H ‘ALE Black Friday 2022 έρχεται και ΑΥΤΑ είναι τα 7 must have κομμάτια που πρέπει να αποκτήσεις

Η αναμονή για fashion shopping φτάνει στο τέλος της, αφού σε λίγο πλησιάζει η ‘ALE black Friday! Οι περισσότερες από εμάς περιμένουμε εκείνες τις ημέρες, για να αποκτήσουμε τα must-haves του χειμώνα και όχι άδικα, αφού οι τιμές είναι πράγματι καλύτερες κάνοντάς μας να θέλουμε να ανανεώσουμε ολόκληρη την γκαρνταρόμπα μας. Κι επειδή οι καλύτερες black Friday προσφορές

είναι της ‘ALE, αφού φροντίσεις να πάρεις τα απαραίτητα για εσένα, είναι μια καλή ευκαιρία να σκεφτείς και τα Χριστουγεννιάτικα δώρα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Eμείς συγκεντρώσαμε όλες τις τάσεις- προτάσεις για δώρα που μπορείς να χαρίσεις στις γυναίκες της ζωής σου…αυτές τις γιορτές.

#1. Το βελούδινο φόρεμα των ονείρων μας

Υπάρχει πιο ωραία πρόταση δώρου από αυτήν; Ένα βελούδινο μάξι φόρεμα αποτελεί φανταστική επιλογή για κάθε γυναίκα της ζωής σου. Στην ‘ALE ανακαλύψαμε αυτό το μάξι βελούδινο halter neck φόρεμα που μπορείς κι εσύ να επιλέξεις για τις ημέρες των γιορτών ή και για μια ξεχωριστή μέρα της ζωής σου.

#2. Πες ναι! στα prints

Tα prints κυριαρχούν για μια ακόμη σεζόν στην ντουλάπα μας και έτσι ένα printed πουκάμισο, top, πουλόβερ ή φόρεμα αποτελεί πάντα μια safe επιλογή δώρου. Στην ‘ALE θα βρεις πολύ ξεχωριστά καρό, λαοπάρ και ριγέ σχέδια που θα ξετρελάνουν τη μαμά ή την κολλητή σου.

#3. Jackets που ξεχωρίζουν

Κάτι που τραβάει πάντα τη δική μου προσοχή στο e-shop της ‘ALE είναι η ποικιλία στα πανωφόρια: γούνινο παλτό με zebra print, μπουφάν διπλής όψης με γούνα, faux-leather jackets σε διάφορα χρώματα και φυσικά το κομψό ημίπαλτο με το pied de poule μοτίβο. Υπάρχει γυναίκα που δεν θα χαρεί με ένα τέτοιο δώρο;

#4. Leather pants to die for

Συνδύασε το κομψό πανωφόρι σου με μια πλεκτή μπλούζα σε vibrant πορτοκαλί απόχρωση και ένα leather-effect παντελόνι, και έτσι θα δημιουργήσεις ένα από τα πιο fashionable ensemble της σεζόν. Το δερμάτινο παντελόνι αποτελεί επίσης μια καλή επιλογή δώρου που θα κερδίσει αμέσως τη φίλη, την αδερφή, τη σχέση σου.

#5. Βάλε χρώμα στην ντουλάπα σου

Τα χρωματιστά παντελόνια και τα colored suits είναι ένα ακόμα trend του χειμώνα, έτσι πέρα από τα primary colors, θα βρεις ένα εντυπωσιακό κοστούμι σε βιολετί χρώμα και ένα σακάκι με τη ζιπ κιλότ του σε μια ονειρική απόχρωση του μωβ.

#6. Καρό κασκόλ

Το καρό είναι ένα print που επιστρέφει φέτος και στα κασκόλ μας. Το κλασικό αυτό σχέδιο που τόσο έχουμε αγαπήσει στο παρελθόν έρχεται και πάλι στην ντουλάπα μας και αποτελεί την τέλεια πρόταση για δώρο.

#7. Τα co-ords που έχουμε ερωτευτεί

Τα ρούχα που σετάρονται απόλυτα μεταξύ τους είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν. Στην ‘ALE θα βρεις υπέροχα σχέδια που θα αποτελέσουν τέλειο δώρο για εσένα ή για τις γυναίκες της ζωής σου.

Η λέξη-κλειδί που χαρακτηρίζει τη χειμωνιάτικη συλλογή της ‘ALE είναι η θηλυκότητα και σύντομα τα fashion items του brand θα έχουν τις πιο ελκυστικές τιμές της σεζόν! Γι’ αυτό κάντε πολύ εύκολα από εδώ την εγγραφή σας στο newsletter, για να μάθετε πρώτες την έναρξη των εκπτώσεων και να προλάβετε τα αγαπημένα σας κομμάτια, πριν εξαντληθούν.

Κάντε την εγγραφή σας εδώ: https://www.ale.com.gr/hellas/black-friday

Διαβάστε περισσότερα:

10 πλεκτά φορέματα σε neutral τόνους που θα αναβαθμίσουν κάθε φθινοπωρινό σου look

Το χρώμα των Raspberry είναι η πιο hot απόχρωση του 2023- Δες πώς θα το φορέσεις

7 trends που ήρθαν για να μείνουν αυτό το Φθινόπωρο- Θα τα βρεις όλα σε ένα μόνο brand!

Keywords
Τυχαία Θέματα