Eurovision 2023 -Ανδρέας Λάμπρου: Απαντά για το 4αρι της Ελλάδας στην Κύπρο -Η πρώτη αντίδραση

Ο Ανδρέας Λάμπρου, ο εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision 2023, κατάφερε να κατακτήσει τη 12η θέση στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου 13/5 με το τραγούδι «Break A Broken Heart». Μάλιστα, τα τελευταία 24ωρα έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων με την απόφαση της ελληνικής κριτικής επιτροπής να δώσει στην Κύπρο μόλις 4 βαθμούς στον τελικό του ευρωπαϊκού μουσικού θεσμού.

Λίγες ώρες μετά την

ολοκλήρωση του μουσικού διαγωνισμού, ο 24χρονος τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο 4αρι της Ελλάδας στην Κύπρο. Παράλληλα, μίλησε και για όλη την εμπειρία που έζησε στο Liverpool.

«Είμαι τόσο συγκινημένος, προσπαθώ να βρω λόγια αυτή τη στιγμή αλλά θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσοι με στήριξαν. Του ανθρώπους της Κύπρου, τους ανθρώπους της Ελλάδας, της Αυστραλίας, σε όλον τον κόσμο. Είναι υπέροχο να βρίσκεσαι εδώ, το αγαπώ είμαι πολύ ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ», είπε αρχικά.

Όσο για το 4άρι της Ελλάδας στην Κύπρο, ανέφερε στη συνέχεια: «Είμαι ευγνώμων για οποιονδήποτε βαθμό εδώ και θέλω να πω στους Έλληνες και στους Αυστραλούς νιώθω την αγάπη και την υποστήριξή σας και για εμένα αυτό είναι τα πάντα. Σας αγαπώ τόσο πολύ και σας το ανταποδίδω».

Διαβάστε ακόμα:

Σίσσυ Χρηστίδου: Η πρώτη on camera αντίδραση μετά τη συνέντευξη του Θοδωρή Μαραντίνη -«Ειπώθηκαν τεράστια ψέματα»

Τζένη Μελιτά: Ξεκαθαρίζει για την αμοιβή της στη Eurovision 2023 -«Στεναχωρήθηκα πολύ…»

Βίκυ Κάβουρα: Η φωτογραφία αγκαλιά με τον Γιώργο Τζαβέλλα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ

Keywords
Τυχαία Θέματα