Grombre: Είναι το πιο ευφάνταστο hair trend αν έχετε γκρίζα μαλλιά!

Και έρχεται εκείνη η στιγμή που ανακαλύπτετε τα πρώτα λευκά. Είναι η αρχή μιας νέας εποχής που δηλώνει πως ωριμάζετε. Όχι πως δεν το γνωρίζετε, συνήθως συνοδεύεται από μικρές, λεπτές γραμμές που επίσης βλέπετε καθαρά κάθε πρωί στον καθρέφτη του μπάνιου σας.

Εμείς θέλουμε να σας τονίσουμε πως είναι μια μορφή γοητείας τα συγκεκριμένα “σημάδια”. Καθ’ ένα ξεχωριστά έχει να κάνει με στιγμές της ζωής σας, εμπειρίες και σας κάνουν να εκτιμάτε το χρόνο. Ήρθε η ώρα να τον εκμεταλευτευθείτε με τον καλύτερο, δυνατό τρόπο.

Όλα αυτά όμως είμαστε σίγουρες πως τα έχετε σκεφτεί. Και όσον αφορά στα

γκρίζα μαλλιά υπάρχει πάντα η λύση της βαφής. Γνωρίζετε όλες τις τάσεις και τις έχετε συζητήσει με τον κομμωτή σας.

Αν πάλι δεν είστε σίγουρες πως θέλετε να αποκτήσετε ένα νέο χρώμα εμείς σας έχουμε ένα ολοκαίνουριο trend που θα σας εντυπωσιάσει.

Ονομάζεται “grombre”. Ένας συνδυασμός του “grey” με το “ombre” δηλαδή. Θα το πετύχετε με την τεχνική του balayage που συνδυάζει τα φυσικά γκρίζα με highlights στο φυσικό σας χρώμα ή ξανθές σε ψυχρό τόνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Be You-nique (@_beyou.nique_)

Παράλληλα και αν τα γκρίζα δεν είναι αρκετά, οι haircolorists προσθέτουν highlights σε silver και icy blonde χαρίζοντας το τέλειο εφέ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tommy Vo (@tommyamazinghair)

Για να δείχνει το αποτέλεσμα φυσικό, τα highlights ξεκινούν από τη ρίζα, ώστε ακόμη κι όταν αρχίζει να βγαίνει να φαίνεται απόλυτα φυσικό. Αυτό σημαίνει πως οι επισκέψεις σας στο κομμωτήριο δεν είναι τόσο συχνές όσο αν είχατε βάψει όλα τα μαλλιά σας σε μια συγκεκριμένη απόχρωση.

Το grombre είναι μια τάση που έγινε δημοφιλής από τις αρχές της πανδημίας, μιας και οι γυναίκες με γκρίζα μαλλιά που δεν μπορούσαν να βρεθούν με τον haircolorist προσπαθούσαν να βρουν λύση.

Η αναζήτηση στο pinterest “going gray” αυξήθηκε κατά 879%! Και κάπως έτσι δημιουργήθηκε ένα ακόμη μεγάλο trend.

Αν λοιπόν θέλετε να αναβαθμίζετε το grey hair look σας, κλείστε ραντεβού με τον haircolorist και δείξτε του τα τέλεια looks που σας αρέσουν περισσότερο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@lovelaughsandlemondrops)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη jennifer lee [mrs. ] (@jens_going_gray.zy)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anastasiia

Keywords
Τυχαία Θέματα