GNTM: Ενοχλημένη η Ξανθούλα ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς-Ποια είδε την πόρτα της εξόδου;

Τα κορίτσια του Greece’s Next Top Model έπρεπε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό σε ακόμη μια φωτογράφηση, έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο παίχνιδι.

Τους ζητήθηκε να φωτογραφηθούν παρέα με μικρά παιδιά και να αναδείξουν την χαρά τους. Παρόλα αυτά, αρκετές δεν κατάφεραν να πετύχουν καλές λήψεις, αλλά ούτε και να ακολουθήσουν τις οδηγίες που τους έδιναν. Αυτό εξόργισε τη Ζενεβιέβ, η οποία διέκοψε τη φωτογράφηση και κυριολεκτικά τους έβαλε τις φωνές.

«Στοπ! Πραγματικά βλέπω

τη φωτογράφιση τόση ώρα στο μόνιτορ και απλώς μας τρολάρετε. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε πάει cut, να σου εξηγούμε ότι δεν έχουμε δει μοντέλο και να ξεκινάς και να κάνεις αυτό. Δεν γίνεται! Δεν γίνεται να της λες μη χοροπηδάς, έχεις χοροπηδήσει 5 φορές και την έκτη φορά να μου χοροπηδάει. Ξέρετε κάτι; Ή θα σοβαρευτείτε ή δεν είστε μοντέλα! Δεν γίνεται τα παιδιά εδώ να είναι επαγγελματίες, να μου το έχουν δώσει σε όλες τις λήξεις και να μην έχω λήψεις από τα Top Model Greece. Γιατί είναι Next Top Model My μπιπ μπιμπ. Μπήκες και χόρευες ποντιακά. Οκει, χορεύει ποντιακά, μπράβο της. Θα μου δώσεις την επόμενη. Δεν γίνεται! Δεν είναι αστείο!», ανέφερε.

Τελικά, όταν οδηγήθηκαν μπροστά από τους τέσσερις κριτές η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πως τις τρεις χειρότερες φωτογραφίες τις είχαν η Χριστιάννα, η Ξανθούλα και η Ειρήνη. Η Ξανθούλα ζήτησε από τη Βίκυ Καγιά να αποχωρήσει οικειοθελώς, λέγοντας της πως δεν περνάει καλά στο σπίτι λόγω των αρνητικών σχολίων που δέχεται από συμπαίκτριες της.

Φυσικά, αναφερόταν στην Ειρήνη Ερμίδου, η οποία πήρε τον λόγο και εξήγησε πως προσπαθησε να λύσει μια παρεξήγηση που είχαν μεταξύ τους και η Ξανθούλα δεν ήθελε να δεχτεί τη συγγνώμη της. Θέση πήραν κι άλλα κορίτσια, ενώ στη συνέχεια η Ξανθούλα πήρε την φωτογραφία της και παρέμεινε στο παιχνίδι.

Από το Greece’s Next Top Model αποχώρησε η Χριστιάννα, η οποία συγκινημένη αποχαιρέτησε τις συμπαίκτριες της, αλλά και τους κριτές.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ξέσπασε η Ζενεβιέβ Μαζαρί στο GNTM: Διέκοψε τη φωτογράφηση!

Keywords
Τυχαία Θέματα