Hello Movember! Δες πώς μπορείς να στηρίξεις το κίνημα ενημέρωσης για τα θέματα υγείας των ανδρών

Όλα ξεκίνησαν το 2003 στη Μελβούρνη, όταν δύο φίλοι, ο Travis Garone και ο Luke Slattery, είχαν μια ιδέα: με αφορμή την προσπάθεια που έκανε η μητέρα ενός φίλου τους να μαζέψει χρήματα για να βοηθήσει γυναίκες με καρκίνο του μαστού, σκέφτηκαν να δοκιμάσουν κάτι αντίστοιχο, να ξεκινήσουν ένα κίνημα δηλαδή, αλλά για τους άντρες και τον καρκίνο του προστάτη.

Έτσι προέκυψε το challenge: καθώς το μουστάκι ήταν εκτός μόδας για χρόνια, οι δύο φίλοι (προ)κάλεσαν τριάντα άντρες να αφήσουν μουστάκι για τις 30 μέρες του Νοεμβρίου – μια κίνηση με μοναδικό στόχο να υπενθυμίσει στον αντρικό πληθυσμό

την σημασία της πρόληψης και του τακτικού ελέγχου για τον καρκίνο του προστάτη. Η επιτυχία αυτής της ιδέας είναι προφανής: έκτοτε, ο Νοέμβριος έχει καθιερωθεί ως ο μήνας για την ανδρική υγεία και αποτελεί πλέον παράδοση για τους άνδρες να ξυρίζονται την πρώτη ημέρα του μήνα κι ύστερα να αφήνουν μουστάκι ως ένδειξη υποστήριξής του κινήματος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Movember (@movember)

Η Max Factor έρχεται να υποστηρίξει δυναμικά την εκστρατεία Movember, θέλοντας να φέρει ένα βήμα πιο κοντά την ομορφιά με την ευαισθητοποίηση, ενημερώνοντας το κοινό σχετικά με τα θέματα υγείας των ανδρών αλλά και τονίζοντας τη σημασία της πρόληψης στην αντιμετώπιση του καρκίνου όπως και άλλων ασθενειών.

Για αυτό το λόγο, δημιουργεί ένα challenge στα social media, προσκαλώντας το κοινό, ανεξαρτήτως φύλου, να συμμετέχει και να μεταδώσει το μήνυμα και τη σπουδαιότητα της εκστρατείας ανεβάζοντας μία φωτογραφία με τα hashtags: #MF_Movember & #MaxFactorsupportsMovember.

Έτσι, όσοι και όσες επιθυμούν να συμμετέχουν, μπορούν να φωτογραφηθούν για καλό σκοπό, χρησιμοποιώντας τα πιο εμβληματικά προϊόντα μακιγιάζ του brand και σχεδιάζοντας ένα μουστάκι στο χέρι ή στο πρόσωπο. Με αυτό τον συμβολικό- και fun- τρόπο, η Max Factor υπογραμμίζει την ανάγκη ευαισθητοποίησης και καλεί όλους να κάνουν γνωστή τη σπουδαιότητα πρόληψης και υιοθέτησής ενός υγιεινού αλλά και ισορροπημένου τρόπου ζωής.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Nail inspo: Το μαύρο βερνίκι είναι hot & εμείς βρήκαμε 6 top nail art ιδέες για να εμπνευστείς

Ariana Grande: Δεν φαντάζεσαι τι συμβουλή έδωσε για τέλειo winged eyeliner!

Μαλλιά που σπάνε: Τι φταίει και τι μπορείς να κάνεις;

Keywords
Τυχαία Θέματα