GNTM: Ενοχλημένη η Βίκυ Καγιά με την Έλντα για την αποχώρηση της από την ομαδική χορογραφία

Με τη βοήθεια του μακιγιάζ και του κατάλληλου ντυσίματος, οι διαγωνιζόμενες του Greece’s Next Top Model μεταφέρθηκαν στη δεκαετία του ’80.

Για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο ριάλιτι μόδας, έπρεπε να χορέψουν, αλλά και να ποζάρουν ταυτόχρονα. Κατά τη διάρκεια της ομαδικής χορογραφίας η Έλντα δυσκολεύτηκε αρκετά. Το μοντέλο δεν κατάφερε να βρει τον ρυθμό και να ακολουθήσει τις συμπαίκτριες της και όταν ο χορογράφος της το είπε, ξέσπασε σε κλάματα και αποχώρησε. Μιλώντας

στην κάμερα της παραγωγής δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια της για το σχόλιο που δέχτηκε από τον Νίκο Μαριάννο!

Όταν βρέθηκε μπροστά από τους κριτές για να σχολιάσουν το αποτέλεσμα, έγινε γνωστό πως η Έλντα διέκοψε τρεις φορές το γύρισμα. Η Βίκυ Καγιά φανερά ενοχλημένη, έσπευσε να της τονίσει πως αυτά δεν γίνονται σε μια δουλειά και πως η στάση της ήταν αντιεπαγγελματική, καθώς δεν μπορεί ένα ολόκληρο συνεργείο να περιμένει ένα άτομο.

Η Έλντα της απάντησε πως ήταν ανθρώπινο και ότι μπορεί να τύχει. Τότε, η Βίκυ της είπε: «Με στοιχειώνει όλο αυτό που έγινε. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Ανθρώπινο είναι να το κάνεις μία φορά και να φύγεις, όχι τρεις»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

GNTM: Η Έλντα “καρφώνει” την Εβελίνα-“Λειτουργεί πονηρά στο παιχνίδι”

Keywords
Τυχαία Θέματα