H μόδα που αγαπάνε οι σχεδιαστές αυτή την άνοιξη επιστρέφει από τα παλιά…

O γνωστός οίκος Balmain αφιέρωσε ένα μεγάλο μέρος από το show του στις ρίγες, μια τάση που έχουμε αγαπήσει πολλές φορές στο παρελθόν. Ο γνωστός σχεδιαστής Olivier Rousteing έβαλε τα δυνατά του για μια ακόμα φορά και μας κέρδισε με τις δημιουργίες του.

Ο σχεδιαστής έδειξε δύο διαφορετικά είδη ρίγας, πιο λεπτές και πιο φαρδιές και παρακάτω θα δεις όλα τα σχέδια που ξεχωρίσαμε.

Ο Rousteing έδειξε σύνολα σε μαύρο χρώμα με λεπτές λευκές ρίγες. Το κοστούμι που παρουσίασε κέρδισε τα βλέμματα πάνω του και αποτελούνταν από μαύρο crop top με

ρίγες, μαύρη καμπάνα με ρίγες και oversized blazer.

H μάξι φούστα με τις τιράντες που συνδυάστηκε με λευκό t-shirt με βάτες ήταν εντυπωσιακή και μας άρεσε ο τρόπος που τη συνδύασε ο σχεδιαστής με φαρδύ τσόκερ και τετραγωνισμένα γυαλιά ηλίου.

Ο γνωστός οίκος μόδας παρουσίασε επίσης σύνολα με φαρδιές ασπρόμαυρες ρίγες. Οι φαρδιές καμπάνες έκλεψαν τις εντυπώσεις, όπως επίσης και τα off-the-shoulder top που έδειξε ο σχεδιαστής.

 

Ο ίδιος συνδύασε στράπλες tops με μάξι διαφανείς φούστες, τσόκερ και belt bags και μας έκανε να ανυπομονούμε να υιοθετήσουμε κι εμείς παρόμοια looks.

O Rousteing επιμένει στις έντονες βάτες και μας καλεί να τις προσθέσουμε στα καθημερινά μας outfits.

To shirt dress που παρουσίασε ο οίκος μόδας ήταν και αυτό με ρίγες και κορσέ στη μέση, όπως προστάζει η μόδα.

Σε περίπτωση που θέλεις να αγοράσεις ένα blazer για την άνοιξη, τα δύο blazer που έδειξε ο Rousteing- με λεπτή και φαρδιά ρίγα- είναι καλή επιλογή.

Διαβάστε ακόμα: Street Fashion: Τα 7 tips που ακολουθούν οι πιο στιλάτες fashionistas- Θα τα λατρέψεις και μπορείς να τα ακολουθήσεις κι εσύ στην καθημερινότητά σου

6 τρόποι να φορέσεις το αγαπημένο σου τζιν αυτή την άνοιξη σαν πραγματική influencer!- Ποιο είναι το denim που φοράνε οι πιο πολλές γυναίκες;

Chiara Ferragni: ΑΥΤΑ τα αξεσουάρ φοράει η πιο δημοφιλής influencer- Δες πώς τα συνδυάζει και πώς θα τα φορέσεις κι εσύ!

Keywords
Τυχαία Θέματα