Eurovision 2022-Τελικός: Αυτός είναι ο λόγος που η Laura Pausini απουσίαζε την ώρα των αποτελεσμάτων

Στο χθεσινό τελικό της Eurovision 2022, η Laura Pausini απουσίαζε επί 20 λεπτά την ώρα των αποτελεσμάτων, με αποτέλεσμα να την… ψάχνουν!

Πιο συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια που έδινε η κάθε χώρα τους βαθμούς των επιτροπών, οι τηλεθεατές έβλεπαν στους δέκτες τους μόνο τον Mika και τον Alessandro Cattelan, δίχως να βρίσκεται η Laura Pausini στο πλευρό τους, κάτι που δεν συνέβη στις πρόβες.

Σήμερα 15/5, ωστόσο, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram,

η Laura Pausini αποκάλυψε τον λόγο απουσίας της και έλυσε όλα τα ερωτήματα των τηλεθεατών που παρακολουθούσαν τον μεγάλο τελικό.

«Τι νύχτα, παιδιά! Πόση αγάπη μου δείξατε όλοι από όλο τον κόσμο! Ευχαριστώ. Ήθελα να σας ηρεμήσω και να σας πω ότι είμαι καλά. Κατά τη διάρκεια αυτού του τελικού είχα πτώση της αρτηριακής πίεσης και για αυτό το λόγο αναγκάστηκα να σταματήσω για περίπου είκοσι λεπτά κατόπιν συμβουλής των γιατρών που με βοήθησαν και τους οποίους ευχαριστώ πολύ.

Οι τελευταίοι 6 μήνες ήταν γεμάτοι δουλειά και έχω υποκύψει στο άγχος… αλλά είμαι χαρούμενη που έκλεισα τη βραδιά μαζί με τους αγαπημένους μου συντρόφους σε αυτό το ταξίδι Alessandro Cattelan και Mika και που μπόρεσα να ανακοινώσω μαζί τους τους νικητές της Eurovision, την υπέροχη Ουκρανία. Ευχαριστώ όλους εσάς και την Rai (ιδίως τον Stefano Coletta) και την EBU για την υπέροχη περιπέτεια, τους υπέροχους συγγραφείς μας, τους μουσικούς, τους χορευτές, όλους, πραγματικά.. Θα θυμάμαι αυτή την εμπειρία σαν μια από τις πιο όμορφες της ζωής μου.

Ευχαριστώ. ΥΓ Ευχαριστώ τους γιατρούς Alessandra και Noemi και τη θρυλική νοσοκόμα Daniela, τους αληθινούς αγγέλους της πόλης ASL του Τορίνο και του ιατρικού κέντρου Rai», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε τη σχετική της ανάρτηση: 

View this post on Instagram

A post shared by Laura Pausini Official (@laurapausini)


Διαβάστε ακόμα:

Γνωστός ράπερ άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 24 ετών

Eurovision 2022-Γιώργος Καπουτζίδης: H απάντηση για το σεξιστικό σχόλιο και οι δυσκολίες που αντιμετώπισε λόγω της υγείας του 

Τριαντάφυλλος για Survivor: «Από το παιχνίδι έβγαλα παραπάνω λεφτά από το έπαθλο»

Keywords
Τυχαία Θέματα