H Cate Blanchett υιοθέτησε μέσα σε μία μέρα τα δύο πιο εντυπωσιακά beauty looks της σεζόν!

Η Cate Blanchett είναι το ίνδαλμα μας. Γοητευτική, stylish και με μία πολύ ιδιαίτερη άποψη όσο αφορά τη μόδα και την ομορφιά. Φυσικά σε κάθε της δημόσια εμφάνιση μας αφήνει άφωνες με τις επιλογές της και ένα είναι το σίγουρο: Έχει δίπλα της την σωστή ομάδα ειδικών. Αυτός είναι ένας από τους λόγους γιατί ο πρώτος και σημαντικότερος είναι ότι υποστηρίζει τις τάσεις χαρίζοντας σ’ αυτές τη δική της, ξεχωριστή πινελιά.

Και τώρα

ήρθε με την τελευταία της εμφάνιση να αποδείξει πως είναι ικανή μέσα σε μία μέρα να υιοθετήσει τις μεγαλύτερες τάσεις τις επόμενης σεζόν και να δείχνει υπέροχη με όλες. 

Η Blanchett βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για την προώθηση της νέας της ταινίας Where’d You Go, Bernadette. Το πρωί ήταν καλεσμένη στο διάσημο τηλεοπτικό show Today και το βράδυ περπάτησε στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας. Και στις δύο εμφανίσεις της ήταν συγκλονιστική. 

Στη πρώτη επέλεξε ένα μονοχρωματικό ροζ look. Στα χείλη της άπλωσε ένα περλέ ροζ κραγιόν ενώ τα ζυγωματικά της τονίστηκαν με την ίδια ακριβώς απόχρωση. Τα μαλλιά της ήταν κυματιστά και ακουμπούσαν τους ώμους. Το ξανθό-χρυσό που έχει επιλέξει τον τελευταίο καιρό δημιουργούσε μια απίθανη αντίθεση με το μακιγιάζ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cateblanchett (@cate_blanchettofficial) στις 13 Αύγ, 2019 στις 2:44 μμ PDT

Μερικές ώρες αργότερα ένα μεταλλικό smoky eye πήρε τη θέση του ροζ μονοχρωματικού μακιγιάζ ενώ έπιασε τα μαλλιά της ψηλά σε ένα σινιόν με φράντζα που είχε απίστευτο όγκο εμπνευσμένη καθαρά από τα 80’s. Έπρεπε άλλωστε να ταιριάζει με τη συγκλονιστική δημιουργία που φορούσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Robert Vetica (@robertvetica) στις 13 Αύγ, 2019 στις 6:03 μμ PDT

H Blanchett ήταν και παραμένει η μούσα μας. Καταφέρνει να αποθεώνει κάθε look και αυτή τη φορά κατάφερε μέσα σε μία μέρα να αναδείξει μερικές από τς μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν που διανύουμε αλλά και του επόμενου φθινοπώρου. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να παίρνουμε μαθήματα από τις εμφανίσεις της και να απελευθερωθούμε όσο αφορά τα looks στις βραδινές η επίσημες δικές μας εμφανίσεις.

Διαβάστε ακόμη:

Οι celebrities αποδεικνύουν ότι το french manicure επέστρεψε για να μείνει!

H Selena Gomez ακολούθησε το παράδειγμα των Rihanna και Lady Gaga και οι θαυμάστριες της τρελάθηκαν από τη χαρά τους

Keywords
Τυχαία Θέματα