H Emma Chamberlain είναι η You Tuber με το πιο ανεπιτήδευτο στιλ – Τα looks που θέλουμε να αντιγράψουμε

Η Emma Chamberlain  είναι μία από τις πιο γνωστές YouTuber στον κόσμο με εκατομμύρια followers στο Instagram. Η ίδια διαθέτει υπέροχο στυλ και πάντα μας εντυπωσιάζει με το ανεπιτήδευτο στυλ της. Σήμερα λοιπόν συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο ωραίες casual εμφανίσεις της γνωστής influencer ώστε να εμπνευστούμε ακόμα περισσότερο από αυτές.

Αν θέλεις να δείχνεις casual ακόμα και

με το παντελόνι του γραφείου τότε ακολούθησε το παράδειγμα της Emma και συνδύασέ το παντελόνι σου με ένα στενό t-shirt, δερμάτινη ζώνη και sneakers.

Το total denim look της Emma είναι απλά υπέροχο. H ίδια συνδυάζει ένα crop ντένιμ τζάκετ με τζιν παντελόνι στην ίδια ακριβώς απόχρωση και ολοκληρώνει το look με καφέ τσαντάκι και κομψά αξεσουάρ.

Τα second skin tops σε vintage σχέδιο, που μας έκανε να αγαπήσουμε ξανά ο οίκος Gucci, βρίσκονται στο επίκεντρο της μόδας και η Emma συνδυάζει το δικό της με μία πράσινη φούστα.

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν είναι τα printed παντελόνια που θα φορέσουμε πολύ τόσο με ασορτί top όσο και με λευκά πουκάμισα και crop tops.

Θέλεις να δημιουργήσεις ένα σούπερ casual outfit φορώντας το αγαπημένο σου τζιν; Συνδύασέ το με ένα ριγέ crop top, όπως κάνει η Emma, και πρόσθεσε στο look ένα ζευγάρι platform sneakers.

Φέτος την άνοιξη αγαπάμε ιδιαίτερα τις neon αποχρώσεις και τις προσθέτουμε σε ακόμα μεγαλύτερη αναλόγια στην γκαρνταρόμπα μας. Η Emma φοράει το neon κίτρινο τζάκετ της με ένα little black dress, λευκά καλτσάκια και platform loafers. Τα platform loafers είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα παπούτσια της άνοιξης και αναμένεται να κάνουν πάταγο.

Διαβάστε περισσότερα:

12 ανοιξιάτικα tops που ανακαλύψαμε σε αγαπημένα e-shops και τα θέλουμε εδώ και τώρα!

Μήπως δεν είναι το Very Peri το πιο hot trend της χρονιάς; Εμείς έχουμε ερωτευτεί αυτό το χρώμα!

Υπάρχει ένα τζιν που θα φορεθεί πάρα πολύ μέσα στην Άνοιξ

Keywords
Τυχαία Θέματα