H Chiara Ferragni φόρεσε τη φούστα που προσέλκυσε πάνω από 250.000 likes!

Η Chiara Ferragni συνεχίζει να βρίσκεται σε καραντίνα με τον σύζυγό της και το παιδάκι της στο σπίτι της στο Μιλάνο και καθημερινά μας δείχνει πώς περνάει τη μέρα της αλλά και τις στιλιστικές της επιλογές μέσα στο σπίτι. Συνήθως η ίδια επιλέγει φόρμες και άνετα παντελόνια από το δικό της brand, αλλά κάποιες φορές δοκιμάζει και άλλα ρούχα που δεν είναι τόσο ευκολοφόρετα μέσα στο σπίτι αλλά της φτιάχνουν τη διάθεση.

Πριν από λίγες ώρες η γνωστή influencer και επιχειρηματίας μας έδειξε μια από τις αγαπημένες της ανοιξιάτικες φούστες και όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια

και τα likes έπεσαν βροχή.

Τhe Trend

H Chiara Ferragni φόρεσε μια μίνι φούστα με micro floral prints σε ασπρόμαυρους τόνους και έκλεψε τις εντυπώσεις. Οι φούστες σε αυτό το στιλ φοριούνται πολύ την άνοιξη επειδή είναι ευκολοφόρετες, μπορείς να τις συνδυάσεις εύκολα με πολλές μπλούζες, ταιριάζουν σε πολλές περιστάσεις και δίνουν στιλ σε κάθε girly εμφάνιση που κάνουμε.

Η Chiara ταίριαξε τη φούστα της με λευκό crop top και ολοκλήρωσε το look της με μαύρο τσαντάκι και χρυσά κοσμήματα.

View this post on Instagram

Today I dressed for a picnic.. On the terrace And then the weather got all cloudy

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on Apr 13, 2020 at 8:31am PDT

Μπορείς να επιλέξεις φούστες σε αυτό το στιλ είτε σε ασπρόμαυρους τόνους, όπως κάνει η Chiara, είτε σε πιο έντονα bold χρώματα για πιο δυναμικές εμφανίσεις. αν ωστόσο θέλεις μια φούστα που να μπορείς να φορέσεις πιο εύκολα στην καθημερινότητά σου τότε προτίμησε γήινους και παλ τόνους.

Οι φούστες με micro floral prints θα φορεθούν πολύ και όλο το καλοκαίρι με crop tops, t-shirts αλλά και τα αγαπημένα μας μαγιό στην παραλία. Μπορείς να τις βρεις στα περισσότερα καταστήματα με ρούχα και σε online e-shops.

Διαβάστε ακόμα: Πάσχα στο σπίτι; Δες τα πασχαλινά looks γνωστών influencers!

Fashion Alert: Τα 7 φορέματα που έγιναν τάση λόγω της καραντίνας και αξίζει να τα αποκτήσεις!

Γυναίκες από όλο τον κόσμο μας δείχνουν τα στιλιστικά τρικς που ακολουθούν πιστά μέσα στο σπίτι!

Keywords
Τυχαία Θέματα