H Katie Holmes αποκαλύπτει τα beauty προϊόντα που δεν αποχωρίζεται και είναι ότι καλύτερο για τις γυναίκες στα 40

Η Katie Holmes τον τελευταίο καιρό έχει εξελιχθεί σε fashion και beauty icon. Εμείς θα ασχοληθούμε με το δεύτερο φυσικά. Σε κάθε της έξοδο υιοθετεί τα πιο κομψά make up looks και hairstyles κατάλληλα για κάθε γυναίκα που πλησιάζει τα 40.

Η Holmes παράλληλα φροντίζει σωστά την επιδερμίδα της χρησιμοποιώντας

προϊόντα περιποίησης  και μακιγιάζ στα οποία ορκίζεται και δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Είναι οι φόρμουλες που προτείνει σε όλες τις συνομήλικές της, αφού η σύνθεση και η υφή τους βελτιώνουν και κολακεύουν την όψη. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katie Holmes (@katieholmes212) στις 17 Νοέ, 2019 στις 7:26 μμ PST

Η ίδια μάλιστα τα αποκάλυψε και πρέπει να τα δείτε γιατί είναι πράγματι τα πλέον κατάλληλα.

Powder Blush: Το έχει πάντα στην τσάντα της ώστε να χαρίζει χρώμα και φρεσκάδα στα ζυγωματικά μέσα στη μέρα. Το αγαπημένο της είναι το Tom Ford Cheek Color.

Προϊόν καθαρισμού σε μορφή κρέμας: Ειδικά τις περιόδους που έχει γυρίσματα ή φωτογραφήσεις φορά βαρύ makeup για ώρες. Αυτός είναι ο λόγος που το απομακρύνει με το Olay Regenerist Skin Perfecting Cleanser το οποίο κάνει τρυφερή απολέπιση εξαφανίζοντας κάθε ίχνος μακιγιάζ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katie Holmes (@katieholmes212) στις 28 Σεπ, 2019 στις 1:29 μμ PDT

Έλαιο προσώπου:  Από τα 30 της χρόνια απλώνει στην επιδερμίδα το Pestle & Mortar Superstar Night Oil που χαρίζει θρέψη, ενυδάτωση, απαλότητα και λάμψη.

Φυσικά προϊόντα: Έχει μια μικρή εμμονή με τα προϊόντα χωρίς χημικά συστατικά. Τα τελευταία χρόνια στο μπάνιο της υπάρχει η αγαπημένη της σειρά προσώπου Tata Harper Green Essentials.

Μάσκες: Κάθε βράδυ, όσο κουρασμένη κι αν είναι, απλώνει στην επιδερμίδα την Dr. Hauschka Revitalising Mask που συσφίγγει και ανανεώνει, λειαίνοντας λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katie Holmes (@katieholmes212) στις 28 Σεπ, 2019 στις 7:09 πμ PDT

Shimmer Powder: Αγαπά το nude make up look και παράλληλα τις διακριτικές λάμψεις. Κάθε πρωί απλώνει μικρή ποσότητα της Bobbi Brown Shimmer Brick Compact που χαρίζει υγιή όψη σε όλο το πρόσωπο.

Λευκή σκιά: Είναι το μικρό της μυστικό μακιγιάζ. Απλώνει μικρή ποσότητα λευκής σκιά  από την παλέτα Marc Jacobs Eye-Conic Multi-Finish Eye Shadow Palette, Steel στην εσωτερική γωνία του ματιού. Με αυτό το trick το βλέμμα αποκτά λάμψη και δείχνει ξεκούραστο και νεανικό.

Διαβάστε ακόμη:

Sarah Michelle Gellar: Ακολούθησε το νέο trend της καραντίνας -Έβαψε τα μαλλιά της και η αλλαγή είναι απίθανη

Τα beauty trends που έρχονται από τα παλιά και θα τα δείτε παντού τους επόμενους μήνες

Keywords
Τυχαία Θέματα