινή σου έξοδο με αυτή την παλέτα που σου δίνει άπειρες δυνατότητες.

Βρες την μόνο στα καταστήματα Sephora και στο Sephora.gr.

Σου έχουμε μιλήσει ξανά στο παρελθόν για τον αποχρωματισμό των μαύρων κύκλων και πώς, χρησιμοποιώντας μία πιο πορτοκαλί απόχρωση, μπορείς να πετύχεις το κατάλληλο καμουφλάρισμα της περιοχής.

Μην ξεχνάς ότι ο κανόνας είναι: φοράμε το κονσίλερ για να φωτίσουμε την περιοχή εφόσον πρώτα την έχουμε αποχρωματίσει.

Είναι λοιπόν η κατάλληλη ευκαιρία να προμηθευτείς ένα τέτοιο προϊόν εφόσον το βρίσκεις στις προσφορές και πόσο μάλλον όταν σε αυτή την περίοδο που ζούμε τα μάτια μας είναι πρωταγωνιστές.

Βρες τα NARS μόνο στα καταστήματα Sephora και στο Sephora.gr.

Είναι ένα μεταξένιο πινέλο σώματος με συνθετικές ίνες για την ομοιόμορφη εφαρμογή του υγρού highlighter στο σώμα.

Αν σου φαίνεται λίγο υπερβολή, σκέψου πόσο άσχημο φαίνεται όταν έχεις πετύχει το πιο τέλειο μακιγιάζ στο πρόσωπο και ο λαιμός και το μπούστο σου δείχνουν πιο λευκά αλλά και με ατέλειες.

Σου προτείνουμε λοιπόν να αναμειγνύεις λίγη ποσότητα από το μέικαπ σου μαζί με λίγο από το highlighter και να το εφαρμόζεις σε αυτές τις περιοχές με ένα χοντρό πινέλο όπως αυτό, που τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το αποκτήσεις μιας και το βρίσκουμε τις προσφορές.

Βρες τα Huda Beauty προϊόντα μόνο στα καταστήματα Sephora και στο Sephora.gr.

Δε χρειάζεται να πούμε πολλές φορές ότι οι προσφορές είναι ιδανική ευκαιρία για να αγοράσεις την κρέμα των ονείρων σου.

Αυτή σίγουρα είναι η Capture Totale Firming & Wrinkle-Correcting Crème από Dior, η καλύτερη κρέμα ολοκληρωμένης αντιγηραντικής περιποίησης με βάση τις έρευνες του Dior στα βλαστοκύτταρα και την εμπειρογνωμοσύνη του στην επιστήμη των λουλουδιών για λαμπερά νεανικό και υγιές δέρμα.

Μετά από 7 ημέρες, οι ρυτίδες λειαίνονται από μέσα προς τα έξω, το δέρμα γίνεται πιο σφριγηλό και ακτινοβολεί υγεία.

Βρες την στο atticadps.gr.

Ένα μυστηριώδες αλλά αναγνωρίσιμο άρωμα από μακριά! Η έλξη του οίκου Tom Ford για το απρόσιτο και η λατρεία του για τη μαγεία της μαύρης ορχιδέας, τον οδήγησαν στη δημιουργία του πρώτου του αρώματος, που σήμερα είναι πια μυθικό: το Black Orchid.

Αυτό το ανατολίτικο άρωμα ενσαρκώνει τη διαχρονική κομψότητα, την πολυτέλεια και τον αισθησιασμό.

Και αυτή είναι η ευκαιρία να το κάνεις δικό σου.

Το πιο διάσημο προϊόν της Grown Alchemist βρίσκεται σε προσφορά. Είναι ένα ορός καθημερινής χρήσης, μη λιπαρός που απορροφάται άμεσα ενώ παράλληλα αποτοξινώνει την επιδερμίδα του προσώπου από τις ελεύθερες ρίζες.

Βρες το αποκλειστικά στο atticadps.gr.

Μια ματιά ακόμα:

Οι beauty στόχοι της νέας χρονιάς είναι αυτοί!

Βottleneck bangs: Αυτό ειίναι το trend στα μαλλιά που θα κυριαρχήσει το 2022

Keywords
Τυχαία Θέματα