COLOUR PALETTE: Νέα βεντάλια από τη Vivechrom

Η Vivechrom παρουσιάζει τη νέα βεντάλια αποχρώσεων με το όνομα COLOUR PALETTE, την καλύτερη από ποτέ συλλογή χρωμάτων και σας υπόσχεται ένα ιδιαίτερο ταξίδι γεμάτο χρώμα, έμπνευση και δημιουργικότητα στη διακόσμηση.

Μια ομάδα ειδικών της AkzoNobel έχουν επιλέξει πολύ προσεκτικά κάθε απόχρωση, με επιρροές από experts από όλο τον κόσμο, στους τομείς του σχεδιασμού, της αρχιτεκτονικής και της μόδας.

Οι 2079 αποχρώσεις της COLOUR PALETTE

είναι υπέροχα ομαδοποιημένες σε 10 κατηγορίες για εύκολη περιήγηση και επιλογή. Πιο συγκεκριμένα, η ενότητα Off-whites περιλαμβάνει απαλές, υπόλευκες αποχρώσεις, η ενότητα Neutrals είναι μια ολοκληρωμένη συλλογή ουδέτερων τόνων, από αποχρώσεις της φύσης μέχρι πιο δροσερές, ατμοσφαιρικές αποχρώσεις, ενώ οι 8 Χρωματικές Ενότητες ακολουθούν τον χρωματικό κύκλο, από τα κόκκινα μέχρι τα ιώδη.

Η νέα υπέροχη και πρωτότυπη βεντάλια COLOUR PALETTE θα αποτελέσει αναπόσπαστο εργαλείο για πλούσια έμπνευση και υψηλό ποιοτικό αποτέλεσμα για ιδιώτες και επαγγελματίες.

Για πολύ ευρεία διανομή και μεγάλη ευκολία για τον χρήστη, δημιουργήσαμε επίσης ένα εξαιρετικό χρωματολόγιο με 286 ειδικά επιλεγμένες αποχρώσεις από τη βεντάλια COLOUR PALETTE. Αναζητήστε το τώρα στο κοντινό σας χρωματοπωλείο με χρώματα Vivechrom!

Σχετικά με τη Vivechrom

Η Vivechrom, από το 1932 δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά χρωμάτων κατέχοντας σταθερά την πρώτη θέση και από το 1990 είναι μέλος της AkzoNobel, κορυφαίας εταιρείας χρωμάτων στον κόσμο. Με 225 εργαζομένους και περισσότερα από 2.000 σημεία πώλησης ανά την Ελλάδα, η Vivechrom προσφέρει στους επαγγελματίες και καταναλωτές μια πλήρη σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας για κάθε χώρο, ανάγκη και προτίμηση. Η Vivechrom, στα πλαίσια της Κοινωνικής της Υπευθυνότητας, είναι η πρώτη βιομηχανία χρωμάτων στην Ελλάδα που εφάρμοσε συστήματα διαχείρισης για την Ποιότητα, το Περιβάλλον και την Υγιεινή & Ασφάλεια στην εργασία, ενώ είναι από τα πρώτα κύρια μέλη του Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Σχετικά με τη AkzoNobel

Η AkzoNobel με τα προϊόντα της εμπνέει και βελτιώνει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων. Ως παγκόσμια κορυφαία εταιρεία χρωμάτων και επιχρισμάτων, και κορυφαίος παραγωγός ειδικών χημικών προϊόντων, παρέχουμε τα απαραίτητα συστατικά, την απαραίτητη προστασία και το απαραίτητο χρώμα στις βιομηχανίες και στους καταναλωτές παγκοσμίως. Υποστηριζόμενα από μια πρωτοποριακή κληρονομιά, τα καινοτόμα προϊόντα και οι βιώσιμες τεχνολογίες μας, έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν τις αυξανόμενες απαιτήσεις ενός κόσμου που συνεχώς εξελίσσεται, ενώ παράλληλα κάνουν τη ζωή των ανθρώπων πιο εύκολη. Με έδρα στο Άμστερνταμ, της Ολλανδίας, απασχολούμε σχεδόν 45.000 άτομα σε περίπου 80 χώρες, ενώ στην γκάμα μας συμπεριλαμβάνονται γνωστές μάρκες όπως Dulux, Sikkens, International, Interpon, Eka και Vivechrom. Κατατασσόμαστε σταθερά ως εταιρεία ηγέτης στον τομέα της αειφόρου ανάπτυξης, είμαστε αφοσιωμένοι στην ενεργοποίηση των πόλεων και της κοινωνίας, δημιουργώντας παράλληλα έναν κόσμο προστατευμένο και πολύχρωμο, όπου με τις δραστηριότητές μας βελτιώνουμε την ζωή των ανθρώπων.

Keywords
Τυχαία Θέματα