J2US: Ανατροπή με την αποχώρηση – Σώθηκε «στο παρατσάκ» ζευγάρι

Το 14ο live του J2US ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου με μια αποχώρηση. Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και χθες, όλοι οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να εντυπωσιάσουν τους κριτές τόσο με τη φωνή όσο και με τη σκηνική παρουσία τους.

Κάποιοι κατάφεραν να αγγίξουν την κορυφή με τη βαθμολογία τους, ενώ άλλοι κινήθηκαν σε χαμηλότερα επίπεδα. Καθώς η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο φινάλε έχει ξεκινήσει, όλοι δουλεύουν σκληρά και προσπαθούν να προσέξουν

την παραμικρή λεπτομέρεια που θα τους στοιχίσει βαθμούς.

Τι συνέβη με την αποχώρηση;

Λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους, λοιπόν, ο Νίκος Κοκλώνης κάλεσε όλα τα ζευγάρια στη σκηνή και τους ανακοίνωσε την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού. Μπορεί οι κριτές να δίνουν τη δική τους βαθμολογία, ωστόσο οι τηλεθεατές έχουν την τελευταία γνώμη για το τι θα συμβεί.

Αν και η αποχώρηση θα έπρεπε να είναι διπλή, λοιπόν, ο παρουσιαστής εξέπληξε τους συμμετέχοντες, μιας και μετά την πρώτη αποχώρηση, ανακοίνωσε πως υπάρχει ισοψηφία μεταξύ δύο ζευγαριών και συνεπώς – σύμφωνα με τους κανονισμούς – θα παραμείνουν και τα δύο στο «J2US».

Το μοναδικό ζευγάρι που αποχώρησε από το χθεσινοβραδινό show ήταν ο Παντελής Τουτουντζής και η Κατερίνα Στανίση, οι οποίοι χάρισαν μοναδικές ερμηνείες και σημείωσαν μια πολύ αξιόλογη διαδρομή.

Διαβάστε ακόμα:

 Νίκος Κοκλώνης σε Κατερίνα Στικούδη: «Μη φύγεις, ξέρεις εσύ τι λέω»

 Καίτη Γαρμπή για Γιάννη Φλωρινιώτη: «Το διαβάζω και με ενοχλεί, ήμασταν οι βασικές τραγουδίστριες»

 Συγκινεί η Ρεγγίνα Μακέδου: «Μόνο ο Θεός ξέρει πότε θα φύγεις»

Keywords
Τυχαία Θέματα