Biker shorts: Επιστρέφει και γίνεται για μια ακόμη σεζόν το αγαπημένο μας κομμάτι

Με το που ανοίγει ο καιρός αμέσως σκεφτόμαστε να βγάλουμε τα σορτσάκια μας από το πίσω μέρος της ντουλάπας. Το biker shorts είναι αδιαμφισβήτητα ένα αγαπημένο κομμάτι της ανοιξιάτικης και καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας και πάντα θέλουμε να το φοράμε στα everyday casual look μας.

Η Chiara Ferragni μας δείχνει τον δικό της τρόπο για να φορέσει το biker

shorts τις πρώτες μέρες του Μαίου. Η γνωστή influencer επιλέγει ένα ροζ σορτς και το συνδυάζει με φούξια jacket ακολουθώντας το Barbiecore trend που είναι τόσο δημοφιλές τώρα.

Η Chiara ολοκληρώνει το look της με λευκά sneakers και δημιουργεί το πιο χαλαρό και στιλάτο look.

H Danielle Bernstein μας δείχνει και αυτή με τη σειρά της πώς μπορούμε να φορέσουμε το biker shorts για ένα πιο καθημερινό και stylish look. Η γνωστή fashionista λανσάρει τη δική της σειρά με biker shorts και στη συγκεκριμένη φωτογραφία το συνδυάζει με ασορτί τοπ και ένα oversized δερμάτινο jacket. To look ολοκληρώνεται με sneakers και τα απαραίτητα κοσμήματα και αξεσουάρ.

Σε ένα ακόμα της look βλέπουμε την Danielle να ποζάρει με καρό biker shorts και μπουστάκι ενώ προσθέτει από πάνω ένα άνετο blazer, ένα φουτεράκι στους ώμους και τα αγαπημένα της πάνινα.

Στο παρακάτω βίντεο η Aimee Song μας δείχνει και αυτή από πλευράς της πώς της αρέσει να συνδυάζει τα biker shorts στην καθημερινότητά της. Ποιο από τα παρακάτω looks σου αρέσει περισσότερο;

View this post on Instagram

A post shared by Aimee Song (@aimeesong)

Η Julie Sarinana έχει μια πρόταση και για τις εγγυούλες της παρέας. Η influencer σου δείχνει πώς μπορείς να φορέσεις το biker shorts αν είσαι έγκυος.

View this post on Instagram

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules)

Διαβάστε περισσότερα:

Η επιστροφή των Logos είναι γεγονός- Η Taylor Swift ποντάρει δυναμικά σε αυτό το trend

Star Style: Υπάρχει ένα jacket που η Αθηνά Οικονομάκου δεν αποχωρίζεται ΠΟΤΕ!

Οι 6 top τάσεις στις τσάντες του καλοκαιριού- Σύμφωνα με τους top experts της μόδας

Keywords
Τυχαία Θέματα