J2US: Αποκαλύφθηκε το secret ζευγάρι -Η πρώτη εμφάνιση στη σκηνή

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές αλλά και όλους όσοι βρίσκονται αυτοί τη στιγμή στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου και παρακολουθούν από κοντά το δέκατο live του «J2US».

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις δώδεκα εμφανίστηκε στη σκηνή του μουσικού show το secret ζευγάρι, για το οποίο ο Νίκος Κοκλώνης είχε κάνει αναφορά από την περασμένη εβδομάδα.

Και αυτοί δεν είναι άλλοι από τον Γιάννη Παπαμιχαήλ και την coach του, Ειρήνη

Μερκούρη. Το νέο ζευγάρι κλήθηκε να ερμηνεύσει το τραγούδι«Καρδιά μου λιώνω» χωρίς να έχει κάνει αρκετές πρόβες, όπως τόνισε και ο παρουσιαστής.

«Τους περισσότερους στην κριτική επιτροπή τους ξέρω πολλά χρόνια. Είμαστε και συνομήλικοι με τον Σταμάτη άλλωστε. Όταν εγώ ήμουν δέκα χρονών, εσύ, Σταμάτη πόσο ήσουν; 11. Σήμερα κάναμε ένα λαθάκι αλλά εντάξει. Νομίζω πως οι φωνές μας ήταν καλές, θα βελτιωθούμε και πιστεύω ότι θα πάμε καλά», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Παμαμιχαήλ στην παρθενική του πρώτη εμφάνιση στη σκηνή του show.

«Εγώ έχω συνηθίσει να είμαι εκεί που βρίσκεται η ορχήστρα και να παίζω πλήκτρα. Τώρα είναι το αντίθετο οπότε εντάξει. Σέβομαι όλα τα παιδιά που είναι εδώ και θα προσπαθήσω για το καλύτερο», συμπλήρωσε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ απευθυνόμενος στον Νίκο Κοκλώνη.

Διαβάστε επίσης:

3 ευκολά snacks για να πάρεις μαζί σου στην δουλειά

Ηρώ: «Ήταν μια απόφαση ζωής και είμαι ευτυχής που την έφερα εις πέρας»

Χρήστος Λούλης: «Ένιωσα ότι έχασα πολλά από το μεγάλωμα των παιδιών»

Keywords
Τυχαία Θέματα