DIY: 3 χειμωνιάτικα χτενίσματα για μακριά και μεσαίου μήκους μαλλιά (video)

Τις επόμενες μέρες θα βρέχει και αυτό σημαίνει φριζάρισμα και μαλλιά που προσπαθείτε να τιθασεύσετε, ειδικά αν είναι μακριά.

Οι περισσότερες από εσάς τα μαζεύετε σε σφιχτή αλογοουρά ή πλεξούδα και απλώστε προϊόντα styling που τα κρατούν ενυδατωμένα και απαλά.

Οι ειδικοί όμως επιμένουν πως μπορείτε να υιοθετήσετε τα ωραιότερα, χειμωνιάτικα χτενίσματα χωρίς να είναι τα μαλλιά πιασμένα σφιχτά.

Αρκεί να απλώσετε μικρή

ποσότητα ενυδατικού ελαίου και να τα έχει λούσει προηγουμένως με προϊόντα περιποίησης που προσφέρουν την απαραίτητη υγρασία στην τρίχα.

Εσείς λοιπόν θα ακολουθήσετε τις συμβουλές τους κι εμείς θα σας προτείνουμε τα 3 τέλεια χειμωνιάτικα hairstyles κατάλληλα για εσάς που έχετε μακριά ή μεσαίου μήκους μαλλιά.

Αρκεί να δείτε το video που ακολουθεί και να αντιγράψετε πιστά τις κινήσεις.

Πρόκειται για μια χαμηλή αλογοουρά, ένα half up και έναν υπέροχο κότσο. Και τα 3 χτενίσματα είναι κατάλληλα και για τις γιορτές αφού είναι κομψά και περίτεχνα.

Καθήστε αναπαυτικά και πατήστε το play. Δείτε το, μελετήστε τις κινήσεις και στη συνέχεια αποκτήστε εκείνο που σας αρέσει περισσότερο, σήμερα κιόλας.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Keke Palmer: Τολμά να αποκαλύψει τα σημάδια ακμής που καλύπτουν σχεδόν όλο της το πρόσωπο και αξίζει συγχαρητήρια!

Δείτε πως πρέπει να απλώνετε το φον ντε τεν σας τώρα που η θερμοκρασία κατεβαίνει!

Keywords
Τυχαία Θέματα