H Hailey Bieber επιβεβαίωσε τις φήμες: Το beauty brand της είναι στα σκαριά!

Συζητιόταν για καιρό, ήταν δίκαιο (αφού είναι πάντα πολύ ενημερωμένη και εκλεκτική με το skincare της και τα ψαγμένα, high-end προϊόντα που χρησιμοποιεί) και τώρα γίνεται πράξη: η Hailey Bieber παραδέχτηκε ότι το beauty brand της δεν υπάρχει απλώς ως φήμη αλλά καταφτάνει μέσα στο 2022 και θα λέγεται Rhode Beauty  (το brand name είναι το μεσαίο όνομά της). Η αποκάλυψη έγινε στο πρόσφατο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube

και έκτοτε η είδηση έχει γίνει talk of the…web!

“Απαντώ σε ερωτήσεις σας” ήταν ο τίτλος του βίντεο και η Hailey θα έπρεπε να περιμένει ότι οι fans της δεν θα έχαναν την ευκαιρία να (προσπαθήσουν να) λύσουν όλες τις απορίες τους. Ήρθε, λοιπόν, αντιμέτωπη με ένα ερώτημα που ήταν γραμμένο με κεφαλαία γράμματα: “ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ RHODE;” Αρχικά, το διάσημο μοντέλο και influencer σκέφτηκε να προσπεράσει την συγκεκριμένη ερώτηση αλλά τελικά άλλαξε γνώμη. «Ok, δεν πρόκειται να είμαι ασαφής σχετικά με αυτό. Η Rhode είναι στα σκαριά εδώ και αρκετό καιρό και η άφιξή της είναι πια πολύ κοντά. Καταφτάνει μέσα στο 2022 και είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Αυτό μόνο μπορώ να πω προς το παρόν» είπε. Έκτοτε, και πριν κάνει οποιαδήποτε άλλη δήλωση σχετικά, το account @rhode στο Instagram έφτασε ήδη τους 30.5k followers χωρίς καν, φυσικά, να υπάρχουν ακόμη posts – απλά και μόνο με την επιβεβαίωση της φήμης!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Η Hailey Bieber είχε βέβαια ήδη αναφερθεί σε αυτό το επιχειρηματικό βήμα της από τα τέλη του Σεπτέμβρη στο podcast “4D With Demi Lovato”: «Θα μπω στον κόσμο της ομορφιάς και ξεκινάω μια εταιρία, κάτι που είναι συναρπαστικό. Έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτό το εγχείρημα ήδη από την αρχή της πανδημίας, οπότε ασχολούμαστε ήδη δυο χρόνια με αυτό. Νιώθω πως για πρώτη φορά ξέρω ότι ακριβώς εδώ θα έπρεπε να είμαι και αυτό ακριβώς θα έπρεπε να κάνω». Η Hailey είχε -χωρίς επιτυχία- υποβάλει αιτήσεις για την κατοχύρωση εμπορικού σήματος με σκοπό τη δημιουργία ενός beauty brand και στο παρελθόν (όπως το πολυσυζητημένο “Bieber Beauty” που δεν τα κατάφερε). Αυτή τη φορά όμως το όνειρό της είναι έτοιμο να γίνει πραγματικότητα!

Τώρα, φυσικά, η συζήτηση περνάει στο επόμενο level: Τι προϊόντα θα περιλαμβάνει το νέο beauty brand; Skincare σίγουρα, αφού η Hailey έχει επανειλημμένα μοιραστεί το πάθος για την φροντίδα της επιδερμίδας της με τους fans της, αποκαλύπτοντας συχνά λεπτομέρειες από την beauty routine της – περιμένουμε να δούμε αν η Hailey θα καταφέρει να κάνει τη διαφορά.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:
Iman: Το πρώτο της άρωμα είναι εμπνευσμένο από τον μεγάλο της έρωτα με τον David Bowie

Πώς βάζουμε ρουζ: Το βίντεο που σου δείχνει το τρόπο!

Η Beyoncé πήγε το french mani σε άλλο επίπεδο και οι fans της εκστασιάζονται!

Keywords
Τυχαία Θέματα